Er jeg en hore?

Du har sikkert hørt det før. Hore. Hva definerer du egentlig med det ordet? Ikke bare en gang, men flere ganger, har jeg fått slengt kommentarer på formspring og bloggen at jeg en er hore. Ser du på meg slik? Jeg kan ikke huske en gang jeg har solgt meg selv for sex. Jeg kan ikke huske å ha sett meg selv lettkledd langs gaten i håp om å bli plukket opp av en kunde. Hvorfor er jeg en hore? Folk som ikke kjenner meg, men som tydeligvis vet hvem jeg er, er de som oftes kaller meg. Det er er INGEN som kjenner meg helt. 
 
Det er et stempel jeg absolutt ikke vil ha på meg. Det er en trussel. Kler jeg meg som en hore? Liker du meg ikke? Jeg oppfatter ikke meg selv slik. Jeg blir såret. Det er ikke ofte jeg viser eller sier det, men akkurat det tar jeg faktisk meg nært av. Å være en hore er et stempel ingen jenter vil ha på seg, heller ikke jeg. Skal jeg være et unntak? Det var alt de hadde å kalle meg. Hore. Tårene presser på innvendig, jeg sliter nok psykisk. Jeg er ingen hore, og det kommer jeg aldri til å bli heller.
 
Jeg klarer nesten ikke dette mer, jeg er lei. Har du ikke noe pent å si, ikke si det. Å bli kalt en hore er ydmykende, og trasig. Du synker lavt. Egentlig har jeg ingenting å svare med, jeg blir helt stum. Jeg blir rett og slett paff for at noen kan kalle noen andre for hore når de ikke er nærheten lik. Du skal passe deg for hva du sier. Tenk på hva andre føler. Tenk på hva jeg følte da du skrev det til meg. Jeg er såret. Jeg er tom for ord, og innvendig raser alt sammen. Det er rett det som spådamen sa til søster "Lillesøsteren din sliter psykisk". Hun hadde rett. Ja jeg sliter, og det er mye pga hva jeg blir kalt. 
 
Q. HVA MENER DU OM DETTE?

15 kommentarer

veronica josefine

27.08.2012 kl.15:55

Har aldri sedd deg lett kledd, solgt deg skjøl osv osv. tror ikke ænkelte vet ka hore er :)
noen har bare ikke peiling.

de vet bare at det er et stygt ord så derfor bruker de det ordet mod deg :) tapere sier jeg bare!

du er ingen hore <3

setter pris på kommentar tilbake ;*

#IBelieveInYou

27.08.2012 kl.16:01

Dette kommer fra ei jente som aldri har blitt kalt hore før, utenom på tull.. Men jeg synes likevell du skal heve hode ditt over dem, fordi du ser ut som ei sterk jente.. Å jeg fikk meg det du skrev, du sliter psykisk men likevell du er sterk nok til å heve deg over dem! ( jeg kjenner deg ikke, så hva vet vell jeg om at du er sterk nok) Men hver og en person greier å heve seg over dritt preik uansett hvor vanskelig det er... jeg kjenner meg igjen i det ;) Stå på! : )

Julie Marie

27.08.2012 kl.16:02

Du e ingen hore! Your my biatch <3 Fest tell helga???

Marie

27.08.2012 kl.16:02

Wow, det var veldig bra skrevet av deg, Mia.

Jeg syns slett ikke at du er en hore..!

Det er det siste jeg ville tenke om deg:)

Jeg syns du er myyye bedre! Alle de som kaller deg en hore, .. slutt med det!!

Du ser ut som en smart, vakker, ung 18 år gammel jente. Jeg syns det er UTROLIG teit av folk å si sånne stygge tilng til en person som ikke er det.. De som gjør det, har problemer. Jeg vet at du tar det tungt, og at du er veldig lei deg, men det er bare å ikke tenke så veldig mye på det, så går det bra. Bare tenk det, at.. de er ikke bedre enn deg! Bare tenk sånn, så ordner alt seg igjen;) Ikke bry deg om hva andre sier eller mener om deg på bloggen, eller i virkeligheten. Hvis du hører/ser noen som sier noe stygt eller skriver noe stygt, så er det bare å tenke det jeg sa istad;)

Håper det går bedre med deg:) Lykke til vidre!

Kjempefin blogg, btw:-)

27.08.2012 kl.16:05

Som du sier selv, så tar du ikke betalt for sex; altså er du ingen hore... Utrolig umodent av folk å holde på sånn, de vet jo tydeligvis ikke hva ordet betyr :)

sarai94

27.08.2012 kl.16:17

Blir utrolig lei av at ingen mennesker forstår betydningen av hore. Idiotiske rett og slett!

xx Siri

Mia Barbie Kristiansen

27.08.2012 kl.16:18

Marie: Tusen takk for hyggelig kommentar. Du fikk et smil om munne min (:

27.08.2012 kl.16:19

bra skrevet, har blitt kallt det selv og sjønner faen meg ikke hva som feiler folk !

♥ Anine Bugjerde

27.08.2012 kl.16:25

Kjenner jeg blir så utrolig sint, kan ikke folk bare holde kjeft om de ikke har noe pent å si. Hvertfall finne ut hva ordene betyr før de bruker dem! Å kalle en annen for en hore er faen ikke greit, det betyr så langt mer en bare de fire bokstavene. Det er å synke så utrolig lavt! Har blitt kalt hore selv og hva faen?

Du virker som en kjempe søt jente, ikke hør på hva andre sier! Det er vanskelig å la det vær, det vet jeg alt om. Men stol på deg selv <3

Emily

27.08.2012 kl.16:44

Du e absolutt ingen hore! Folk som skriv det te andre må endten være sykt misunneli på deg som person eller bare ha veldi lite å gjøre. Du e ei utruli flott jenta Maria! Di som sei sånne ting ska bare reise langt f...

Hev deg over det å vit at du e langt ifra nokka hora. Du e fantastisk <3

Di som skriv sånt gjør det sikkert for å føle seg bedre. Nokka di ikkje kommer så langt me uansett.

Veldi gla i deg! og vit at eg e her før deg om det e nokka <3 Du veit kem du e å det gjør ikkje di!

Anne

27.08.2012 kl.16:51

de fleste vet nok hva ordet betyr, men det er jo et kjellsord! folk blir jo kalt "homo" også, selv om de ikke er det.. Men for all del, tror nok ikke du er en hore nei, så folk bør passe på hva de sier. Hvis de ikke har no fint å si, kan de bare drite i å si det:) veldig bra innlegg!

.

27.08.2012 kl.17:00

Mange jente som blir kallt dt, å dt e rett å slett for di folk selv har lav selvtillit, å vill rakke ned på andre for å selv komme høyere opp. jeg har selv blitt kallt dette, å dt e ikke noe morsomt. alle sir "ja, men dt e bare å heve seg over det". det e lett å si, men ufattelig vanskeli å faktisk utføre.

Du e ikke noe hore! alle lærte i barnehagen "den som sier det, er det selv". å som du sier, de som oftest slenger dritt, har ikke kjentskap til den de slenger dritt om, så de vet faktisk ikke ka de prate om.

***

27.08.2012 kl.17:11

Du er jo ikke hore selv om man går let kledd, man bare veit man er vakker på innsiden og viser det på utsiden ;D

Guro

27.08.2012 kl.22:29

Om folk kaller deg for hore er det fordi at de er misunelige på deg og er fullstendig tappet for selvtillit. Den eneste måten de kan holde hodet sitt hevet på og kanskje føle seg bedre er å si negative ting om andre og få andre til å føle seg mindre verdt. Du er like mye verdt som alle andre :) Go klem til deg:)

Skriv en ny kommentar


hits