Følelsen av å savne deg tar knekken på meg

Avril Lavigne - I miss youJeg savner hvert sekund vi var sammen. Jeg savner å se inn i de nydelige øynene dine. Jeg savner ditt søte smil. Jeg savner dine hender i mine hender. Jeg savner lukten av deg. Jeg savner din kropp mot min. Jeg savner å høre stemmen din le. Jeg savner å få tekstmeldinger fra deg. Jeg savner å høre deg si at du er glad i meg. Jeg savner å sitte ved siden av deg. Jeg savner å bare være sammen med deg. Jeg savner deg.

Ingen skjønner hvor mye jeg savner at vi var sammen. Ingen skjønner hvor mye jeg savner at vi snakket sammen. Ingen skjønner hvor mye jeg savner alt vi gjorde sammen. Ingen skjønner hvor mye jeg egentlig tenker på deg. Ingen skjønner at du virkelig var den jeg ville være sammen med. Ingen skjønner at mine følelser for deg var virkelige. Ingen skjønner at jeg vil ha deg tilbake. Ingen skjønner at jeg vil ha alt som før. Ingen skjønner at jeg savner deg mest av alt.

Q. SAVNER DU NOEN EKSTRA MYE?

Lykkelig som gal

Gnarls Barkley - CrazyDe fleste som kjenner meg vil vel se på meg som litt gal og unormal. But hey, det er sånn jeg er. Å det verste av alt - jeg trives faktisk med det. Jeg kan finne på de sprøeste tingene, til de mest unormale du noen gang kanskje har sett. Jeg elsker å finne på nye ting, å utfordre meg selv til hva jeg kan og ikke kan. Det å gjøre noe sprøtt innebærer en del av hverdagen min. Selv om det kanskje ikke merkes så godt på bloggen, så er jeg faktisk en person med utrolig mye energi og galhet i seg.

Det å bli kjent med seg selv både på vondt og godt, å er det å finne ut hva man kan gjøre å ikke gjøre, hva som ligger på grensen som gal, å hva som ikke nærmer seg i det hele tatt, er en ganske god måte å bli kjent med seg selv på. Å virkelig få kjenne på hvordan man er, både som person og som en unormal random h*a, er faktisk en ganske god måte å bygge opp selvtillit på. Jeg er ganske lykkelig som gal, å trives som plommen i egget med det! High five for å være gal!

Q. ER DU OGSÅ GAL, Å LYKKELIG MED DET?

Herlig start på påskeferien

Jay-Z ft. Alicia Keys - Empire state of mind

For en deilig start på påskeferien! Nydelig vintervær, klar blå himmel, blide barn med roser i kinnene og sola så gul å fin. En herlig dag uten like, uten noen ubehageligheter noen steder. Vi kokte melk, tok med oss rett i koppen, appelsiner og brødskiver med nugatti på i sekken, og hev den på ryggen  å tok akebrett og snowboard med oss i bakken.Jeg nevnte at det ikke endte med noen ubehageligheter, men der tok jeg feil. Men lengre ettertanke kom jeg på at jeg og lillebror hadde litt krasj å dasj i bakken på akebrett. Heldigvis for lillebror fikk han sitte fremst å styre, ellers hadde det endt opp med at jeg havnet på han. Lucky oss fikk vi ingen skrammer og merker, men litt vond bak og knær går alltids greit.Etter at vi hadde kost oss med å aket og stått på snowboard fant vi oss et sted å sitte. Det var tråkket, og noen hadde tydeligvis vært der før oss. Vi fant oss fort til rette, og med en gang baken hadde truffet sitteplassene, var det bare å ta opp kvikk lunsjen, kakaoen, brødskivene med nugatti på, og kose oss med  det og sola som varmet i ryggen. Har hatt en utrolig her dag, sammen med kusinen min og lillebror. Virkelig slik påsken skal være!

Q. HVA HAR DU GJORT I DAG
?

Titter eller leser?

Brandur - WeekendDa var blogglysten kommet litt lengre opp på lista. Hadde ikke så mye å si eller skrive å går, så tenkte det var bedre å la vær enn å komme med et nokså usaklig innlegg. For tiden sitter jeg i stua sammen med kusinen min, lillebror og tantungen min. Om noen få strakser skal jeg gå ut av nattpysjen og inn i uteklærne, for skal nemmelig i bakken i dag også å ake å stå på brett. Siden det er så fint vær ute, syns jeg virkelig meste parten av tiden burde tilbringes der.

Så lurte jeg også på en ting. Merker jo at jeg får en del kommentarer og sånn, og mange gode og fine tilbakemeldinger, som jeg setter stor pris på, men jeg lurte på om du er bare en titter eller leser? Er du bare innom bloggen min å ser på bilder etc., eller leser du den faktisk? Syns du jeg skriver bra eller dårlig? Hva kan jeg eventuelt gjøre bedre for å få bloggen enda bedre? Det er jo trossalt dere lesere som skal interisere dere for det jeg skriver, derfor betyr deres meninger også litt. Så, hiv innpå med kommentarer om hva du synes.

Q. TITTER ELLER LESER?

Earth Hour - hvordan skal du tilbringe den?

Earth Hour 2010 Commercial


Lørdag 27.mars kl. 20.30 - 21.30 (i kveld) slukker mennesker, byer, kommuner, bedrifter og organisasjoner over hele verden lyset for klimaet. Det er tid for verdens største klimakampanje - Earth Hour. I fjor slukket neste to millioner mennesker lyset under Earth Hour i Norge. I år er målet at halvparten av Norges befolkning deltar, menst en milliard forventes å slukke lyset over hele verden. Slukk lyset for klimaet du også - tenk på klimaet!

I fjor feiret jeg Earth Hour med to gode venninner. Laget taco og koste oss med stearinlys og godteri. I kveld skal jeg feire den akkurat samme, men bare med familien. Mamma og stefaren min har laget pizza, stearinlys og godis er også kjøpt inn, å det eneste som venter nå er dusjen. Jeg gleder meg utrolig mye, tror det blir kjempe koselig å spise god mat å drikke sammen med familien på en spesiell kveld.

Q. HVORDAN SKAL DU TILBRINGE EARTH HOUR I ÅR?
earthhourNO

Get up - go out

Nickelback - This afternoonOm ikke så alt for lenge er jeg på tur til bakken med lillebror og fetteren min. Hadde lovd dem at om det ble fint vær, skulle jeg være med dem å stå på brett i bakken. Har ikke stått på brett på 2 år, så det gleder jeg meg til. Jeg elsker å stå på brett, det er det som er det beste med vinteren. Å siden det er så utrolig fint vær nå i påsken, klarer jeg ikke sitte inne å se på det, så ut må jeg. Skal prøve å være ute i så å si hele dag, få farge i kinnene å nyte starten på påsken. Noe av det beste med vinteren er jo påsken også da selvfølgelig. Gå på ski, stå på brett, spise kvikklunsj, isfiske og mye mer morro.

Q. HVA SKAL DU GJØRE I DAG?

Colour up your eye

James Morrison ft. Nelly Furtado - Broken Strings

Jeg glemte å nevne under "hate and love" innlegget mitt at jeg elsker farger. Om man har fargerike accessories, kan det piffe opp et antrekk utrolig mye. Samme gjør det med sminke. Prøvde meg frem isted med å lage en regnbue under øyet. Vellykket ble det ikke, men farger var det. Farger i alle farger, om jeg kan si det sånn? Syns det er utrolig fint å blande farger sammen. Selvfølgelig, så skal man ikke overdrive sånn som jeg har gjort på bildene, men skulle bare få dere til å skjønne hvor mye jeg elsker farger ♥ tehe

Q. HVA SYNS DU OM FARGER?

Er det leserne som former bloggen?

Timbaland ft. Katy Perry - If we ever meet again


Nå er det ikke lenge før jeg river av meg håret, og går å legger meg på taket for å sove. Det var zero mulighet til å i det hele tatt prøve å sove i stua, å på rommet er det ikke noe bedre. Med en lillebror som har en hypeventilerende knapp på ryggen som hele tiden står på ON, og en fetter som flirer av det, var det ikke mulighet for å få litt skjønnhetssøvn etter skolen. Jeg sitter på rommet mitt nå, med hengelåsen festet på døren, og om ikke lenge tar jeg på meg hørslsvernet om det ikke blir litt stillere. Jeg er utrolig trett og sliten, å så inderlig klar for ferie. Heldigvis var det en lett dag på skolen, med både diktlesning og spising av kaker og boller. I just love the days before holiday!

Også kom jeg til å tenke på en ting: Jeg leser ofte på bloggene som er på topplisten, at det er leserne som får bloggen så bra, men er det det? Er det ikke personen selv som skriver, som kommer på hva en skal skrive om hvor bra eller dårlig det skal være? Det er jo ikke leserne som skriver bloggen de leser, om dere skjønner? Selvfølgelig, det er leserne som har fått toppbloggerne på topplisten, men det er jo ikke de som former bloggen! Hva en selv skal skrive, hvor bra eller dårlig det skal være, er jo opp til bloggeren selv. Det er jo smak å behag fra leserne, noen liker det mer enn andre, å sånn er det bare!

Jeg mener ikke at leserne ikke har noe med at de ligger på topplisten, for det er jo deres "skyld", men å sitte å skrive å si at det er leserne som former bloggen, og gjør den så bra - blir bare feil! Leserne er med på å skape en høy statistikk, og mange besøkende hver dag, men det er ikke de som former bloggen. Greit, noen innlegg er kanskje ønsket av leserne, men hele bloggen er vel litt å overdrive? En blogg inneholder ganske mye fra livet til bloggeren selv, noe som jeg ikke tror leserne har formet.

Q. HVA MENER DU OM DETTE?

Hate and love

Jojo - I hate loveJeg hater huden min. Jeg hater at øynene mine ikke er grønnere. Jeg hater at nesen min er som en hoppbakke. Jeg hater at øyenbrynene mine ikke er samme. Jeg hater at jeg angrer på at jeg farget håret mørkere og lysere. Jeg hater at jeg er ubesluttsom. Jeg hater at rommet mitt er rotete. Jeg hater at det enda er en stund til sommeren. Jeg hater å ikke bo i en by. Jeg hater å ikke kunne sitte på café. Jeg hater reklamen på tv3. Jeg hater at jeg hater enda mer en dette.

Jeg elsker å vise tungen på bilder. Jeg elsker familien og vennene mine. Jeg elsker ferier. Jeg elsker perleøredobber. Jeg elsker rhytmisk musikk så jeg kan danse. Jeg elsker grønn iste. Jeg elsker å shoppe. Jeg elsker å sitte i kantina på skolen å snakke med folk. Jeg elsker å bruke lang tid på å tenke over ting. Jeg elsker at mye av fritiden min går fremfor dataen. Jeg elsker å snakke med mennesker. Jeg elsker å bruke lang tid med meg selv. Å sist men ikke minst, så elsker jeg dere lesere.

Q. HAR DU TING DU LIKER BEDRE ENN ANDRE?

Pakke i posten

OneRepublic - Stop and stare


Bjørn (stefaren min): "Mia, hva er det du har bestilt nå?"
Meg: "Jeg har vel ikke bestilt noe!?"
Bjørn: "Det er hvertfall pakke til deg her"

Jeg var kjapp med å åpne pakken, og spentheten min var på det høyeste fra 1 til 10. Jeg ante ingeting om hva som var oppi, å alt av konkurranser å greier jeg melder meg på, glemmer jeg like fort av. Bjørn åpnet faktisk pakke, å ropte ut "Hvorfor i all verden har du bestilt en mascara?". En mascara, er det noe å bestille? Men, jeg har ikke bestilt noen mascara. Jeg meldte meg faktisk på en konkurranse, der man kunne bli tilsendt en mascara, prøve den ut, å annbefale den på bloggen.

Det er den nye vibralash mascaraen fra IsaDora. Det er en batteridrevet mascara med vibrerende børste i 3 hastigheter. Den jobber seg gjennom vippene, og gir 100% dekkevne. Den har god volum, separasjon, og en herlig lengde, og den påfører mascara på 360grader av vippene.

Har lyst å gi opp min egen mening om produktet også, men jeg er så storfornøyd med mascaraen, at de faktisk ikke har løyet. Den er akkurat som de sier, får lange og separerte vipper. Den er lett å påføre, og den vibrerende børsten gjør at det blir til en enestående mascara. Karakter: 6Q. HAR DU PRØVD DEN NYE MASCARAEN VIBRALASH MASCARA?
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits