Monkey business

En så herlig dag som dette, har jeg ikke hatt på lenge. Har vært å møtt på yndlingsdyrene mine, nemlig aper. GUD, for noen skjønne og morsomme skapninger. Dro til en plass ca 1 time unna herfra som heter "Monkey Forest", der apene gikk vilt rundt. Plutseilg sto jeg med tre aper hengende over meg. Skummelt, men gøy. Fikk også holde en megasvær flaggermus og en slange, ekkelt.

Etterhvert tok vi turen til "Tanah Lot", et tempel ute i havet som er en av de mest populære på Bali. Var utrolig pent å se på, og gøy å få oppleve på nært hold. Bare synd at det var fjære når vi var der, for hadde det vært flo - da hadde det vært et fanastisk syn. Alt i ett, hadde jeg en fantastisk dag.


Tonje - Frida - meg

Late dager

Endelig har jeg klart å knødd meg til å kjøpe meg usb moden, så nå har jeg nett på rommet - noe som kanskje tilsier mer blogging. Vi er allerede halvveis i oppholdet vårt, og dagene går unna som bare det. Rart å tenke på at det er snø hjemme, når vi sleiker sol dagen lang med rundt 30-40 varmegrader. 

Skulle egentlig ut i kveld. men ble så mye "kela", så valgte å heller bli hjemme på rommet sammen med Tirill. Greit er det, siden vi har en oppgave som skal leveres på fredag, og formen burde være så mye på topp de her dagene. Onsdagen skal jeg prøve å henge meg med ut, for da er det nemlig halloween. GLEDER MEG.

Once in a lifetime

Hei dere. For ikke så alt for mange timene siden kom jeg hjem fra noen herlige dager på Gili. Siden vi har ferie i 1 uke, så dro jeg sammen med de fleste andre til Gili på lørdagen, og leide villa sammen med Tirill, Frida, Tonje og Maria. Nydelig øy, og morsomt det at de faktisk bare har hest og kjerre som transport. Syklene våre ble også brukt flitting, GØY!

Har gjort de sykeste tingene som jeg aldri trodde jeg skulle gjøre. Dro ut på "byen" sammen med Maria i bare morgenkåpen. Dagen etterpå var det på'an igjen med noen jenter, og denne gangen som ninjaer. Hadde det sykt herlig de 3 dagene vi var der, med de herligste jentene på jord. Dette er noe man bare opplever en gang!En tur til barnehjemmet

Søndagen som var, var jeg sammen med barnehjemsgruppen til Sanatana Dharma Orphanage. GoStudy (som jeg reiser med) er med på å sponse dette barnehjemmet. Turen i seg selv tok ca 3 timer en vei, så ble en lang kjøretur. Men, det var så absolutt verdt det. Bare det å se ansiktene til ungene når vi kom, var eudaimonia (lykke) i seg selv. 

Fikk en omvisning på barnehjemmet. Var ikke av beste kvalitet, men det ser ut til at ungene trives der, og det er jo det beste. Etterhvert hadde de danseoppvisning, og for en teknikk. Alt det de gjorde med kroppen og hendene var sykt å se på. Alle de som var i barnehjemsgruppen ble også tatt opp til dans (bilde nr 3), utrolig gøy, selv om vi sikkert dummet oss ut. Hadde en koselig tur alt i ett, og jeg gleder meg allerede til de 120 barna skal komme hit til oss!

Safari

Hei dere. Så alt for lenge siden jeg har blogget eller i det hele tatt gitt lyd fra meg. Nettet her er helt klikk, og bildene har ikke villet lastes opp - derfor ingen blogging. Sitter i restauranten nå, skal snart gå opp på rommet å lese til eksamen som vi har på fredag. Kjenner jeg begynner å bli lei av alle disse filosofene, men har nå valgt det selv. Har det bare flott, og alt er fryd og gammen. Lever livet med sol, festing og skole, og jeg kunne ikke bedt om noe bedre.

Siden jeg ikke har blogget, har jeg ikke fortalt om den fantastiske turen vi har vært på i en safari. Gud for en minnerik opplevelse, og for noen fantastiske dyr. Turen begynte med at bussen vår punkterte ikke så alt for langt unna, og vi måtte vente i hvertfall 1 time. Når vi kom fram, innså jeg at det virkelig var verdt all ventingen, for denne turen ville jeg ikke byttet i noe annet. Har kost med både en løve og en ape, og sett sikkert all slags dyr. Hadde en super dag med herlige jenter, dette blir jeg ikke å glemme!


De herlige jentene; Elise - meg - Malin - Tirill - Tonje - Maria - Frida + Marianne (fotograf)

Dette kan jeg venne meg til

Gjett om jeg ble glad da vi kjørte fordi burger king da vi var på tur til hotellet når vi først kom hit. Gnisten sto så å si i øynene på meg, og gliste gikk så langt at man sikkert kunne telle alle tennene mine. Åh, man må jo bare elske BK. Vet at det er utrolig mange som ikke liker maten der å mener den er crap, men jeg synes serriøst det er den beste i verden, no kidding!

Jeg og min kjære samboer Tirill fant ut at vi skulle ta oss turen dit i dag siden det ikke er så alt for langt, og glad er jeg for det. Nydelig mat, også var det utrolig deilig å endelig spise noe annet enn bare brød og egg. Er allerede lei maten vi får her på hotellet, og jeg har bare vært her 1uke. Billig også, betalte ca 20 kr for burger, chips og brus, og Tirill betalte ca 10 kr for løkringer og brus. Dette kan jeg bli vant med!Q. HVA SYNS DU OM MATEN PÅ BURGER KING?

Let's go to the beach

Det å ha stranden bare en liten spasertur rett nedenfor seg i 3mnd, er virkelig herlig. Det er absolutt noe av det vakreste jeg har sett. Deilig sand, store surfebølger, surfebrett på stranda, deilige solsenger og ikke minst en skinnende sol på en skyfri blå himmel - her kan jeg ikke klage. Livet stråler!

Kan ikke beskrive den følelsen av å ligge på stranda i september, iført bikini og solkrem, og bare kjenne at brunfargen suger seg på. De få timene jeg har vært der, har jeg allerede klart å forelsket meg i alt. Temperaturen i vannet er perfekt, og så er resten også. Gikk virkelig opp for meg at jeg faktisk skal være på Bali i 3mnd når jeg tok meg turen ned dit - og den følelsen er faktisk uvirkelig herlig!Boattrip

God kveld dere..eller, er vel ettermiddag hjemme i Norge. Hvertfall, klokken har passert 22 her, og varmen er på 35 grader. Kan ikke klage akkurat, når man kan sitte ute i bare topp og shorts. Jeg og Tirill tok oss en tur på stranda i dag for å grille oss, og det kan jeg love dere at vi gjorde. Er solbrent på de sykeste plassene (i panna, under armen, og under brystet). Vel, får trøste meg med at det går over til brunfarge etterhvert. Deilig var det hvertfall!

I går var vi hele dagen på båttur. Åh, så nydelig. Det er virkelig livet å ligge på båttaket, med en liten bris som flyver over kroppen mens solen steker som bare det. Tok 1times tid med båt, og ankom en nydelig øy etter det. Spiste nydelig mat, snorklet (utrolig morsomt og minnerikt), også var vi en tur inne i landsbyen. Kjempe fint, og gøy å se hvordan folk lever. Var i et underjordisk hus som en mann hadde grevd ut for hand, sykt! Alt i ett, en herlig og minnerik tur!Living in Paradise - Bali

Har helt glemt å fortelle dere at jeg har dratt til Bali, og ankommet en nydelig plass. Flyturen var i seg selv så som så, men sånn er det vel med over 20 timer på fly. Hotellet er helt fantastisk flott, og gjengen (klassen jeg skal gå i), virker helt super. Ankom i går kveld, og har allerede rukket og skjekket ut stranda litt. Jeg, Tirill og Simon tok oss en kveldstur i går for å skjekke, og på morningen i dag var vi allerede i farta og tok oss en joggetur der. Deilig! 

Nå er kl 22.30, og varmen er ubeskrivelig herlig. Det har vært ca 40grader i dag, og samtidig er lufta veldig klam. Sitter i caféen nå og slapper av mens de fleste av de andre (ca 40 stk) er ute på byen. Skal opp kl 7 i morgen for å spise frokost, etterfulgt av en båttur til naboøya. Gleder meg utrolig mye, tror det blir herlig. Skal prøve å få blogget så ofte som mulig, men ikke bare-bare å finne tid til det når jeg er i paradis. 


ROMMET


HOTELLET

Q. HAR DU NOEN GANG VÆRT PÅ BALI?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits