Personlig almanakk

God kveld dere! Før vi gikk inn i nyåret 2012, hadde jeg tenkt å bestille meg en personlig almanakk. Dette fikk jeg da ikke tid til, å glemte helt å gjøre. Vel, midt i januar kom jeg på at jeg skulle bestille meg en, siden jeg en dag hadde handen og armen full av beskjeder som gikk bort like fort. 

Siden jeg er en travel kvinne, med masse avtaler og shit å gjøre, og en hukommelse på det miste på en skala fra 0-10, så har jeg faktisk stor bruk for en slik bok. Her kan jeg oppbevare alle avtaler og planlegginger jeg har tenkt å gjøre og ha, så dette er virkelig supert. Det beste med alt er at man også kan designe den selv HER til ikke mange pengene heller. Denne skal jeg ta godt vare på, og den skal bli mye brukt kan jeg love dere!

Q. HAR DU EN PERSONLIG ALMANAKK?

Bali til høsten

Guess what? JEG OG EN VENNINNE HAR SØKT OSS TIL BALI TIL HØSTEN (og sjangsen er stor for at vi kommer med). Hva faen er det vi har lagt oss ut på? Hvordan skal jeg klare å spare å få penger til alt? Hvordan skal jeg klare meg uten mamma, i TRE MÅNEDER? Jeg høres ganske overfladisk ut, men jeg er en slik en person som ikke finner fram i mine egne bokselommer engang. Derfor er det også herlig at jeg har med meg verdens beste (♥).

Vi har kikket litt rundt, og var i dag å snakket med rådgiveren og fikk forhørt oss litt mer om det. Vi har til og med tatt hverandres lillefinger på at vi skal dra dit sammen, samtidig som vi trykte på "send søknad" sammen. Jeg tror virkelig dette kan bli en flott, minnerik, innholdsrik, morsom og en herlig reise (som vi mest sannsynligvis kommer med på). Nå er det bare å sette i gang sparingen, for dette er noe vi virkelig skal gjøre!

Q. HVA SKAL DU GJØRE TIL HØSTEN?

Nyter livet

Hei dere! Håper alle sammen har hatt en super helg, for det har virkelig jeg. Torsdag-lørdag var jeg sammen med gutten min, har vært hos han di dagene, og hatt det kjempe koselig med både scootertur og dager med avslapping. I går var jeg ute sammen med herlige mennesker og koste meg, hadde det virkelig toppers. Jeg og ene bestevenninna mi var også ute på nye eventyr til langt på natt, vi gjør stadig brå'e ting som jeg aldri trodde jeg skulle gjøre! Nyter virkelig livet, og det føles helt herlig!

Nå sitter jeg med lillebror og en kompis av han i sofaen å slapper av med tv bare. Hodet verker litt etter i går, men formen ellers er helt topp. Kjenner det i hele kroppen at jeg egentlig trenger noen dager med avslapping, men denne uken som alle andre er like slitsomme og alltid fylt med møter og lesing til teorien. Gleder meg virkelig til jeg kan ta meg selv i nakken å puste ut og slappe helt av, det skal bli godt. Q. HAR DU HATT FINE DAGER?

Nyttårsfesten

Som dere vet så var jeg i Tromsø i helga (13-15) sammen med en haug med jenter herfra og andre russ fra både vår skole og andre skoler rundt om i distriktet. Grunnen for det var dette såkalte "russetreffet" eller "nyttårsfesten" som det kaltes, og for min del så hadde jeg det helt knall! Var en utrolig flott kveld sammen med jentene, hadde det superflott med gode drinker, herlige dansetrinn, og en super musikk på ørene.

For lørdagen var planene allerede lagt, og vi begynte å tenke på om vi fikk tid til alt (noe som vi faktisk gjorde). Dagen startet med lunsj på knoll & tott (byen beste baguetter), etterfulgt med noen gode timer med shopping. På kvelden var det bare å få på seg finstaset, og dra på kino, ut å spise, og her igjen etterfulgt med en tur på et utested der kvelden og var utrolig vellykket. Alt i ett, hadde jeg en kanonbra helg sammen med jenter av gull.


Meg - Tirill - Jenny - Julie & Vanja: jentene mine


Meg - Jenny & Tirill: søtingene


Julie & Meg; fina

Q. ER DU RUSS, ELLER HAR VÆRT?

Hardt å være en travel kvinne

NEI, jeg skal IKKE slutte å blogge :-) Grunnen for at jeg ikke har blogget i helga er fordi som jeg nevnte i innlegget under at jeg var i Tromsø sammen med jentene mine på grunn av en russefest som var på fredagen. Den var kanonbra, og nå kjenner jeg virkelig at jeg gleder meg til russetida. Greit å få et kick på den, og ha noe å se frem til i denne tunge mørketida.

Grunnen for at jeg ikke har blogget noe før nå, er for at jeg rett og slett ikke har hatt tid. I går ble jeg sittende igjen på skolen (var egentig ferdig kl. 14), men det at vi hadde revymøte kl. 16 (noe som vi har i morgen også) gjorde at jeg måtte være igjen. Det gjør meg heldigvis ingenting, for russerevyen er noe jeg gleder meg SYKT til! I dag etter skolen hadde jeg et svømmevkatkurs som man må ha for å kunne være i bassenget å svømme og være vakt på andre aktiviteter. Hardt å være "busy women", virkelig!Q. HAR DU HATT EN FIN HELG?

Et bloggliv på to år

Tenk, i dag, IDAG, fyller bloggen min TO år. Utrolig herlig å tenke på, egentlig. Føler disse to årene har gått utrolig fort. Hadde en blogg før denne (som ble slettet-ikke av meg), så jeg har vel blogget tilsammen i sikkert 4 år, vil jeg tro. På di to årene på denne bloggen har jeg skrevet innlegg om hverdagen min, annbefalinger, følelser, tanker, meninger, og egentlig alt som innegår i livet mitt.

Jeg har skrevet med dette innlegget 474 blogginnlegg. Jeg har fått 2231 kommentarer, både positive og negative. Jeg har 886 bloggvenner. Jeg har lagt ut 1498 bilder i arkivet mitt. Jeg har hatt en varierende statistikk, og sist, men ikke minst, jeg har fått verdens søteste blogglesere. Tusen takk for at dere følger meg, og kommer med søte og støttende kommentarer som gjør dagen bedre, dere er virkelig knupper. Takk bloggen og dere for to herlige bloggår ♥

 

Q. HVOR LENGE HAR DU BLOGGET?

Det kribler i magen av glede

Etter en lang dag er jeg endelig hjemme (har egentlig vært hjemme siden 15.30 ehehe). Hadde kjøring i dag, langtur tror jeg det var, til et stykke over grensa til Sverige, og selvfølgelig måtte jeg hamstre litt godteri. Siden alt er så billig der, fylte vi nesten bilen, og la på vei hjem igjen. Jeg klarte for ikke så alt for lenge siden (under 30min) å legge godteposen på bordet i stua, å tror du faen ikke den er nesten tom nå (jeg har nesten ikke spist noe)? Hyggelig familie? NEI!

I morgen skal jeg legge avsted sammen med jentene mine (♥) til Tromsø for å dra på russefest på kvelden. Har gledet meg siden lenge før vi begynte på nyåret, og nå kjenner jeg virkelig at det kribler i magen av glede. Tror det kommer til å bli sykt bra og koselig, satser på ei urbra helg med de beste. Ei helg med jentene mine, shopping og champagne, kan jeg virkelig ikke klage på! 

Q. HVA SKAL DU I HELGA?

One dream, one direction

Det er snart på tide å ta et valg. Et valg som skal forme en god del av fremtiden min. Et valg som skal gjør meg glad, og et valg som skal være det riktige for meg. Jeg står ovenfor tre forskjellige valg; skal jeg dra til Bali i august og bli der til november for å studere, skal jeg flytte til Tromsø å begynne å jobbe, eller skal jeg flytte til Tromsø å bo der et år, for så å dra til Bali året etter for å studere i tre måneder?

Jeg vurderer det siste sterkt, men alt er enda så uklart og usikkert! Jeg er så ubesluttsom, og klarer ikke velge. Jeg vil gjøre det rette, og begynne å leve livet. Jeg vil ut å reise, men samtidig vil jeg også tjene mine egne penger. Jeg vil gjøre ting mens jeg enda har sjangsen, mens jeg enda er ung. Jeg vil oppleve nye ting, og få minner for livet. Hvilket valg skal jeg ta? Hva er det rette for meg? Jeg må snart bestemme meg.Q. HVILKET VALG VILLE DU TATT?

Det nye kakemonsteret

Skal bruke denne annledningen til å starte innlegget med å gratulere stefaren min med 40års dagen i dag. Er utrolig glad for at mamma klarte å kapre akkurat han, for han har virkelig tatt vare på meg i 10-11 år. Han har hjulpet meg opp, støttet meg, og vært som en pappa nr. 2 for meg siden han og mamma ble sammen. Kunne virkelig ikke bedt om en bedre "pappa" enn han! I love you ♥

I skrivende øyeblikk ligger jeg slengt ut i sofaen å ser i skjermen å hører på musikk. Har feiret "pappa" i dag med masse familie og venner her, så kan vel si jeg er litt sliten og stappmett etter å sitte i stua å høre på all skravlingen samtidig som jeg har inntatt ALT for mye gode kaker, føler meg som et kakemonster. Er godt å ha sitt eget rom å rømme til, hvertfall i slike stunder der det noen ganger kan bli alt for mye!

Q. HAR DU HATT EN FIN DAG?

Så var det på'an igjen

Åh så deilig å ta en velfortjent dusj etter en herlig treningsøkt sammen med ei god venninne, etterfulgt av en kjøretur sammen med storebror over til nabokommunen siden kjedsomheten vår var høyere enn rangstigen på en skala fra satan til himmelen. I øyeblikket sitter jeg med rumpa fast i sofaen å ser på tv, og bare venter på at Jon Blund skal intreffe øynene mine snart!

Er egentlig deilig å være tilbake til det gamle gode hverdagslivet, der det som oftes går i skole, soving og trening. Er godt å også ha begynt å trent igjen, og denne gangen skal jeg virkelig gå inn for det å få meg en strammere kropp til sommeren. Heldigvis har jeg ei god venninne med meg, så motivasjonen tror jeg blir lettere siden vi prøver å gire hverandre opp å gi hverandre motivasjon til å faktisk klare målene vi har satt oss.

Q. HVA GJØR DU PÅ DAGENE?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits