Good

Hey

Anbefaling; grooveshark

Selv har jeg spotify, og har vært hekta av det siden jeg fikk det. Musikk døgnet rundt, og helt gratis. Har de fleste sangene, og er et ryddig og rent "program". For dere andre som også har dere, kjenner dere til de nye "reglene" eller "oppsettet" som er blitt gjort. Man kan bare høre på en sang fem ganger i månden eller noe, og mye annet piss som også er forandret.

For en stund siden fant jeg en nettside som heter GROOVESHARK. Det er en nettside man også kan bruke døgnet rundt, som er helt gratis, og man kan høre de fleste sangene man vil. Man kan lage sin egen spilleliste, og høre på de mest populære sangene som er. Etter at spotify er blitt helt mongo, har jeg brukt dette nettstedet, og jeg vil si at det er like bra, og omså ikke bedre. For alle dere andre der ute, som ønsker å høre på musikk hele tiden, for de som ikke har spotify, vil jeg anbefale dere å trykke på DENNE LINKEN, for så å logge dere inn med facebook-accounten deres, og lage dere spillelister og høre på musikk når dere vil.

Q. HAR DU NOEN GANG HØRT/PRØVD DENNE NETTSIDEN?

Anbefaling; Gliss shampoo & balsam

Cee lo green - Fuck you


For en stund tilbake tenkte jeg å begynne å prøve ut en ny shampoo og balsam, noe som jeg er sinnsykt glad jeg gjorde. Denne "GLISS, hair repair" er jeg utrolig fornøyd med og blitt helt avhengig av å bruke! Ikke bare det at den lukter helt himmels, men den funker faktisk sånn som den skal.

Håret mitt blir utrolig mye glattere, glinser mer og er mer "oppbyggende" etter å ha brukt den. Lett at denne er favoritten blant tusenvis av shampoo- og balsamer jeg har prøvd. Annbefalte denne for en venninne, og fikk i respons at hun er glad jeg gjorde det. Den er virkelig et must for håret!

Q. HVORDAN HÅRPRODUKTER BRUKER DU? HAR DU PRØVD DENNE?

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013


hits