En inspirasjon til trening

Hatt en fin uke så langt? Det har hvertfall jeg. Onsdagen hadde muntlig eksamen i engelsk literatur og kultur, og bestod heldigvis, så tok meg helg med god samvittighet. Torsdag dro jeg til kjæresten min å var, å kom hjem i dag morres å bare gikk rett å la meg. Kan også si at den søvnen var velfortjent, for etter en uke med lite søvn føler jeg at jeg hadde godt av det.

Nå sitter jeg å ser på "slankekrigen". For en viljestyrke og for noen sterke mennesker. De er virkelig en inspirasjon til treningen min som jeg skal begynne nå før jeg drar til Bali. Har innsett at jeg ikke kan se ut som en gris når jeg skal sprade rundt med modeller og bodybuilders, hah. Har akkurat 3 mnd. på meg til å få en strammere kropp, og det tror jeg faktisk at jeg kan klare.

Q. TRENER DU MYE? OG HAR DU NOEN TIPS TIL HVA SOM KAN FUNGERE GODT?

2 kommentarer

sarai94

15.06.2012 kl.19:20

trener ikke kjempemye, men nok til min grad :P

linda

17.06.2012 kl.22:45

Ikje tenk på vekt eller noe her! :) Vil du se at kroppen saaakte men sikkert strammer seg, bruk målebånd rundt hals, overarm, bryst, rett under bryst, magen, lår og legger ! : ) går man ned i cm så ja - så blir det jo strammere, sant? :) Sjekk hver 14 dag ! :)

Skriv en ny kommentar


hits