Some love shoes. I'm one of them

Da jeg og kjæresten min var i Tromsø i høstferien, shoppet jeg en god del. Alle pengene fløy ut av pengeboken på 1-2-3. Null problem for dem, men verre for meg som ble værende igjen uten penger. Egentlig har jeg ganske god samvittighet, jeg elsker å bruke penger, hvertfall på klær og sminke. Det er så godt å få nye tøy og tilbehør i skapet, får en så herlig følelse da!

Som de fleste jenter, så elsker jeg også sko. Sko sko sko! Sko i alle slags fasonger og former. Sko i alle størelser. Sko med høy hæler. Sko med lave såler. Sko med forskjellig farge. Sko til vinteren. Sko til sommeren. JEG VIRKELIG ELSKER SKO! Jeg kjøpte meg to nye par sko da vi var i Tromsø, og gud som jeg elsker de. De er så fine, og sykt gode å gå i. Gleder meg til bedere føre, da jeg kan bruke de enda mer.

Q. HVA SYNS DU OM SKOENE? ELSKER DU OGSÅ SKO?

Nå må jeg begynne å tenke på sommeren

Jeg begynte året 2011 med å trene en god del. Jeg var nesten annenhver dag nede på treningssenteret å trente, og trente da i ca 1 time. Etter ca 1 månede daffet det av, og jeg har nesten ikke trent siden da. Jeg går å tenker hver dag at jeg må begynne å trene igjen, men når den dagen kommer at jeg kan trene, føler jeg virkelig ikke for det. Lat er blitt så sløvt, treninger er blitt kjedelig, og jeg finner heller ikke noe jeg liker å gjøre.

Nå skal jeg sette ned foten, og begynne å trene for fult mot sommeren. Jeg SKAL trene annenhver dag. Jeg SKAL ha en flat mage og en fast og stram rumpe før solen begynner å titte frem. Jeg SKAL klare dette! Jeg er lei av å være flau over å vise magen, på grunn av fett, lei av å ikke være fornøyd! Selv vet jeg at det bare er jeg som kan gjøre noe med det, og det skal jeg gjøre nå! Skal også begynne å ta litt solarium, så jeg får litt farge på kroppen. Jeg skjemmes av å være så hvit, jeg elsker å være brun!Q. TRENER DU OG TAR DU MYE SOLARIUM?

Outfit 28022011


Cardigan - Vero Moda Topp - Urban Harembukse - Bik Bok

Q. HVA SYNS DU OM OUTFITEN?

Et must i påskenQ. LIKER DU PÅSKEEGG I LILLA KARTONG?

Hytteturen ble et glansbilde for seg selv

Åh, så koselig tur på hytten i helgen sammen med kjæresten. Har hatt det helt toppers, med superherlige mennesker! Fredagen vi kom opp, var det bare med engang å fyre i ovnene. Tennene hakket, og uteklærne ble ikke tatt av før det ble sydenteperatur. Fikk besøk av noen venner av oss, koselig. Å sitte å snakke og mimre om gode gamle dager er så kjekt, og å kjøre scooter - ja, jeg kan nesten ikke forklare hvor glad jeg er blitt i det, hihi.

Lørdagen var vi også sammen med noen venner og kjørte scooter. Kjæresten min har jo fått meg helt hekta på scooter jo, fikk meg til og med til å kjøre litt på søndagen da vi kom hjem. Hvertfall, siden jeg elsker varme, og fryser ganske lett, tenkte vi at vi skulle tøye grensene litt. Lørdagskvelden fyrte vi godt opp, og på det varmeste var det 30,7 grader inne. Vel, det var alt for varmt, så alt av dører ble satt opp til det ble en levende temepratur i rommet. Aldri hatt det så varmt inne før, gikk å valset rundt i undertøy.
VARMT!

Q. LIKER DU HYTTETURER OG SCOOTERTURER?

Helgen skal tilbringes på fjellet

I skrivende øyeblikk sitter jeg alene, godt plantet i sofaen til kjæresten, men god musikk på spotify, nydusjet kropp og hår, og er snart på tur til å stige ombord i bilen. I helgen skal jeg og kjæresten være på hytten til familien hans, og det er sykt som jeg gleder meg - jeg elsker hytteturer! Kjæresten og to kompiser har allerede kjørt til hytten med scooter, så vi kan være ute å kose oss, og faren til Patrick skal kjøre meg nå, så må nå nesten egentlig bare avslutte.Skolebildene!

Q. HVA SKAL DU GJØRE I HELGA?

Kulden fryser neseborene igjen

I går kveld var jeg sammen med kjæresten, lillebror og fetteren min i akebakken som er noen meter bak huset vårt. Er en utrolig bra bakke, bare synd innbyggerene i bygda nesten ikke bruker den. Det var egentlig et ganske dårlig føre, mye snø og lite gli på rattkjelkene, så farten kunne vi ikke akkurat skryte av.

Vi var ikke der så alt for lenge, siden (som jeg sa) føret var dårlig, og det var egentlig ganske kaldt. Her en dag da vi skulle gå til skolebussen, var det -24grader ute. Ja okei, vi bor i Nord-Norge, men det må da finnes grenser på hvor kaldt det skal bli. Vi kledde oss hvertfall godt, men det hjelper ikke akkurat mye når man med en gang kommer ut av husdøren, så fryser neseborene igjen. DET er ikke morsomt!Q. HAR DERE VÆRT NOE I AKEBAKKE?

This is dedicated to you

I skrivende stund, sitter jeg på andre siden av jordkloden i forhold til bestevenninnen min, Vanja. Etter sommerferien dro hun til USA, nermere kalt Texas, og skulle være utveklingsstundent der i 10 måneder. Jeg kan trygt si at det har vært noen av de lengste måndene i mitt liv, og noen av de mest kjedeligste. Uten henne, er virkelig ikke hverdagen den samme, det skal være snickers å twist! Heldigvis er det bare (!) 3 måneder igjen, og for mil den håper jeg de går sykt fort. Er utrolig som jeg gleder meg til å være med henne igjen, helt ubeskrivelig!

Vel, siden jeg nå har fortalt litt om henne, så kan jeg vel også si at hun har bursdag i dag, noe som reflekterer til at jeg skriver dette innlegget. I dag er hun 18 år, og jeg får ikke feiret den med henne (buhu). Siden hun er min bestevenninne, som en storesøster, ei jente som alltid er der om det er noe, og ei jente som er verdens beste, fortjener hun virkelig noen ord på denne store dagen. Jeg håper du har hatt det kjempe fint i dag, og koset deg mye med venner og vertsfamilien din. Skulle ønske jeg var der sammen med deg, men skal feire ordentlig når du kommer hjem om ikke så lenge. Jeg savner deg utrolig mye jenta mi, og elsker deg - ja det gjør jeg også. ♥ La disse månedene gå fort!


Vanja & meg

Q. HAR DU EI GOD VENNINNE/KOMPIS SOM ER PÅ UTVEKSLING?

Nyskjerrigheten fikk oss til å henge ut vinduet

Her en dag lå jeg og kjæresten min å slappet av i senga, da vi plutselig hørte masse rare lyder utenfor. Vel, vi begge lå en stund for å tenke over hva det kunne være. Inne i hodet mitt suste det tanker om romvesener og andre rare figurer, som muligens hadde bombadert bygda vår, for å overta alt som tilhører her, da vi til slutt bestemte oss for å skjekke ut vinduet.

I det vi åpnet gardinene, sto det to katter og peste opp mot hverandre i lysthuset vårt. I en god stund nå har vi hatt en del katter gående rundt huset vårt, og mjaue og tro de er hjemme. De har innvadert garasjen vår, og laget en utrolig etsende og stygg tisselukt i nu stuen vår og på verandaen. Det hjelper vel ikke akkurat mye da jeg satt ut ei skål med brødskiv og ei skål med melk til den ene katta. Da jeg så mamma springende rundt på verandaen med pepperboksen, måtte jeg le litt for meg selv. Her gjør jeg alt for at de skal ha det godt, mens mamma driver å jager de bort med pepper. Men, håper det er slutt på katter rundt huset vårt nå, vanskelig å få sove om natten.Q. HAR DERE NOEN DYR LUSKENDE RUNDT UTENFOR HUSET?

En farge jeg aldri har hatt før

Som dere vet, så fant jeg ut for en stund siden at jeg skulle farge håret. Da jeg og kjæresten min var i Tromsø, kjøpte jeg en lysebrun hårfarge på H&M. Vel, det gikk ikke akkurat som planlagt. Det ble bare etterveksten som ble farget, og dermed gikk jeg med lysebrun topp, og mørkebrun resten. Du kan tro det var et vakkert syn .. not! Siden jeg ikke hadde lyst i det hele tatt å se ut som jeg hadde DEN etterveksten, ville jeg endre på det!

I dag fant jeg ut at jeg skulle prøve å farge det mer. Vurderte jo å bestille meg time hos frisør for å ta avfarging, men det ble ikke gjort. Derfor gikk jeg ned på butikken, kjøpte en blond farge, og to lysebrun. Vel, det ble heller ikke som forventet. Av den blonde ble jeg ginger, og forhåpentligvis blir jeg lysebrun av den andre fargen, som jeg snart skal ta i. But, ginger have souls ♥  Har aldri hatt denne fargen, og forhåpentligvis blir det første og siste gang! Nå er det snart i med ny farge, så oppdaterer enten senere i kveld eller i morgen om hvordan det ble.

Q. NYDELIG FARGE, IKKE SANT?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits