Savner det å være barn

Da vi var barn, eller mindre, var vi alltid ute å syklet eller å lekte boksengård. Nesten hver dag, i flere år. Utrolig morsomt, og det er noe jeg faktisk savner. Jeg savner det å være barn. Man var ute hele tiden å lekte, sprang, syklet, og fant på mye tull. Alltid med venner, og det var alltid noe å finne på.

Da vi var i Stavanger, var ofte onkelungene til Patrick å lekte med oss. Utrolig koselig, og de var jo bare gulle skjønn. Ble helt forelsket, og gleder meg allerede til neste gang jeg får treffe de. Rett opp i gata, ikke langt unna huset, var det en god del lekeapparater, og vi klarte jo selvfølgelig ikke å dy oss. Var utrolig morsomt, og det var som å være et barn igjen, en tid jeg virkelig savner! 

Q. SAVNER DU DET Å VÆRE BARN?

Nesten som å være i syden

Da vi var sørpå hos søstrene til Patrick, ble vi med dem på stranda en tur. Med de syv valpene som ikke er så alt for gamle å ha med på tur, kan jeg bare si et ord "morsomt". Å se alle de små krypene springe rundt på stranda, grave seg ned, og springe rundt og bare være søt, var faktisk ganske morsomt. Ikke nok med det, men de er jo også så nydelig, at man blir forelsket ved første øyekast.

Stranden var også i seg selv ganske nydelig. Nesten som å være i syden. Det var varmt, solen skinte, og bølgene bare flafret i mot strandkanten. Var så sykt herlig å se ordentlig sand igjen. Eneste fine sanden jeg får sett, er det lille som ligger igjen i bikinitrusa etter sommeren i Tyrkia for to år siden. Håper det blir Stavanger i sommer også, likte meg sykt godt der med familien til Patrick.

Q. HAR DERE FIN SANDSTRAND?

Stavanger er herlig

Hei puser. Må først bare unnskylde for at jeg ikke har blogget før nå. Grunnen er at vi har koset oss så sykt mye her nede i solen og med familien til Patrick, og de sene kveldene har vi virkelig fått inn. Har bare ikke orket å blgoge rett før vi skulle lagt oss. Men, bedre sent enn aldri, sant? Tror heller ikke det blir så mye innlegg de nesten dagene heller, men skal som sagt se hva jeg får til. Håper dere skjønner jeg ikke gidder sitte inne å blogge når det er så fint vær, og når jeg har påskeferie med kjæresten.

Kom hit på ettermiddagen på mandag, og har bare slappet av og koset oss i finværet. Dagen etter dro vi inn til Stavanger, og var der en god stund og shoppet og koset oss. Har aldri vært der før, så ble helt overrasket over hvor fint det egentlig var der. Helt nydelig by, gleder meg til å flytte nedover hit! Jeg virkelig likte byen ganske godt, og er utrolig glad for at vi dro nedover akkurat nå. Har vist meldt fint vær hele påsken, og hjemme tror jeg det snør.

Da vi var i Stavanger, var med domkirken å så, og der "Nokas" ble spilt inn, syns det var litt spesielt, ja. Pengene har allerede tatt turen ut av kortet mitt, og shoppet har jeg i allefall fått gjort. Heldigvis bor familien hans ikke midt i byen, så jeg overlever heldigvis med de få kronene som ikke enda har tatt på seg vingene. Skal heldigvis ikke dra hjem enda, så litt shopping og kos blir det nok mer av. Deilig å bare slappe av, jeg virkelig elsker det!Q. HVA GJØR DERE I PÅSKEN? FINT VÆR?

In my closet; white high waist shortsQ. HVA SYNS DU OM DEN?

Kanskje man skulle begynne å få noe unnagjort?

Hei søtinger. Sitter nå med en pc på fanget og blogger, og den andre på bordet med kjæresten på cam over msn. Merkelig nok er vi ikke sammen i dag, vi som er sammen hele tiden. Men, det var for at jeg skulle få noen ting unnagjort. Men tror du jeg har begynt? Jeg er ikke i nærheten av å ha startet engang. Føler jeg har så alt for mye å gjøre, og vet heller ikke hvor jeg skal starte. På-knapp, hvor er du?

Vel, det jeg må gjøre er å pakke til mandag til jeg og kjæresten skal reise til Stavanger. Skal på besøk til pappa i morgen langt inn i skogen og bli der til søndag, så har ikke tid i helga til det. Jeg har et engelskframlegg i morgen som skulle vært gjort ferdig, men jeg ser ikke hva mer jeg skal ta med, selv om jeg burde gjøre det. Også selvfølgelig har jeg en ugjort historielekse som jeg heller ikke har gjort. Heldigvis har vi jo værdens snilleste lærer i det faget, så det går vel egentlig helt greit håper jeg.

Har egentlig mest lyst til å bare sitte på fleskerompa i den gode sjeselongen min å snakke med kjæresten og vente på at Paradise Hotel skal ploppe opp på den store tv-skjermen min, selv om det er mange hundre timer til. Jeg skulle jo også blitt bedre å blogge for dere, med med kreativiteten på bunn vet jeg ikke helt hva jeg skal finne på å dele med dere. Jeg får vel ta til meg det jeg kan, å prøve å huke i hop noe, så får vi se hva som kommer i løpet av kvelden.

 


Q. HAR DERE MYE DERE SKULLE FÅTT UNNAGJORT?

Vi snakker ekte kjærlighet

Sitter nå i sofaen sammen med kjæresten i leiligheten hans. Har fått et stort påskeegg med godt av moren hans som vi koser oss med, og musikken er nesten på full guffe. I dag har vi vært kjærester i 8 måneder, og jeg gleder meg til flere. Er utrolig lykkerlig og glad for å ha akkurat han. Han passer meg perfekt! Vi har våre opp- og nedturer, men det ordner seg alltid, sant vennen?

På mandag, den 18, drar jeg og han til Stavanger for å besøke søstrene hans. Gleder meg utrolig mye til det, skal bil der hele uken. Påskeferie in my ♥. Skal bli herlig å komme seg bort, å bare være sammen med kjæresten og familien hans. Skal selvfølgelig ta pc med om jeg får lovt av kjæresten, så jeg kan blogge for dere.

 Q. NÅR HAR DU PÅSKEFERIE?

Man blir aldri for gammel til å leke

Har hatt den koseligste helgen på lenge! Jeg og kjæresten min Patrick fant ut at vi skulle ta med lillebror på en alt så liten hyttetur. Han var heldigvis positiv til det, og det hele endte med at vi dro dit på fredag, og kom hjem søndag. Hadde det kjempe koselig, med masse scooterkjøring, aking, snømannlaging, ludo- og yatzy-spilling, og avslapping. Godt å komme seg litt bort fra alt og alle, og bare slappe av med guttene mine, hihi.

Lillebror og Patrick går heldigvis så godt oveens, så smilet til lillebror var stort da Patrick satt seg ned på gulvet sammen med han for å leke med scootere. Å sant som man sier, så blir man blir aldri for gammel til å leke. De er jo bare verdens skjønneste da! Skal love dere at dette ikke blir den siste turen jeg tar sammen med de to, hadde det så sykt koselig.Q. HAR DU HYTTA? HVA HAR DU GJORT I HELGEN?

Skolen tar knekken på meg

Åh, jeg skjønner ikke hvorfor vi får innleveringer i helgener. Tror lærerne virkelig at vi vil eller gidder å sitte å slite med innleveringer på en lørdagskveld? I hvert fall, så tvinger de jo nesten oss til det. Jeg har over hodet ikke lyst til det, men jeg må jo nesten. Har skrevet litt, men er fortsatt en god del som gjennstår. Jeg aner ikke hvor jeg skal få all tiden fra.

Jeg er snart på tur ned på butikken for å ta sol med kusina mi, Cynthia, og etter det skal vi hjem til meg å slappe av med jentekveld. Er så alt for lenge siden jeg var med henne, kan ikke huske sist. Jeg hater avstander, og at man må flytte for å gå på skole. Var sammen med henne hver dag før vi begynte på vgs, så er litt rart og kjedelig nå som jeg ikke er sammen med henne på mange måneder. Vel, vi får ta igjen det tapte i kveld, og kose oss bare verre. Gleder meg hvertfal utrolig mye!

Q. FÅR DERE INNLEVERINGER I HELGENER?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits