Nail candy

Q. HAR DU PRØVD LINDA JOHANSEN-NAIL CANDY FØR?

Brilleslange

God morgen dere. Den eneste grunnen for at jeg er våken nå, er fordi at jeg egentlig skulle på jobb. Men så skjedde det litt endring i planene, å nå sitter jeg altså hjemme bare slapper av. Har ikke så mange planer for i dag heller, bortsett fra at jeg skal til en venninne i kveld å bestille biletter til ei annen venninne som vi skal besøke - GLEDER MEG!

Det jeg egentlig klikket meg inn for å blogge om, var de nye brillene jeg har fått. Har lenge gått som en kineser (no offence) å ikke sett noe som helst pga det dårlige synet mitt. Har brukt linser utrolig lenge, og et par briller som jeg ikke så en drit i. Derfor var det deilig å endelig kunne bli litt brilleslange igjen, i et par briller som jeg faktisk ser i - jippi. Q. HVA SYNS DU?

En historie for seg selv

Til å nesten ikke ha sovet i natt ( ca 3-4 timer), og for så å stå opp kl 8 for å dra på jobb, så er jeg faktisk halvveis våken Ja, i dag har jeg vært på jobb på hotellet. Faktisk deilig å begynne å jobbe litt igjen, selv om døgnrytmen enda er en historie for seg selv. Kjedelig å traske hjemme hele tiden.

Har ikke lagt noen planer for senere i dag, men kjenner jeg meg selv rett så blir jeg å sovne i stolen fremfor tv og pc. Utrolig nok har jeg ikke sovnet enda, men som sagt så kommer det vel. Skal også prøve å få gjort noe nyttig ut av denne herlige mandagen, å dra på besøk til twin (og muligens sove over?). Kanskje vi blogges senere?

Q. HVA SKAL DU I DAG?

New shoes

I LOVE THEM. HVA SYNS DU?

Tilbake på kjøret

God kveld. Har egentlig ikke så alt for mye å blogge om, men for å ikke miste den lille gnisten jeg prøver å få tilbake, så skal jeg blogge alikavell. Har vært hos søsteren min i dag å feiret pappa sin bursdag, noe som var koselig. Har ikke hatt så alt for mye kvalitetstid med familien min siden jeg kom hjem, så det var godt.

I morgen skal jeg faktisk dra til pappa og forloveden hans å være til lørdagen. Er så alt for lenge siden jeg har vært der, så gleder meg til å komme meg litt bort. De bor et stykke unna, i et slags hyttehus på fjellet, så blir desverre ikke noe blogging i morgen. Men, skal se hva jeg får til på lørdagen. Begynner faktisk å komme meg litt på kjøret ang denne bloggingen nå, herlig!Q. HVA SKAL DU GJØRE I HELGEN?

Ny hårfrisyre - bob

Hei dere. Som nevt i tidligere innlegg så hadde jeg noe jeg ville vise dere. Kanskje ikke så alt for stort, men pyttpytt. Hvertfall, for føste gang i mitt liv har jeg klippet meg bob. Grunnen for at jeg gjorde det var fordi håret mitt var så slitt og stygt etter å ha gått med det i en bestemor-topp i 3mnd. Har aldri i mitt liv hatt hele håret så kort før, så var gøy å prøve noe nytt. 

Har glemt å fortelle dere at jeg feiret nyttårsfaten i Tromsø sammen med bestekompisen min Lasse og noen venner av han. Var også faktisk første gang at jeg feiret veien inn i et nytt år en annen plass en hjemme, og GU' så deilig det var. Det er noe jeg skal gjøre flere ganger, for det var en utrolig opplevelse å se alle fyrverkeriene i en by. Q. HVA SYNS DU OM DEN NY HÅRFRISYREN MIN?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits