Følelsen av å dø innvendig

Vet ikke hva jeg skal skrive, vet faktisk ikke om jeg klarer å skrive riktig engang. Sto opp tidlig i dag for å dra på jobb på hotellet, med da jeg hadde vasket to av fire rom klarte jeg nesten ikke mer. Kvalmen kom stigende på, og mageknipen var intens. Svetten begynte å renne selv om jeg tok alt rolig, og kroppen begynte å skjelve. Jeg tvang meg selv til å gjøre meg ferdig med de to siste rommene, før jeg bare måtte komme meg hjem å legge meg. 

Etter jeg kom hjem har jeg fått noen timer søvn, hengt over bøtta, og spist både paracet og ibux. Det hjalp en stund, men magesmerten går ikke bort. Jeg skjønner ikke hva det er, kjenner ut som om alt bare har ballet seg sammen i magen min, og at noen skjærer meg opp med en kniv innvendig - HELT jævlig. Vet ikke hvordan jeg skal sitte eller ligge for å minke det, ingenting som funker. Håper bare jeg er bedre til i morgen og helgen, for har en fullbooket timeplan allerede. 

Q. HAR DU NOEN GODE FORSLAG MOT MAGESMERTER?

4 kommentarer

Mleehv

27.06.2012 kl.19:43

neei, dessverre :S

Ina-Kristin Aasvang

27.06.2012 kl.19:47

Å svelge 5-6 hele pepperkorn hjelper! Med vann, ikke i mat og sånn :-) Å stå på hodet har også hjulpet noen ganger, er sånne kjærringråd man får hos bestemødre og sånt :-)

sarai94

27.06.2012 kl.20:03

Uff, det hørtes slettes ikke bra ut. Hørtes vel mer ut som et mareritt. Nei, jeg har dessverre ingen tips. Hater kvalme, å kaste opp osv. Noe av det værste jeg vet rett og slett.

Håper du i alle fall blir fort frisk, og god bedring :D

Sunniva<333...

29.06.2012 kl.22:24

Nei, desverre. Men håper du blir bedre :)

Skriv en ny kommentar


hits