Jeg kom inn på Bali

Åh, jeg er så superglad (vært det i noen dager nå), men jeg har fått svar på søknaden om å dra å studere på Bali til høsten, og JEG KOM INN. Heldigvis drar jeg ikke alene. Har som sagt tidligere søkt sammen med bestevenninnen min (som også kom inn )+ at noen andre kompiser fra klassen også skal dra. Satt på skolen tidligere i dag å fristet meg selv med bilder og videoer fra Bali, herregud som jeg gleder meg!

Nå sitter jeg i et iskaldt hus å ser på tv og bare taster på pc. Om jeg gidder skal jeg gå ut å hente ved så jeg kanskje får litt varme her, før det henger istapper ned fra nesen min. Senere i kveld skal jeg kanskje møte hun jeg reiser til Bali med å lage nachos å ha jentekveld. Har fri i morgen, men må gjøre noe ærender å prøve å få gjort en del lekser (fordypningsprosjekt i tre-fire fag).

Q. HVA SKAL DU GJØRE TIL HØSTEN?

You and me

Vil dedikere dette innlegget til kjæresten min, siden han har bursdag i dag. Husker enda de tidene vi satt våken til langt på natt for å snakke med hverandre, enda du skulle tidlig opp å på jobb. Husker vi fortalte hverandre alt, og du var/er en av de få jeg stolte/-er på. Du gjorde meg alltid så glad de dagene jeg var deppa, og hjalp meg igjennom tunge stunder. Du klarte alltid å få meg til å smile, uansett hva.

Jeg husker enda vårt første kyss, for 8 mnd siden. Jeg var/er så forelsket. Jeg ville ikke forandret noe om jeg hadde sjangsen, for jeg har det så bra med deg. Jeg er så takknemmelig for å ha deg i livet mitt å som kjæresten min. Alt er bare fryd og gammen når jeg er med deg, vi har det så bra sammen. Vil bare takke for alle nydelige stunder jeg har hatt med deg, og håper på enda fler. Gratulerer med dagen, kjæresten min ♥ i love you

Live with no regrets

Q. HVA SYNS DU OM BILDENE?

Håper på en super kveld

Hodepine, hodepine og atter hodepine en gang til. Våknet med hauverk, støvsuget med hauverk, dro over til nabokommunen med hauverk, og sitter nå her med hauverk. Har allerede knasket paracet og ibux, men kan ikke kjenne noe virkning enda. Hvorfor akkurat i dag, da det passet så dårlig?

Tenkte jeg skulle slappe litt av nå, for så senere ta meg en tur til søster og gi en litt for sen bursdagsgave til tantungen min. Men som dem sier "bedre sent enn aldri". Etter det går turen videre hjem igjen, der jeg må fikse og ordne meg for først å dra på vors til bestevenninna mi som har bursdag på onsdag, for så å dra ut i nabokommunen på russekro med masse flotte mennesker. Gleder meg utrolig mye, tror det blir en super kveld!

Q. HVA SKAL DU GJØRE I KVELD?

Viktig å være engasjert

God ettermiddag dere. Om ca 1 time er jeg på tur ut døra, føler jeg drar like fort som jeg kom inn. Var hjemme fra skolen for ikke så alt for lenge siden, og nå snart skal jeg på BUK-møte. Det er et informasjonsmøte om Barn-og unges kommunestyre, noe som jeg tror kan bli veldig interessant. Siden jeg er engasjert i både politikken og med i ungdomsrådet, så skal jeg gjøre et forsøk på å bli med her også.

Syns det er utrolig viktig å engasjere seg i politikken og om hva som skjer i bygda. For noen år siden kunne jeg faktisk ikke fordra politikken, og skjønte meg ikke i det hele tatt på noe, men etterhvert som jeg faktisk satt meg inn i det, begynte jeg å interessere meg for det. Er viktig å bidra om man vil noe skal skje, for en hver stemme har faktisk noe å si. Den dag i dag kunne jeg faktisk ikke sett for meg et liv uten å være politisk engasjert!

Q. ER DU POLITISK ENGASJERT? BRYR DU DEG OM HVA SOM SKJER RUNDT DEG?

Endring i planene

Siden det i di siste dagene og hvertfall i dag har vært storm og stygt vær her i Nord-Norge, ble det derfor endring i planene. Det første jeg tenkte å gjøre var å dra på 80-tallsfest russekro sammen med venner ikke langt unna, men siden veiene er så dårlige, og det er sinnsykt glatt, så bestemte sjåføren seg for å ikke kjøre (noe som jeg skjønner fult ut), og jeg bestemte meg for å chille hjemme.

Nå sitter jeg med en teip-fikset pc (har vært litt Mac Gyver siden skjermen er knekt) og koser meg med tv, voksenbrus og påskeegg. Kvelden blir jeg å ta helt lungt, å bare chille. Er deilig det også på en fredagskveld, er ikke ofte jeg er hjemme da så skal nyte kvelden, og kanskje få besøk eller være sammen med venninna mi som muligens blir sjåfør. 

Q. HVA GJØR DU I KVELD?

Morgenstund har gull i munn

Før jeg la meg i går kveld, lå jeg å drømte om et varmt bad med mye skum, ansiktsmaske og hårkur, og tenkte derfor at når jeg står opp, skal jeg virkelig gjøre det. For ikke mange minuttene siden kom jeg ut fra et herlig bad, der jeg tok både ansiktsmaske og hårkur, og føler meg nå helt klar for dagen. Kjempe deilig å bruke tid på seg selv på morgenen, en herlig følelse.

Om jeg får enda mer lyst enn jeg har nå, så skal jeg ta å rydde i klesskapet mitt. Har null kontroll over hva jeg bruker og ikke bruker, og klærne ligger bare slengt rundt omrking. Må se over hva jeg har av klær, for i kveld skal jeg sammen med noen venner på russekro der temaet er 80-tallet. Jeg hater virkelig temaer der man må kle seg ut i gamle fargerike klær, for jeg eier virkelig ingenting, men må vel prøve å la kreativiteten flyte!

Q. BRUKER DU Å TA ET MORGENBAD?

Langhelg

Først må jeg bare starte med å si at jeg hadde en super tur til Tromsø sammen med jentene mine på russefest, og en utrolig trett kropp da vi kom hjem på morningen i dag kl 06.30. Sov nesten hele den lange 3timers bilturen, og ca 1time når jeg kom hjem for så å stå opp å fikse meg for å dra på skolen - DET kaller man skolelys, haha! Har vært utrolig trett og sliten i kroppen i hele dag, så en powernap etter skolen på mange timer gjorde meg ingenting.

I morgen har jeg fri. Vel, er ikke bare jeg som har fri. Hele skolen har fri, og alle andre skoler rundt om i distriktet. Ikke er jeg sikker på hvorfor, men å spørre rundt om hvorfor jeg egentlig har fri ser jeg ikke hensiktet i. Fridager er fridager, og di skal nytes mens di kan. Skal utrolig nok prøve å sove lenge i morgen, for senere på kvelden skal jeg på russekro sammen med en haug andre russ, gleder meg!

Q. HAR DU FRI FRA SKOLEN I MORGEN?

Tut og kjør

God kveld, søtinger! Har hatt en "travel" dag, i dag, syns det har gått i ett, selv om det egentlig ikke har det. Dro hjem fra skolen ganske tidlig, pga noe utdanningsgreier som jeg ikke bryr meg om, og la meg på sofaen å slappet av. Etter det har jeg drevet å planlagt til i morgen, siden jeg og ei eller fler venninner kanskje skal på russefest til Tromsø, noe som jeg håper vi får til, siden jeg har vært gira nå i noen dager!

Om ikke lenge skal jeg ut å kjøre med bestevenninnen min Tirill og snakke litt. Hun sto på oppkjøringen i dag, gratulerer til deg (♥), utrolig stolt. Om ikke lenge er det forhåpentligvis meg, gleder meg til den dagen jeg er fri, skal virkelig bo i bilen da, å være ute å bromme i nybilen vår hver dag, hihi!

Q. HVA HAR DU GJORT I DAG?

Let me live, let me breathe

Q. HVA SYNS DU OM BILDENE?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits