Kom mai du skjønne promille

Som sikkert alle andre som har valgt å vært russ i år, gleder jeg meg like mye. For ikke så alt for lenge siden fikk vi russeklærne vår, noe som var bedre enn julaften. Hadde virkelig gledet meg til å få en liten kickstart på russetiden, og for en herlig følelse. Nå kjenner jeg virkelig at det kribler i magen min til mai begynner, så vi får gått med russebuksene våre i 17 dager, gjøre masse fantestreker, og kose meg og bli kjent med mange nye mennesker. 

Siden jeg går 3.året studiespess, er jeg rød russ. Og som den shopoholikeren jeg er, måtte jeg også hamstre inn litt til russetiden. Har fått meg nytt headsett (som var nødvendig), russelue, tre par solbriller, fløyte, buksestrikk, merkelapper, en hettejakke og en baseballjakke, som jeg virkelig elsket. Gleder meg til å begynne å klistre på klistremerkene på buksa, og gleder meg virkelig til å få kjenne følelsen av å endelig være russ!Q. ER DU RUSS I ÅR? HVIS JA, HVILKEN FARGE?

No one's got it all

Q. HVA SYNS DU OM BILDENE?

En etterlengtet blogger

Nå har jeg blitt spurt og spurt og spurt om jeg ikke skal blogge snart, og endelig tar jeg til vettet. Føler jeg har vært alt for lenge borte fra bloggen nå, men dere har fortsatt vært innom den. Er utrolig flott å se og høre at dere bryr dere, og at dere vil jeg skal blogge, blir så glad av det. Det surret rundt i hodet mitt en stund om jeg skulle slette bloggen og slutte helt, men jeg klarte det ikke, noe som jeg er glad for. Har utrolige flotte minner på denne bloggen som ikke skal forsvinne, og føler ikke å miste en del av hverdagen min.

Jeg skal ta meg selv i nakken nå å begynne å bli en flinkere blogger. Det har vært deilig å hatt litt fri fra bloggen, i og med at jeg har hatt mye å tenke på. Jeg skal komme sterkere tilbake nå, å slutte å komme med unnskyldninger. Jeg skal prøve å blogge hver dag, rundt to ganger. Jeg skal prøve å forbedre meg, å få til et nytt og finere design, med en fungerende header også. Jeg skal på en måte starte på nytt, men fortsatt holde på det som var. 

Q. HVA SYNS DU OM DE NYE PLANENE MINE?

Det kjennes på samvittigheten

11 dager borte fra bloggen, det kjennes på samvittigheten, virkelig! Grunnen for at jeg har vært borte fra bloggen nå, er vel som alle andre ganger jeg har unnskyldt meg, med at jeg har det travelt på skolen og i forbindelse med russerevyen + at jeg har prioritert venner og kjæresten min i den siste tiden.

For tiden har vi vinterferien, og GUD for en herlig følelse. 1 uke fri fra skolen, men samtidig har jeg mye å gjøre! Nå sitter jeg i stolen å venter på at klokken skal gå. Skal over til nabokommunen på revymøte (om det blir noe av det), så skal jeg sikkert være med herlige mennesker. Denne uken skal virkelig nytes!

Q. HAR HAR DU HATT, ELLER HAR DU VINTERFERIE?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits