Snart begynner det verste

Flere enn meg som hadde "lekser" i ferien? Fikk besøk i 12tiden av bestevenninna mi som jeg samarbeidet med, hadde en innlevering i gym som må leveres i morgen, siden jeg og hun + ei  venninne til har gymtimen på torsdag. Vel vel, godt å få det unnagjort, men kjipt å måtte sitte siste feriedagen å gjøre lekser. Tok heldigvis ikke så alt for lang til, så godt å ikke ha det å tenke på hvertfall.

Nå sitter jeg bare i sofaen å ser ut av vinduet på det nydelig været. Kjipt å få så fint vær når påskeferien er slutt. Venter bare på at familien min skal komme hjem fra skitur, slik at de kan kjøre meg til kjæresten min. Har ikke sett eller snakket med han siden rett etter påskeferien begynte, så godt skal det bli. I morgen begynner skolen for fult igjen, og allerede da må jeg sitte med ned sammen med en annen BESTEvenninne å gjøre fordypnngsprosjektet vårt i engelsk. Snart er det også flere tentamener, og så eksamener, så gleder meg til jeg endelig er ferdig på vgs.

Q. SER DU FRAM TIL SOMMEREFERIEN ALLEREDE?

Fornøyd med påskeferien

Som sagt i innlegget under, så har jeg vært på hyttetur sammen med venner. Dro på onsdags ettermiddag, og kom hjem fredag. Hadde en utrolig flott tur sammen med herlige mennesker, som gjorde en del av påsken så bra! Har sittet inne å spilte kort, vært ute å aket, var på "Spanstind rundt", koset oss med litt i glasset, og bare tatt livet med ro.

Det begynte med at jeg og fem andre venner dro opp, og allerede torsdagskvelden fikk vi besøk av tre venner til som også ble over til fredag. Intim natt, men så absolutt verdt det. Gikk sent i seng, så fredags formidag var en tung dag, med mye sofasitting og kortspilling før vi i det hele tatt gadd å bevege på oss for å dra hjem. Alt i ett, har jeg hatt en super tur, som jeg ikke kommer til å glemme med det første, for hadde det kjempe bra med de beste!


Cynthia & Stig-Emil (eieren av hytta)


Lasse, glad for å endelig komme på bloggen


Meg- Cathrine - Marianne & Lasse


Påskehei fra meg!

Q. HAR DU HATT EN FIN PÅSKE? HVA HAR DU GJORT?

Ikke påskeferie uten hyttetur

God ettermiddag dere. Flere enn meg som nyter påskeferien? Vel, føler jeg har fått gjort litt bare på de få dagene som ferien har vært. Fikk besøk av tvillingen min som har vært her noen dager. Utrolig koselig å herlig å være med henne igjen, så alt for lenge siden. Har også vært en tur hos kjæresten min på besøk, samtidig som jeg også har vært med familien min.

Var i Sverige i går sammen med twin, faren og broren hennes og handlet inn smågodt og litt mat til senere i dag. Skal nemmelig på hyttetur sammen med gode venner og være der til i morgen, noe som jeg gleder meg enormt til. Blir godt å komme seg litt bort sammen med folk jeg forguder, og bare slappe av. Man kan ikke ha påskeferie uten å dra på hyttetur. Om været er fint i morgen, skal jeg dra å se på "Spanstid rundt", et skiløp som er hvert år der man går rundt det høyeste fjellet her i bygda, utrolig populært i distriktet. 

Q. HVA HAR DU GJORT I PÅSKEFERIEN SÅ LANGT?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits