Safari

Hei dere. Så alt for lenge siden jeg har blogget eller i det hele tatt gitt lyd fra meg. Nettet her er helt klikk, og bildene har ikke villet lastes opp - derfor ingen blogging. Sitter i restauranten nå, skal snart gå opp på rommet å lese til eksamen som vi har på fredag. Kjenner jeg begynner å bli lei av alle disse filosofene, men har nå valgt det selv. Har det bare flott, og alt er fryd og gammen. Lever livet med sol, festing og skole, og jeg kunne ikke bedt om noe bedre.

Siden jeg ikke har blogget, har jeg ikke fortalt om den fantastiske turen vi har vært på i en safari. Gud for en minnerik opplevelse, og for noen fantastiske dyr. Turen begynte med at bussen vår punkterte ikke så alt for langt unna, og vi måtte vente i hvertfall 1 time. Når vi kom fram, innså jeg at det virkelig var verdt all ventingen, for denne turen ville jeg ikke byttet i noe annet. Har kost med både en løve og en ape, og sett sikkert all slags dyr. Hadde en super dag med herlige jenter, dette blir jeg ikke å glemme!


De herlige jentene; Elise - meg - Malin - Tirill - Tonje - Maria - Frida + Marianne (fotograf)

4 kommentarer

Isabell

17.10.2012 kl.08:38

Ååh, for noen herlige bilder :D

Therese Birkeland

17.10.2012 kl.10:37

så kjekt =)

sarai94

17.10.2012 kl.14:28

ohh, så spennende og jeg elsker bildene :D kjempefine

xx Siri
Huffda! Det var litt av en start på turen :D Så ut som en faktastisk safari likevel.. Er det x-phil og x-fac du tar på Bali eller?

Skriv en ny kommentar


hits