Si det nå - kanskje det er for sent i morgen

Med tanke på alt dette med Haiti, og de jordskjelvene som har vært der, alle som lever uten vann og mat, alle som er uten hus og ly, så har jeg i det siste begynt å tenkt. Burde ikke vi i Norge slutte å klage på småting? Vi har både tak over hodet, kjempe gode tilbud på mat, tilgang til gratis skole, varme og gode klær, internett og alt annet vi kan ønske oss, og mye mye mer! Vi bor i et av verdens rikeste land, og vi lever så å si alle som konger og droninger!

Har også tenkt på alle som har mistet noen, alle menneskene som har dødd på grunn av jordskjelvet. Ikke bare på Haiti, men over alt i verden også. Tenk på alle menneskene som mister noen hver dag. Tenk at hvis noen er sammen en dag, de krangler å diskuterer, og går hjem som uvenner, å neste dag er den ene borte. Hvor jævelig er ikke det? Tenk å ikke få sagt til den personen som gikk bort hvor glad han/hun egentlig er i personen.

Jeg vil oppfordrer dere alle, fortell vennene deres og alle de du er glad i , HVER DAG, hvor glad du er i dem. Støtt dem opp hvis de trenger deg, vær der for dem uansett hva det er. Bare den minste ting, kan glede noens hjerte! Om de trenger en skulder å gråte på, kom fram å vis deg. De trenger deg uansett hvordan situasjon man er i.

Så til alle mine venner som leser denne bloggen: Jeg er utrolig takknemmelig for å få lovt til å ha dere i livet mitt. Til å få dele gode og dårlige opplevelser med dere. Dere har virkelig formet meg til den personen jeg er i dag. Uten dere, hadde jeg ikke vært meg selv, jeg hadde virkelig ikke klart meg. Så, takk til alle dere som støtter meg når jeg har det tungt, og stiller opp når jeg trenger dere! Jeg er virkelig glad for å ha dere, alle å en! ♥Okei, mye klisjè, men det får så være. Fikk hvertall fram budskapet mitt!

Alt tar sin tid - men det ender stort sett godt

Jeg satt og snakket med min kjære, søte og snille kompis Jostein på msn for litt siden (forresten - han som sa jeg måtte nevne han), da han nevnte "ny tid - nye muligheter" og det fikk meg faktisk til å tenke. Selv om det er utrolig surt at den gamle bloggen min er slettet, så var det kanskje meningen jeg skulle begynne på nytt? En ny og frisk start, fortsette der jeg slapp, og bare forbedre meg til det beste?

Det har kanskje ikke gått opp for meg at jeg må begynne helt på nytt å jobbe meg oppåver, siden jeg har jobbet ganske mye med den forrige bloggen min, men alt tar sin tid. Jeg kommer over det, jeg blogger som aldri før, og jeg er over der slapp. Jeg skal bli en bedre blogger for dere lesere, og en bedre person for meg selv og de rundt meg. Jeg skal forbedre meg til det beste, og prøve så godt jeg kan med å komme meg opp igjen! Kanskje en ny start hjelper? Åpne øynene dine og se alle mulighetene du har rundt deg! Give it a try!- HAR DU TENKT Å BEGYNNE PÅ NYTT, ELLER GJØRE NOE ANNERLEDES?

Hvordan kan noen gjøre noe sånt?

Jeg regner med dere ikke har hørt det, siden jeg ikke har gitt lyd av meg, eller skrevet noen innlegg på noen dager. Jeg blogget før på http://mariakristiansen.blogg.no, der de fleste kanskje kjente meg som fashiondiva, eller bare Maria. Men så skjedde det rare. Jeg skulle logge meg inn, hadde satt meg godt til rette i stolen og alt, da det kom opp at e-mailen min ikke var registrert hos blogg.no.

Jeg prøvde fler og utallelige ganger, men ingenting funket. Når jeg skulle skjekke om linken til bloggen min enda var der, kom det opp en melding om at den ikke eksisterte lengre. Mest sannsynlig har noen hacket seg inn, og slettet hele bloggen min. Har kontaktet blogg.no, Rafiq og til og med prøvd og ringt, men enda ikke fått svar.

Begynte å blogge 8.mars 2008, så du kan tro jeg var forbannet da bloggen min snart skulle fylle 2 år. Jeg var kommet ganske langt, fått en del lesere og en god del kommentarer, så bloggen betydde egentlig ganske mye for meg. Den plassen jeg har mine meninger, mine følelser, mine bilder, min hverdag, 2 hele år bak meg, og nå er alt borte. Syns det er trasig at folk kan gjøre sånt!

Kjemper fortsatt om å få kontakt med blogg-folkene, og håper så inderlig at det kan fikses. Håper det går ant og gjenopprette bloggen, så jeg kan fortsette der jeg slapp, selv om jeg tror det er liten sjanse for det. Om ikke den bloggen kommer på sporet igjen, fortsetter jeg med denne bloggen. Så, alle som en - håper dere legger meg til som venn, og følger med videre på ferden inn i bloggverden.

- HAR DU NOEN GANG OPPLEVD NOE SLIKT?
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits