Fuck yes, tomorrow is friday

Black Eyed Peas - I got a feelingYES, det er fredag i morgen. Det er 30.april i morgen. Det er natt til 1.mai i morgen. Jeg håper det er godt vær i morgen. Jeg vet det blir en super kveld selv om uønsket vær. Det er klart for innkjøp av god voksendrikke, og kosekveld med de beste vennene. Jeg gleder meg som et lite barn på julaften, det er helt sykt.

Greit, den følelsen av at det faktisk er begynnelsen av mai, begynnelsen av sommeren på lørdag, har ikke i det hele tatt falt meg inn. Jeg hadde håpet på det finværet, men neida. Vel vel, jeg overlever vel denne gangen også, er ikke første gang værgudene og familien dems har misslikt oss.

Q. HVA SKAL DU I MORGEN / NATT TIL 1. MAI?

Talk nerdy to me

R.Kelly ft. Keri Hilson - Number oneBukse//Replay T-Skjorte//Cubus Jakke//Cubus

Q. HVA SYNS DU OM NERDE-BRILLER?

Blir vi aldri kvitt vinteren, eller?

Martina McBride - Concrete angelOg jeg som trodde det var vår, på tur til å bli sommer. Faen det suger å bo i Nord-Norge noen ganger, å denne gangen er en av dem. Jeg er utrolig spent på hvordan 1.mai og 17.mai blir, hadde jo planer om å dra ut å feire de med venner, om det blir noe av det nå, vet jeg ikke. Vi har fast plass å møte, nede ved båthavna/stranda, men når det snør så jævlig mye vet jeg ikke hvordan det blir.

Hadde det vært samme vær i hele landet, hadde smilet mitt vært fra øre til øre, men når værgudene hater oss nordleninger av hele sitt hjerte, kan man jo ikke forvente noe annet enn snø. Jeg er så sabla lei snø nå, dere aner ikke. Jeg misunner virkelig de som bor sørpå, som kan sitte ute på terrassen å kose seg i sola.

Q. HVORDAN VÆR HAR DERE?

In my closet; rutete skjorte

Jay Sean ft. Sean Paul & Lil Jon - Do you rememberBukse//BikBok Skjorte//BikBok T-skorte//Cubus

Daffedress i byen - hvor passer det inn?

Tamia - Almost


Alle har hørt om OnePiece, daffedress, chilledress, heldress og alt man kan finne på å kalle det. Det ser sinnsykt herlig å gå i, å med de mange fine designene som er kommet, ser de veldig behagelige ut også! Prisen er vel ikke den billigste, men hva gjør man vel ikke for å følge "moten"?

Det er mange ganger når jeg er i byen, at jeg ser fler å fler små teletubbies komme vandrende som en slappis etter en vill lørdagsfest. Jeg skjønner ikke helt hvor inn i "by-verden" daffedress passer inn !? Greit, det er kanskje chill å gå i, men i byen er vel litt langt å ta det? Jeg syns ikke at det passer inn i det hele tatt, å når det kommer en vennegjeng på tre stykker, med samme dress, må man jobare snu seg å le.

Det er som å se at teletubbiene har hoppet ut av barne-tv, og begynt med sin morrarunde i bystrevet. Det er som å se den verste festløven sovende på gulvet med ei halv øltønne i handa. Det passer seg ikke i det hele tatt inn i byen! Å at folk syns det er fint å gå med, skjønner jeg meg ikke noe på.

Greit om det er søndag etter en storfest, der folk har hatt ei skikkelig fyllahelg, eller man slapper av etter en varm dusj, men i byen? Jeg må le når jeg ser de små wannabe'ene i byen med daffedress, jeg syns nesten det er litt pinlig og være norsk statsborger når jeg ser det. Chill hjemme med daffedress, det passer seg ikke i byen!

Q. HVA SYNS DU OM DAFFEDRESS I BYEN?

Milkshake til en hel hær

Kelis - MilkshakeNå har jeg nettop sett på paradise sammen med stepappa og mamma. Utrolig spennende neste episode, og jeg håper virkelig det er Torbjørn som kommer inn. Jeg digger han fult ut, og ønsker han så jævli tilbake. Men, paradise og kvelder fra mandag til torsdag er ikke det samme uten en godbit.

I dag som de fleste dager da det går paradise, har jeg laget milkshake. Har fått helt dillet på det, men i dag ble det kanskje i det meste laget for mye. Jeg vil så å si at jeg har laget milkshake for en hel hær. Det er utrolig godt, men når man har spist seg så feit at det føles ut som buksesmekken skal sprekke, er det vel et tegn på at det er nok?

Q. BRUKER DU Å LAGE NOE GODT TIL TV-PROGRAM?

Give me love - give me a butterfly

Westlife - I wanna grow old wth you


Q. HAR DU FUNNET KJÆRLIGHETEN?

Noe så skjønt har ikke skjedd meg på lenge

Chand Torsvik - DiamantenDa jeg satt på rommet mitt her en vakker vårdag, som faktisk ikke var for lenge siden, kom det eldste tantebarnet mitt inn på rommet mitt, med hendene bak ryggen, og et lite smil lurt om munnen. Truslende så lett på foten, strakte hun frem hendene og sa "Tanteee, værsågooo". Aw, hun rører hjertet mitt!

Noe så skjønt har ikke skjedd meg på lenge. Blir så utrolig glad for å få ting fra ungene i familien. Det fineste med gaven var at hun hadde laget den selv, i barnehagen, bare for meg. Det rørte meg kjempe mye, hun er så utrolig nydelig! Nå står den fint og godt på skrivepulten min til pynt, og der skal den stå til det evige!

Q. LIKER DU Å FÅ GAVER?

Drømmefangere - tror du på de?

Chris Brown - DreamerHelt siden jeg var liten har jeg hatt drømmefangere, i alle slags former og fasonger, både med farger og uten farger. De har alltid hengt over senga mi, å passet på meg som om jeg skulle vært deres eget lille barn. På en måte blir det jo egentlig det, siden de skal fange våre vonde drømmer, og hjelpe oss å få en fortryllende god natt.

Jeg har alltid hatt troen på de, og jeg kan faktisk si at jeg aldri har hatt en vond drøm etter at jeg fikk de. Jeg har fler hengene på rommet, og jeg kan med hånden på hjerte si at i uansett hvordan rom jeg skal få meg, skal jeg alltid ha de med meg. Jeg har aldri, å da mener jeg aldri hatt en vond drøm etter jeg fikk de, så jeg vil si at de funker som de skal!

Q. TROR DU PÅ DRØMMEFANGERE?

Fortjener de virkelig en plass på topplisten?

Alicia Keys - Empire state of mind // part 2


Jeg, som sikkert mange av dere andre også, har lagt merke til at mange av deltakerne i årests Paradise Hotel har havnet på topplisten. Selv digger jeg dem, og syns dem er rå, og MÅ ha med meg hver episode av det syke reality-programmet som går på tv3 fra mandag til torsdag, men om de fortjener en plass på topplisten vet jeg ikke helt.

Greit, de er "kjendiser", om jeg kan si det sånn, men syns dere de blogger bra nok til å ligge på topplisten? De eneste toppbloggerne fra Paradise deltakerne sine blogger som jeg må lese på er Karoline og Torbjørn, fordi de faktisk skriver ganske bra, og er fra Nord-Norge. Men de har vel av den eneste grunnet havnet der fordi di var med på Paradise, og blitt kjent igjennom det programmet.

Selv syns jeg ikke de blogger noe bra! Om de ikke hadde vært med på Paradise, hadde de sikkert aldri ligget der, å sikkert aldri giddet å opprettet en blogg engang. Jeg vet mange flere som blogger bedre og mer enn dem, som virkelig fortjener en plass på den topplisten, noen som fortjener å bli lagt ekstra godt merke til.

Q. HVA SYNS DU OM DETTE?
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits