Sminkepulten lyser opp hele bygda

I går da jeg kom hjem fra kjæresten min, sa stefaren min og lillebror at rommet mitt var litt fikset. De hadde vært i byen noen dager før, og kjøpt inn litt stæsj og stas så rommet mitt er HELT ferdig. Det gjennsto bare å få lys til sminkelyktene mine rundt sminkepulten, og det hadde de faktisk kjøpt inn og fikset. Dere kan tro jeg nesten holdt på å miste munnen og smilet da jeg så det, ventet på det utrolig lenge nå. Endelig kan jeg stå på rommet å sminke meg, på et ordentlig vis.

Lysene er så skarpe og lyser utrolig sterkt, at jeg kan stå i stua å sminke meg. Ja, det er nesten så. Det er utrolig perfekt, og jeg trenger ikke lengre å stå klistret opp i speilet for å sminke meg eller fikse meg. Den minste detalj vises, og siden jeg er den ultimate "sminkedokken" (som de i familien kaller meg), er det helt perfekt for meg. Også er det jo så flott å bruke det som "vekkeklokke" når kjæresten sover over, dere kan tro jeg hadde det morsomt når jeg skulle vekke han.Q. HVA SYNS DU?

Dette er hva jeg mater mitt hår med


Gliss Shampoo&Balsam//SP hårkur(bruker sammen med balsam for å få det glattere)//Redken hårkur


Redken volume voks//Redken varmbeskytter//BedHead hårspray//Got2Be hårskum

Q. BRUKER DU NOEN AV DE SAMME PRODUKTENE?

Deilig å våkne opp med den man elsker

Onsdagskveld fant jeg ut at jeg skulle være hos kjæresten min i helga. Jeg pakket bagen og skolesekken, og tok bussen med han hjem etter skolen torsdagen. Siden da har jeg vært her, og jeg vil ikke hjem! Jeg elsker å sitte lenge på kveldene å snakke, legge meg i armkroken hans, og våkne opp med at han holder rundt meg. Det er en så herlig følelse å vite at han bare er min, og kommer til å være det så lenge jeg lever.

 

Nå er han ute, og jeg har så vidt våknet. Sitter enda med "pysj klær" og sløver med musikk. Vi begge snakket om å rydde her i leiligheten hans i går, men fikk ikke gjort det. Tenkte jeg skulle være søt å gjøre det mens han er ute en tur, så kanskje han blir glad nær han kommer inn. Senere skal vi prøve oss på en liten scootertur, å som jeg gleder meg. Han har faktisk fått meg til å like scooter, jeg som var så i mot det. Tok meg hele 5 måneder å sitte på meg han for første gang, å nå vil jeg nesten gjøre det hele tiden. Det er et slags virus har jeg hørt.


Åh, som jeg elsker deg gutten min.

Q. HAR DU EN KJÆRESTE DU KAN VÅKNE OPP MED?

Endelig kan jeg gjøre det hjemme også

JEG HAR FÅTT NETT HEJMME ♥♥♥ <-- alle gode ting er tre, ehehehea. Neida, nå ble jeg litt vel med her. Men, skulle bare understreke at jeg er utrolig GLAD og OVERLYKKELIG! Jeg kan endelig blogge for dere søtinger, og skjekke facebook når jeg vil uten å betale masse penger (facebook på mobilen er dyrt), og faktisk begynne å gjøre lekser. Wihi, det siste kunne jeg spart meg for, men må jo stå i fagene, så må nesten gjøre en innsats!

 

Sitter bare å gjør som nevnt over jeg kan gjøre hjemme, facebook og blogger. Dere kan tro det kommer mange innlegg fram i tiden nå, å herregud så deilig det skal bli. Når jeg ikke blogger, føler jeg det sånn at "faen, det er lenge siden jeg blogget, NÅ må jeg blogge", men uten nett hjemme er det faen ikke bare bare å få blogget skal jeg si dere! Skulle egentlig begynt på en lekse som jeg skal fremføre i morgen, men med min "klisterhjerne" og den store sansen for å heller blogge, tror jeg at jeg skal vente til senere, siden jeg egentlig ikke får den til!

Q. FØLER DU OGSÅ EN "TRANG" TIL Å BLOGGE NÅR DET ER LENGE SIDEN?

Vanskeligheter for å se bra ut på bilder

EDIT: skrevet tirsdags kveld

 

Igjen, sitter jeg hos søster. Som nevnt var jeg med å så tantungen min på turn, og har for ikke så lenge siden spist lasagne. Skal vel snart tusle meg hjem, å med tusle mener jeg å få søsteren min eller svigerbroren min til å kjøre meg hjem. Men tanke på at ca fem elger og to reiner har blitt nye innbyggere her i bygda, tar jeg ikke sjansen på å sitte benene mine utfor ytterdøren alene, i frykt for å måtte løpe i full hast siden jeg ikke eier kondis.

 

Så faktisk igjennom bildene jeg har av meg selv på pc. Vel, det var ikke lite. Jada, kall meg selvopptatt og alt det der, men fant faktisk ut at over halvparten av bildene mine ikke er særlig fine. Enten viser jeg tungen, eller så rynker jeg ansiktet, og det verste er faktisk når jeg gaper så mye at man nesten kan se hva jeg spiste til middag. Jeg faktisk digger å lage rare uttrykk, bildene blir jo så normale med å bare smile, å tro meg, jeg er kanskje det du kommer lengst unna normal. Åh, jeg elsker det!
Q. LIKER DU Å LAGE UTTRYKK PÅ BILDENE DINE?

Det er ikke alltid like enkelt

Jay Sean ft. Nicki Minaj - 2012 ( It ain't the end )

Åh, som jeg hater å være syk. Jeg kan ikke telle på begge hendene en gang hvor mange ganger jeg har vært syk i år, å ligget hjemme med bøtten som en bestevenn, og snørrpapiret som skyggen min. Er ufattelig lei det nå. Tror jeg skal begynne å spise vitaminer til all slags måltider jeg spiser, og i det hele tatt stapper i meg. Jeg har virkelig ikke energi til å være syk lengre, og virkelig ikke nok dager som jeg har lovt å ha fri fra skolen igjen.

 

I dag, som de tusen andre dagene har jeg vært hjemme fra skolen. Men dette fordi jeg brekte meg i går, og det må ta 24 eller 48 timer før man går ut igjen etter man har vært syk. Har bare slappet av, og ligger å sløvet på sofaen, noe som jeg egentlig hater. Det er utrolig kjedelig å være hjemme, når jeg egentlig vil være på skolen der alle vennene mine er.

 

Også har jeg funnet ut at jeg tror jeg skal flytte til søsteren min, her har jeg nett. Vel, ok, det første var ironi, men dere aner ikke hvor godt det er å få sjekket både Facebook og blogg etter alle de dagene jeg ikke har nett. Skal snart over til nabokommunen å se på tantebarnet mitt som er på turn, og forhåpentligvis til dem igjen etter vi er kommet derifra, så jeg kan blogge litt til.

Q. ER DU OFTE SYK?

Et velfortjent pust

Taio Cruz ft. Kylie Minogue - Higher

Kom vel hjem i går. Hadde en utrolig koselig tur sammen med kjæresten hos pappa og kjæresten hans. Enda mer koselig, var at søsteren min, og tantebarna mine var der også da vi kom. Var også ganske så heldig med været, selv om vi ikke var noe ute. Dette fordi jeg var så snill å pleide kjæresten min mens han var syk, stakkars, så ble ikke så mye tid ute. Var utrolig herlig å få slappe litt av, å ikke tenke på noe som helst!

 

Sitter på skolen nå å har friminutt. En av de få gangene jeg kan blogge når jeg er på skolen, eller blogge uansett siden jeg ikke har nett hjemme. Du kan tro jeg hater det, så utrolig mye! Men når det blir mildvær, skal stefaren min heldigvis orde det. Senere i dag skal jeg være sammen med storesøsteren min, og ha litt kvalitetstid med henne. Gleder meg, ikke vært alene sammen  med henne siden hun kom hjem, som var før jul!

Q. HVA HAR DU GJORT I HELGEN?

Bang bang you're dead

Letoya Luckett - Not anymore

Å sitte på skolen, og ha to fritimer etter en annen, kan bli utrolig kjedelig i lengden. Med en romlende mage, øyner som svir, og rennende nese, er det virkelig kjipt å tenke på å sitte på skolen og ha fem timer igjen av dagen, når den gode, myke og varme sengen min venter hjemme på meg. Du kan tro det skal bli neste stopp når jeg kommer hjem, selvfølgelig etter jeg har sett home & away.

 

I morgen drar jeg og kjæresten min på besøk til pappaen min og kjæresten hans, og blir der over helga. Helt uten nett, å såvidt dekning på telefonen, skal vi nyte helgen på en plass som heter Veggen. Det er kanskje den mest ødeste plassen jeg har vært på, men for det er det koselig. Man kan slappe av, slipper å tenke på noe som helst, og bare nyte livet ut. Jeg gleder meg kjempe mye, blir godt!Q. HVA SKAL DU GJØRE I HELGEN?

Resultatet ble perfekt

Ciara ft. Missy Elliott - Work it

Nå har jeg endelig flyttet inn til drømmerommet mitt. Det er fikset og ferdig..nesten. Har noen lister rundt vinduet igjen og slikt småting, men det er egentlig ikke så viktig. Har egentlig hatt det ferdig siden før jul, men siden nettet vårt har tatt sin årlige ferie, har jeg måttet ventet med å vise dere mitt palass. Jeg kan egentlig ikke beskrive hvor stort smilet mitt er, dere skulle bare vist hvor  mye jeg har strekt på smilebåndet etter jeg fikk nyrommet!

Jeg er utrolig fornøyd med rommet, og hvordan inredningen og møblene er. Jeg tror ikke jeg kunne blitt mer fornøyd. Jeg har virkelig satt mitt elsk på rommet, og egentlig mest sminkebordet mitt. Herregud det er nydelig! Jeg har prøvd å ikke tatt så mye dilldall inn på rommet, men med en jente på 17 år som elsker smykker/armbånd/ringer etc., er det virkelig ikke enkelt, der tror jeg dere skjønner. Hvertfall, er utrolig fornøyd, og håper dere også liker det!

Q. HVA SYNS DU OM RESULTATET AV ROMMET?

Jeg husker da det var meg

Akon ft. Michael Jackson - Hold my hand

I går ringte jeg storesøsteren min, å spurte om jeg kunne komme på besøk i dag. Vel, det kunne jeg da ikke. Grunnen er faktisk veldig god. Det største tantebarnet mitt, Thea, skal begynne på tur i nabokommunen Salangen i dag. Jeg ble innvitert med til å se på henne, å kunne ikke takke nei til litt kvalitetstid med familien. Jeg gleder meg kjempe mye til å se på henne, lille krabaten min.

Selv gikk jeg på turn når jeg var lita. Jeg husker det ganske godt. En utrolig morsom sport å holde på med, og utrolig treningsrik. Man blir også kjent med mange forskjellige mennesker, noe som jo også er ganske positivt. Så, senere i dag skal jeg dra dit jeg brukte mye av fritiden min på før, i hallen i nabokommunen. Blir kjempe gøy kan jeg tro!
Q. HAR DU NOE FORHOLD TIL TURN?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits