Hummerens bestevenn

Herlig å ligge 1 time i solarium å grille meg svett som en gris. Ikke fult så godt å bli solbrent! Håper jeg ikke er så sykt rød i morgen, skal jo vise meg offentlig i bikini. Ser ut som en hummer på overkroppen, og en snøman på resten. Får bli bestevenn med solariumet en stund nå, så jeg får litt farge på flesket. Vet det er ganske skadelig for kroppen, og risikoen for hudkreft er 80% større siden jeg er under 18 år, men jeg klarer ikke være hvit lengre, og noe selvbruning gidder jeg ikke enda! Så da får man ty til de mulighetene man har, sånn som solarium!

Er faktisk sykt gøy å ligge i solarium, man ser jo ut som DEN dusten. Tærne blir utrolig stygge, kroppen blir blå, og fingrene ligner fingrene til en gammel dame på 99 år med spasma. Forhåpentligvis skal jeg ikke ta solarium så mye for å få den fargen jeg vil ha, siden jeg blir ganske fort brun, noe som da er positivt for min del. Jeg HATER å være hvit, å tror aldri jeg har vært så hvit før sånn som jeg er nå!Q. ER DU SOLBRUN, ELLER LIKE SNØMANN SOM MEG?

Den virkelige meg

Det er f**n ikke hver dag jeg viser meg uten sminke, og hvertfall ikke i det offentlige, som på bloggen min. Selv syns jeg at jeg ser ut som DEN dritungen uten sminke, og ser hvertfall 7 år yngre ut. Jeg føler meg rett og slett naken uten sminke, og ikke som meg selv i det hele tatt. Sminke er en del av meg, og kommer nok til å være det så lenge jeg og sminke lever.

Det er ikke ofte jeg kjenner meg selv igjen en gang uten sminke, men noen ganger når man er hjemme å sløver, og bare slapper av etter en god dusj, er det godt å la huden puste litt. Det samme gjelder håret. Jeg har ikke orket å sett på noe som helst slag av hårføner eller slettetang i dag, og skal la håret få hvile litt det også fra alt som er elektrisk og trenger strøm. Siden jeg skal ned å grille meg i solarium om ikke lenge (om jeg gidder), gidder jeg heller ikke ta på meg sminke eller fikset håret.Oppmerksomhetsyke mennesker

Ok, nå må jeg bare få ut litt frustrasjon og sinne. Syns det er helt sykt, latterlig, tåpelig, irriterende, oppmerksomhetssykt, wannabe og frustrerende at så mange paradise-deltakere har laget seg blogg. Allerede til nå har jeg funnet fire, som er; Cristina, Jeanette, Maren og Silje (husker ikke bloggadressen). De har allerede overtatt tv3 fra mandager til torsdager kl 21.30-22.30,og nå topplisten på blogg.no. Hvor mye oppmerksomhet skal de egentlig ha/få for at de får nok? Nei, for oppmerksomhetsyke menesker får de vel aldri nok.

Det sier vel egentlig seg selv litt, at de er oppmerksomhetsyke mennesker når de lager seg blogg med en gang de har vært en stund på tv. Dette bare for å få mer oppmerksomhet, og mer omtale i media. At de skal komme på topplisten bare fordi de har vært/er på paradise, syns jeg bare blir helt feil. Det finnes tusenvis av mennesker der ute i bloggverden som faktisk kjemper for å få seg en plass på topplisten, og få bloggen lest, og tusenvis som fortjener det mye mer enn paradise-jentene.

Syns virkelig de burde tenke over hva det gjør før de i det hele tatt slenger ut hele livet sitt på blogg. Og syns virkelig ikke de fortjener en plass på topplisten i det hele tatt! Kjenner jeg blir så irritert, at ikke den paradise-oppmerksomheten de får kan være nok, skjønner jeg ikke. De må jo være ille tvers igjennom, og ikke tenke lengre enn til nesetippen. Nei, det her blir for latterlig. Syns nesten ikke de skulle fått lovt å hatt blogg!

Q. HVA SYNS DU OM DETTE?

In my closet; shoes
Q. HVA SYNS DU, SKAL JEG BEGYNNE MED "IN MY CLOSET"?

Dette kan bli et spennende prosjekt

Hei gullinger! Benene mine er godt festet fast i bordet mitt, og skal snart ta dem løs derfra. Neste tur går innom badet, der jeg skal lage meg et godt boblebad, med masse skum og såpe, og slappe helt av. Føler jeg trenger å roe meg litt ned, å bare nyte helgen litt. Turen senere i dag går kanskje innom butikken, der jeg skal inn til solariumet for å grille meg klar til i morgen når jeg skal vise meg i bikini i badeland.

Senere har jeg også tenkt å komme med noen innlegg jeg har tenkt å begynne med. Skal ikke røpe hva det er, så dere får følge med senere i dag. Tror det blir ganske spennende, og kanskje jeg får noen ekstra lesere med det. Skal også prøve å begynne å blogge aktivt hver dag. Vet jeg har lovd det før, men blogglysten min er ikke like høy som den var før. Krysser fingrere for at jeg får den tilbake.Q. TAR DERE MYE SOLARIUM? ER DERE SPENT PÅ HVA JEG SKAL BEGYNNE MED?

Vil ikke skjemme ut hele Norge da

Selv om jeg spiser som en hest, og det meste jeg putter inn i hullet nederst i ansiktet mitt er junkfood, så er jeg glad jeg ikke ser ut som en amerikaner. Ikke frekt ment, men hallo, det burde være grenser for hvor mange hamburgere som skal henge rundt magen og disse nedfor knærne på en. Jeg er seriøst sjeleglad jeg ikke ser sånn ut, men skulle vel også begynt å tenkt på hva jeg egentig spiser.

På søndag skal jeg sammen med familie til badeland. Tror det blir utrolig koselig, for er sinnsykt lenge siden familien har funnet på noe sammen, og enda lengre siden vi var i badeland. Forresten, tror dere det funker å trene litt til søndag, så jeg kanskje kan vise meg i bikini? Vil helst ikke sprande rundt i en stor bestemor-badedrakt å skjemme hele Norge ut. Ikke bare Norge, men sikkert hele Europa også!
Sender med noen smil, siden jeg var så sarkastisk og frekk mor amerikanere, hihi.

Q. LIKER DERE Å VÆRE I BADELAND?

Med vekten til en elefant på skuldrene

I stressende øyeblikk har jeg faktisk tid til å blogge for dere, utrolig nok. Med vekten til en elefant på skuldrene av en haug med lekser, skulle jeg egentlig sittet å studert nå. Har en del ting jeg skulle gjort, men fristelsene mine går heller til å blogge/lese blogger, og snart se Paradise Hotel.  Flere som følger med på det? Jeg vet jeg aldri kommer til å begynne med leksene nå, så at øynene mine klistrer seg til tv'en straks, gjør vel egentlig ingenting!

Kjæresten ligger i mitt skrivende tidspukt og sover, noe som jeg også har gjort tidligere i dag. En liten powernap blir fort nesten en hel dag. Og jeg som skulle slutte med å sove etter jeg kom hjem fra skolen blir aldri å gå. Jeg er alt for glad i å sove! Har faktisk merket at det er umulig å holde seg våken, etter mange timer med teori på en dag. Studiespesialiserende er virkelig ikke så enkelt!Q. HAR DERE MYE LEKSER?

All women are badJeg kommer til å tisse blankt de neste ti årene

Right now ligger jeg i senga med feber, vond hals, og vondt i hodet til tusen. Klarer ikke beskrive smertene som har overtatt halsen min, og verkene i hodet er ikke bedre. Repsils har blitt en god venn av meg disse dagene, og jeg har inntatt så mye vann at jeg blir å tisse blankt de neste ti årene. Håper virkelig jeg er bedre til i morgen, for jeg klarer ikke en dag til i senga med smerter. At jeg får fravær fra skolen er heller ikke bra, men jeg vil heller være hjemme å bli frisk, enn å dra på skolen å bli enda mer syk.

Var litt kjedelig å sende kjæresten på skolen i morgest, han kunne heller være hjemme å pleie meg nå som jeg trenger det. Vel, han kan ikke få fravær pga meg! Gleder meg til han kommer hjem igjen etter skolen, da skal jeg skrive slave i pannen hans, så skal han få lovt å springe rundt for meg, hihi. Neida, vi får krysse fingrene for at jeg er stabil nok til å gjøre det meste selv, selv om det ikke friser i det hele tatt.

Q. HAR DU VÆRT NOE SYK I DET SISTE?

Begynner nedtellingen allerede

Der var vinterferien over, og jeg er tilbake på skolebenken - noe jeg ikke vil i det hele tatt! Har hatt en utrolig herlig ferie sammen med kjæresten, men vil heller forektrekke å ligge å late meg i den store høye senga mi, i det varme gode teppet og alle mine puter, være på scooterturer og hyttetyrer med kjæresten min og familien hans, eller bare sitte å slappe helt av forran tv'en med en god film, å nyte dagene helt ut! DET hadde vært litt av et liv ja, så herlig, så herlig spør du meg! Har allerede begynt nedtellingen til påskeferien, så håper den titter snart rundt hjørnet!

Sitter å gløtter bort på den nye fine tv'en som jeg har fått, å som jeg er blitt utrolig glad i de siste dagene. Øynene mine er neste helt rød av  all stirringen, og jeg kjenner selv at jeg ikke har godt av det! Burde nesten ta meg selv i nakkeskinnet å løfte rompa bort fra godstolen, og heller stikke på kjøkkenet å lage meg noe mat. Det lille jeg spiste som lunsj kl. 1200 på skolen varer sannelig ikke helt til kl. nesten 7 merker jeg. Vel, får stikke å finne meg noe godis, siden jeg en da er i feriemodus.Q. HAR DERE HATT EN FIN VINTERFERIE?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits