Første, men ikke siste gang

God kveld dere. Har ikke hatt tid til å blogge før nå. Da jeg sto opp tidlig i morrest, hoppet jeg rett i dusjen, fikset meg, å kom meg avgårde til nabokommunen. Twin hadde en del fritimer, så dro over og var sammen med henne på skolen. Er sykt hvor mye jeg kjeder meg her hjemme når jeg ikke har noe å gjøre, å siden jeg savner skolen så mye, gjør det meg ingenting å dra tilbake i ny og ne for å se bekjente og ukjente.

Fikk besøk av henne utpå dagen også. Vi begge lenget etter sukker, så dro ned på butikken for å handle litt snacks. Endte opp med å lage sjokolademikshake, og smelte sjokolade for å dyppe jordbær i. Faktisk første gang jeg smaker det, og jeg kan love dere at det ikke er siste gang. Var utrolig godt, så magen min har noe å kose seg med nå på kvelden. 

Q. HVA HAR DU GJORT I DAG?

5 kommentarer

Marianne Karlsen

30.08.2012 kl.21:04

Har jobba og slappet av :)
Hei, du hadde en fin blogg. hvis du er interessert i trening, mote og sminke. Så lager jeg video om dette. Skal snart legge ut en video med trening/pilates med strikk. Om du er intr så titt gjerne innom en tur. legg gjerne igjen en fin kommentar

Klem Stine

w w w . stine kt . blogg . no

Mikkel Høier

30.08.2012 kl.21:07

Kjempe fin blogg, stå på! :D

Helene

30.08.2012 kl.21:13

Spist på fridays med en venninne :)

hilde<3

01.09.2012 kl.08:27

kjempefin blogg du har!

Skriv en ny kommentar


hits