Det skal godt gjøre seg å spise bare èn

Nå har vi nettop kommet fra byen, og jeg må si at det var nesten like dødt som hjemme på hverdager. Det var ikke stort å finne på, men mye bedre enn hjemme da. Godteriet som var kjøpt til i går kveld fikk vi ikke spist da, pga. alt for utslitte jenter som hadde gått i byen med poser omkring nakken,  så godtet er vår bestevenn nå. Smash og cheez doodles, hvor bra er ikke det da?

Senere håper vi å kanskje drar ut til noen randoms vi har funnet på gata, som både har sprit og øl som dagsmat i kjøleskapet, og lever på vann og brød til frokost. De må ha stereoannlegg fra det forrige århundre, og en seng fra middelalderen. Å sitte på ræva å se i veggen i hele kveld, håper vi virkelig ikke på, og lysten på det laveste fra 1 til 10.

Q. HAR DU PLANER FOR KVELDEN?

Ut på tur - aldri sur

Nå har vi nettop kommet fra en liten spasertur. Sol, blå himmel, kaldt og glatt - det er sånn vi liker det! Er et kjempe fint vær ute, så herlig var det. Vi fikk både kjenne på iskalde tær og stivfråsne fingrer. Nå er vi snart på tur inn til byen å møte noen venner. Skal bli koselig, er en stund siden! Her er noen bilder fra dagen så langt, kommer fler senere. Må stikke nå, bussen går om ikke så alt for lenge. Blogges søte lesere ♥

Sol og blå himmel-herlig!
Cynthia & Jostein


Maria & Jostein


Maria, Cynthia & Jostein


Q. HVA SKAL DU I DAG?

Outfit 28022010


Jumper - Cubus //  Bukse - Cubus

I am so blogging this

I dag har jeg vært sammen med kusinen min i byen. Som jeg har nevnt, så har vi vinterferie nå, og turen gikk til Tromsø. Vi er enda ikke sikker på hvor lenge vi skal være her, men blogging blir det hvertfall! Siden vi da har tatt turen til kaldere strøk, er det jo et selvfølge at vi også må besøke butikkene her. Joda, vi har vært her før, men dere skjønner hva jeg mener.

Shopping var det som sto i hodet på oss, og med en gang vi hadde gått av bussen, kommet inn på butikkene, var det bare begynne å prøve klær å ta frem pengeboka. Samtidig som jeg elsker å være i byen, så hater jeg det også. Men det er bare en grunn, og det er for at pengene flyr ut av pengeboken. Bokstavelig talt!

Nå sitter vi med beina på borte, og verk i både bein og mage. Halve tiden i byen gikk til å sitte, men det var også utrolig herlig. Jeg liker å være i byen, å se på alle mulige mennesker, titte innom butikken når man vil, spise på resutanter og bare gå å slappe av. Fikk noen søte innkjøp i dag, og faktisk kostet det ikke all verdens heller.

En t-skjorte hver en blogger må ha. Hihih


My big white t-shirt og bukse. Love it!


Cynthia & Maria

Vinterferie i Nordens Paris

I dag drar jeg til Tromsø, sammen med mamma, lillebror og min kusine. Om ikke lenge, har jeg sittet meg i bilen og er på tur å kjøre de 20 lange og kalde milene, men først gjennstår det bare å dusje, sminke meg, fikset håret og pakke helt ferdig. Det er alltid noe jeg glemmer, så må prøve å få med meg alt i dag.

Siden vi da har vinterferie i en uke, tenkte jeg at jeg kanskje skulle prøve å være der lengst mulig. Shoppe, gå på kino (?), spise på gode resturanter og bare slappe av. Det er jo trossalt det man skal når man har ferie, slappe av! Jeg skal nyte denne ferien så mye at jeg nesten skal glede meg til å begynne på skolen igjen. Nå hører jeg kusina mi roper navnet mitt, noe som vel er et tegn på at jeg må begynne på de 10000 tingene jeg må gjøre før vi drar. Blogges!

Å om du ser meg, er det bare å si hei.
Q. HVA SKAL DU I VINTERFERIEN? ELLE HAR DU HATT?

Det var ikke litt tidlig å legge egg?

Mamma ba meg og lillebror om å gå på kjøkkenet å skjekke påskehøna vår. Joda, påskehøna - så hvorfor ble jeg sjokket? Hadde jo sagt til mamma at jeg skulle ned på butikken senere å kjøre påskeegg til meg og lillebror, men da vi fikk den søte og fine overraskelsen, slipper jeg det. Påskeegg i lilla kartong, er vel det beste i påsken, sant? Uten påskeegg i lilla kartong er påsken virkelig ikke den samme!

Men, som jeg har merket, har allerede butikkene begynt å fått dem inn, noe som irriterer meg grå. Det er nesten som om at jeg må rive av meg håret av sinne, og sitte meg ned i fosterstilling å hyle når jeg ser de står stablet kartong på kartong i butikken. Selvfølgelig klarer jeg ikke dy meg, for de er jo så sinnsykt gode. Nesten som julemiddag, bare påskemat. Dere fatter? Right!

Det ødelegger påsken litt at de har kommet så tidlig inn i butikken, siden man bare MÅ ha det! Det er avhengighetsskapende, for oss som liker det hvertfall. Men hvem gjør vel ikke det? Sprette av lokket, og bare sitte å nyte påskeegget fult og helt, det er vel livet i påsken. Greit, man kan gå fort lei det, men da blir vel kvikk lunsj bedre når man er på en god, kald og solfylt skitur? Det regner jeg med!

Q. LIKER DU PÅSKEEGG I LILLA KARTONG?
- men hvem er det jeg prøver å lure? ALLE liker jo det!

Outfit 23022010


Jumper - H&M // Topp - Cubus // Bukse - Cubus

Når all venting tar overhånd

I denne bygda kan man ikke sitte å vente på at noe skal se, man må virkelig ta insinativet selv. Jeg er lei av å gå å gjøre ingenting, at dagene er det samme som en liten skrift på et A4-ark. At det eneste man burde ta seg til er leksene man har, eller når tv'en blir din bestevenn. Kan det ikke dukke opp et mirakel, å bare la alt bli til et eventyrland?

Jeg er lei av å sitte stuck i senga mi å se i skjermen. Lei av å bo her, leve her 24/7. Jeg går på veggen hjemme, helt serriøst. Det er ingenting å ta seg til. Man kan rett å slett ikke sitte å vente på at noe skal skje, det funker ganske dårlig! Greit, av og til er det noe som skjer. I helgenen bruker vi å være sammen alle vennene å finne på noe, men jeg føler at det ikke blir nok. Den dagen da jeg flytter herfra, er den dagen da jeg virkelig skal begynne å leve. Gå på cafè med gode venner. Spise på resturanter. Shoppe og se i butikken. Slappe av. Bare nyte livet fult og helt! Hadde bare drømmer blitt virkelige på 1-2-3!

Q. HVA GJØR DU PÅ FRITIDEN?

Dansegruppen min kom videre i UKM

Over 5 timers bruk av Adrenalin - treningssenteret vårt - så klarte vi det enderlig! Både svette, latter, tårer, glede, kjærlighet, øving, spising innimellom, få pauser & mange timers arbeid har vi ofret for dette.Å det var helt klart verdt det! Vi begynte under 1 uke i forveien, å hadde ikke all herrens tid på oss. Å finne en sang var ikke så enkelt heller, men etter mye om å men klarte vi det!

Vi jobbet beinhardt, med tanke på at vi kanskje skulle komme videre, noe som vi faktisk aldri trodde. Det tok oss fem timer og lage en knall, og dritbra dans, som varte i 50 sekunder. Selv mener jeg den var helt topp, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg elsker dansen. Joda, jeg skjønner at dere lurer hva jeg snakker om, å det er UKM. Jeg og mine fire andre gode venner satte i gang med å begynne å lage en dans mindre enn en uke i forveien, så tiden var knapp. Men med våre gode ferdigheter og kreativitet endte vi opp med et supert resultat!

Vi kom videre til Finnsnes, som er i april en gang. Sangen vi valgte ut å danse til, varer i 1 min og 50 sek, så dere kan tro vi skal gjøre den ferdig. Blir å få et strålende sluttresultat, siden vi ikke hadde mer tid til å lage mer dans. Vi skal jobbe godt, og konsentrere oss virkelig med dette. We can do it! Slenger også med noen bilder fra under - på scenen - og litt etter. Enjoy!

Stina & Cathrine


Lasse & Marianne


Stina & Maria


Cathrine, Marianne, Lasse, Maria & Stina

Q. HAR DERE HATT UKM, OG DELTOK DU?
HVIS JA - KOM DERE VIDERE, OG TIL HVOR?

Uansett hvor lang veien er - er alt du trenger kjærlighet

Nettet har vært sinnsykt tregt, og nesten ikke oppegående di siste dagene. Grunnelse til det er snestorm. Serriøst, har dalet snø i ett, hele tiden! Jeg er sinnsykt lei det, men det er jo faen så vakkert. Har stritt mye med øvinger til UKM og i det siste, så nesten alt av nett har vært utelukket. I'll be back on Wednesday.

Men godt at det har vært borte/tregt, har fått tenkt en del da. Mye av tenkingen har gått til dette med kjærlighet å sånn, at uansett hvor lang veien er, hvor tungt man har det, om man har mistet noen, eller bare ikke har det så bra, så er alt man trenger kjærlighet. Kjærlighet fra familie og venner. Kjærlighet fra de man elsker. Kjærlighet fra mennesker rundt seg. Kjærlighet fra folk på gata. Kjærlighet fra alle og en. Bare vis kjærlighet, det varmer så utrolig mye. Et lite smil også kanskje, bare for å glede en person? Alt vi trenger for å gå hele veien, uansett hvor lang den er - er kjærlighet!Q. BRUKER DU Å VISE MYE KJÆRLIGHET?
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits