Lykken er med hvor enn jeg går nå

Leona Lewis - HappyI går kveld satt jeg for meg selv på rommet, helt loner, med pc på fanget, musikken på full guffe, og øynene klistret opp i pc-skjermen for å se på bilder. Satt å så på forskjellige smykker, da jeg kom på en idé: Hvorfor ikke lage et smykke der jeg kan ha lykke med meg hvor enn jeg går?

Som dere sikkert husker, så tror jeg på drømmefangere. Jeg tror de har lykke med seg, og bringer noe godt over mennesker. Derfor laget jeg et smykke der jeg kan ha lykke med meg overalt hvor jeg går. Et makrame med en drømmefanger. Ble utrolig fornøyd, og det passer jo til de fleste plagg. Er fint å bruke om sommeren, og piffer opp plaggene om man kombinerer det rett.

Q. HVA SYNS DU OM SMYKKET?

Jeg har noe å dele med dere

James Morrison - One last chance


På en eller annen måte føler jeg for å skrive om meg selv, men på en annen måte ikke. Jeg føler jeg må få uttrykt meg, få ut mine følelser, synspunkter og meninger, jeg vil dere skal bli kjent med den virkelige meg, men samtidig vil jeg la vær å dele det med dere, siden jeg også har et privatliv bak bloggen. Jeg har tenkt på dette utrolig lenge, og hvordan jeg skal skrive det, og har endelig kommet fram til at jeg faktisk skal skrive om meg som person, og fortelle litt om meg selv. Håper dere leser, å legger igjen noen kommentarer, hadde betydd ganske mye.

Vel, da starter jeg, begynner midt i det hele, da alt ble tungt. Det startet da mamma og pappa skilte seg. Jeg var 4-5 år, og tok det hele som verdens undergang. Jeg hadde så mye tårer å få ut, men klarte det ikke. Jeg viste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, følte meg så forlatt. Heldigvis hadde jeg storesøsteren min og bestevenninna mi der. Vi var alltid sammen om noe skjedde! Det var så godt å få tårene ut sammen med de to. Å dele sorgene med noen andre i den tiden kunne jeg ikke tenkt meg!

Etter tiden da mamma flyttet fra pappa, har vi bodd i en god del hus. Om jeg enda har tellingen er det i sju hus jeg har bodd i her i bygda. Siden det var over med mamma og pappa, dro jeg hver uke til hver av dem. Pakke baggen, være ene uken her, å ene uken der. Jeg har så å si bodd i en bag i ti år, no kidding. Jeg rakk aldri å pakke ut av baggen min da jeg var hos pappa, så alle klærne mine ble liggende i den.

I 10 år bodde jeg i en bag, dro fra den ene foreldren til den andre - vet dere i det hele tatt hvor tungt det er? Jeg klarte rett å slett ikke mer, så når jeg var 14-15 år satt jeg foten ned, å sa at dette var nok. Jeg klarte det ikke lengre, hadde ikke mot til å reise hit å dit annen hver uke. Det er slitsomt, det tærer selv på innsiden.

Jeg satt meg ned en dag, å sa til mamma at jeg hadde lyst å bare bo hos henne. Jeg klarte rett å slett ikke bo i en bag mer, var lei av det hele. Det fikk meg til å snakke med pappa, der jeg sa at jeg ikke hadde krefter mer til å flytte annen hver uke for å være sammen med hver av dem. Han respekterte det fult og helt, og det endte med at jeg ble boende hos mamma.

Det gjør jeg forsåvidt den dag i dag også, og kommer til å gjøre noen år fremover også. Men jeg merket fort at det ikke alltid var like positivt å flytte å bo hos en av dem. Jeg er glad jeg tok det valget jeg tok, men det fikk noen konsekvenser også. I dag har jeg ikke det far/datter-forholdet med pappa som jeg og han en gang hadde. Det er såvidt jeg snakker med han, kontakten blir bare verre og verre.

Selv om han bor rett i gata, savner jeg han hver dag. Vi møtes nesten aldri, en sjelden gang på skolen, og det er mest "hei-hade" dialoger da. Jeg føler jeg ikke kan prate med han, det blir så tamt siden han ikke kjenner meg lengre som person. Han vet ikke hva jeg driver med på på fritiden, han vet ikke hva jeg liker å gjøre og hva interessene mine er. Jeg har endret meg mye siden sist jeg og han hadde et virkelig far/datter forhold. Jeg er såret!

Jeg skal begynne å avslutte nå, for ser at dette ble ganske langt, men først vil jeg bare si: I dag lever jeg sammen med mamma, lillebror og stefaren min. Jeg er så utrolig glad for å ha de, dere aner ikke. Er så glad mamma fant den stefaren jeg har nå, han er best! Han er som faren min som jeg ikke har hatt på 10 år, støtter meg opp når det er noe, og hjelper meg virkelig om jeg trenger det. Tusen takk for at du er den du er Bjørn-Helge! Og tusen takk til dere som leste dette, betyr ganske mye!

Strandtur med tantebarna

Freedom - Hang onGod kveld sunshines! Har hatt en fantastisk dag sammen med tantebarna mine, derfor lite blogging. Dautrett som jeg var, måtte jeg starte dagen med å passe på minstekaren Nathaniel. Han er ikke den enkleste, med tanke på at han er i den alderen der han skal se å røre på ALT.

Senere da den eldste tantungen min var kommet hjem, trillet jeg, henne og Nathaniel ned på stranden. Jeg seriøst elsker å være der, er så frisk luft og fin plass å tenke på. Liker å være med havet også, så mye fint å se hver gang jeg kommer dit. Har ei sånn søt båtbrygge også, der vi bruker mesteparten av tiden vår på sommeren. Gleder meg til det blir skikkelig sommer, da vi skal være der natt og dag.

Q. HVA HAR DU GJORT I DAG?

I dag er den store dagen

Chester See - God damn you're beautiful


Først vil jeg bare si: GRATULERE MED 18ÅRS DAGEN, JENTA MI!

Det er tre ord som beskriver deg - vill, glad & best! Det er så veldig mange fine ord som beskriver deg egentlig, jeg kunne ha valgt 360 ord for å beskrive deg eller alle verdens fineste ord, men jeg valgte bare tre gode ord, fordi de passer akkurat for deg!Du er alltid en god venn uansett hva det er, det er det som gjør deg til en ekte venn! Du er alltid der for meg og du holder alltid på hemmeligheter.

Jeg er så heldig å ha deg i mitt liv og som min bestevenninne! Jeg er beæret over å ha deg som tvilling min, at jeg ville vite hvordan det er å ha en så god og trofast venn som deg! Jeg trodde aldri det. Men jeg har det,  for jeg har deg, Marianne! Jeg tror jeg aldri har møtt en person som deg, du gjør livet ditt til en fantasiverden som er både glad og vill, fyller du livet mitt med glede og vennskap!

Sure, vi har forrådt hverandre godt et par ganger, men det spiller ingen rolle nå, fordi vi har løst det som ekte venner gjør. Jeg kan si dette, at vi har gått gjennom mye dritt sammen, og jeg mener dritt, men vi lever, ikke sant? Og vi vil fortsette å leve med det, selv om folk ser ned på oss, og selv om folk snakker dritt om oss, etc, så vi er her for hverandre gjennom ild og vann som vi alltid sagt.

Jeg har sagt det mange ganger at jeg elsker deg til stjernene og tilbake. Og jeg håper du vet jeg mener det! Jeg vil du skal vite, selv om jeg har sagt det en million ganger, jeg er her for deg baby, for alltid! Jeg har faktisk mye å si om min fantastiske bestevenn! Jeg har sikkert milliarder av ord for å forsøke å beskrive mitt vennskap for deg, men det er rett og slett umulig for du er en slik venn som jeg alltid vil være der uansett hva som skjer, og ja la oss narre hverandre noen ganger!

Du Marianne, du gir du meg håp om alt jeg trenger! Du gir meg den tilliten jeg trenger! Og jeg håper du føler det på samme måte! Du er en slik person kan alle føle seg bra med. Jeg liker det og kan alltid være meg selv med deg! Alle bør ha en venn som deg, og jeg er så jævla takknemlig for å ha deg!
Jeg elsker deg Marianne Berg, du er min aller bestevenn og tvilling, og uten deg, ville jeg ikke vært mye! For evig og alltid oss!

Jeg verver meg inn igjen

Train - Hey soul sisterNå som alt av prøver, fremvisninger, tentamener, eksamener og alt av skolemas er ferdig, skal jeg begynne å blogge normalt igjen. Som jeg sa til mamma i går etter eksamen "Nå kan jeg begynne å leve normalt igjen". Jeg er sinnsykt lei av å sitte timer inn og timer ut å lese på matte, når jeg i det hele tatt ikke fatter en dritt. Vel, jeg ser ikke hensikten, men forhåpentligvis kommer det noe godt ut av det også.

Nå er jeg nesten nettop våknet etter tre timers  middagshvil. Skulle egentlig sove en time, med kroppen klarte ikke å stå opp til den til. Så så sitter jeg å venter på Paradise finalen, er ganske spent egentlig, selv om jeg vet hvem som vinner. Er også barnevakt for lillebror'stakkaren, som ligger med vondt øre og sover. Jeg ser virkelig den der, been there - done that!

Q. ER DU FERDIG MED ALT SKOLEMASET?
SKAL DU SE PARADISE-FINALEN I KVELD?

Å sove tre i ei seng tilsvarer vond rygg

Espen Lind - Scared of hightsFor et nydelig vær vi har her i nord, virkelig! Det begynner så å si å nærme seg sommer, noe så gjør meg så inderlig glad. I går var første gangen jeg kunne gå med shorts siden i fjor, noe som gjorde at jeg smilte fra øret til øret. Jeg kjenner at kroppen vet at det begynner å bli sommer, er mer glad for dagene da.

I går var jeg sammen med Victoria og Bjarne Det endte opp med at vi satt hjemme i stua mi, barnevakt for lillebror, og lanet på hver vår pc. Virkelige sofanerder. Var vel våken til rundt 4 - halv 5, da vi fant ut at vi skulle finne køya. Vi alle var vel så å si i dvale da vi hadde nådd rommet mitt, så senga var neste stopp! Det var ikke den største plassen for to 16 åringer og en 17 åring, men vi fikk til å sove til slutt. Vel, det tilsvarer vond rygg i dag, men det får så være.

Q. HAR DERE FINT VÆR?

In this moment

Kid Rock - All summer long
Q. HVA GJØR DU NÅ?

Vel, det er egentlig ikke så ille

Haste the day - AutumnJeg skal ikke unnskylde meg for lite blogging, siden jeg blogger for min egen del, og når jeg vil og har tid. I det siste har jeg vært daff med alt egentlig, har ikke orket å gjort så mye ut av ting. Har skjedd en del ting, og vært en god del med venner og familie og bare slappet av. Skole er også blitt prioritert, siden vi er snart på eksamensdagene.

I går hadde vi trekkfagdag. Med den ulykken vi har med oss, kom vi selvfølgelig opp i matte skriftlig, så om 1 uke er det jeg og 27 andre elever som sitter på hver vår benk å regner matte som om det skulle vært sommerferie timene etter. Jeg er ikke særlig glad i matte, og ikke noe god heller, så mesteparten av tiden nå fram til neste onsdag blir å sitte å regne matte. Derfor kommer jeg sterkere tilbake neste uke å blogger meg, kanskje noen innlegg i ny å ne. Vi snakkes søte blogglesere! ♥

Q. HAR DU EKSAMEN SNART? HVIS JA, I HVA DA?

Outfit 09052010

Nickelback - Never gonna be aloneBriller//Superkul.no Shorts//Syden Strømpebukse//BikBok Jumper//VeroModa

Q. HVA SYNS DU OM PÅKLEDNINGEN?

Snakker vi fjortis - lizm?

Akon - Cross that lineDa søster var på besøk, hadde jeg noen ekstreme fjortis-timer. Vel, jeg ser på en fjortis med mye brunkrem på leppene, brunkremskille på halsen som at det ser ut som du har ligget i solarium i 10 timer med bare ansiktet, tuppert hår til skyene, trutmunn som en and, og gjerne den ene handen med peace-tegnet.

Om jeg toppet "kravene" med det å være en fjortis, vet jeg nå ikke, men det beste er jo at jeg prøvde. På bildene vises kanskje ikke den vakre brunkremtrutmunnen min, men tro meg, er sikker på at jeg brukte en hel boks. Man må også gjerne markere øyebrynene, og ha mye rouge i kinnene, som at det ser ut som du har bodd ute i naturen. Vel, nå har du hørt minversjon av en fjortis, så få vite din:

Q. HVA DEFINERER DU SOM EN FJORTIS?
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits