Vandrende hudkreft

Det er så godt når man begynner å se at brunfargen av solarium kommer fram. Har uheldigvis enda ikke klart å knødd meg til å bestille betakaroten, så tar solarium som bare det. Og dere trenger ikke nevne eller skrive det, at det kan forekomme hudkreft fortere og blablabla, men så lenge det gjør meg brun, bryr jeg meg ikke særlig om det. Som jeg har nevnt tidligere, så liker ikke jeg meg selv når jeg er hvit, får automatisk dårligere selvtillit da.

Forhåpentligvis får vi sommer, sol og godt vær her i Nord-Norge i sommer, så kanskje jeg slipper å grille meg i en boks helt fram til jeg har fått den svarte fargen jeg vil ha på kroppen. Og jeg skal love dere, når jeg har fått den brunfargen som jeg vil ha, skal jeg gjøre alt for å holde på den. Nå skal det mye til for at jeg skal bli hvit igjen, det kan jeg vedde meg selv på.

Q. ER DERE BRUN, ELLER HAR DEN "NORMALE" NORDMANSFARGEN?

Hvor ble det av motivasjonen?

Som dere sikkert har lest i tidligere innlegg, så skulle jeg begynne å trene før sommeren kom. Vel, jeg har ikke rukket å tenkt på trening en gang. Jeg har sikkert tenkt på det, men det har fløyet like fort bort som en flue. Når jeg ser på meg selv, ser jeg absolutt at jeg skulle trengt motivasjonen til alle treningsnarkomaner der ute i verden, for jeg skulle virkelig brydd meg mer om hvordan kroppen min så ut.

Som sagt, så håper jeg noen av dere kan sende meg litt motivasjon, sånn at jeg også kan få meg en fin sommerkropp, for jeg trenger det virkelig. Fargen har begynt å tatt innpå, siden jeg er solariumshore, så det jeg egentlig bare mangler nå er sommerkroppen, du vet - den tynne fine brune kroppen alle jenter drømmer å ha på sommeren.Q. HAR DERE TRENT FOR Å FÅ SOMMERKROPPN?

Don't let the world wear you downQ. HVA SYNS DU OM BILDENE?

Nå blir veiene utrygge

Ja, dere leste riktig. Skal begynne å øvelseskjøre, I DAG. Så alle dere som bor i nærheten, hold dere inne i dag! Vel, vet at det er sent å begynne å øvelseskjøre, men jeg har jo ikke bursdag før i desember, så jeg føler selv jeg har god tid. Egentlig har jeg jo ikke det. Har tenkt å begynne med kjøretimer etter sommerferien, så er vel kanskje på tide at jeg MÅ begynne snarest å øvelseskjøre! Mitt eneste mål nå, er å få lappen når jeg er 18.

Dere kan tro hvor mye jeg gleder meg til å få lappen. Ja, de fleste gjør vel det, men tror det er mer befriende å få lappen for de som bor på landet enn de som bor i byen. Vi er stucked her. Det er så vidt vi vet hva busser er, og for å ta taxi må vi ha spart månedslønna vår i tre måneder. Familien min kommer nesten aldri til å se meg hjemme når jeg får lappen, for da skal jeg seriøst BO i bilen!

 Q. HAR DERE BEGYNT Å ØVELSESKJØRT? ELLER HAR DERE ALLEREDE LAPPEN?

Lørdag er kosedag

Deilig, deilig, deilig - sommerværet er tilbake. Det var her for noen dager siden at det faktisk snødde en god del, og regnet som om at det var noen som skulle stått å tisset fra himmelen. Ja, det dalte faktisk snø fra himmelen, tro det eller ei, men det er altså Nord-Norge vi snakker om, så det skulle jo ikke ha forbauset oss nordlendinger. For oss er det faktisk rart om vi får sol og fint vær på sommeren, og er vi ekstra heldig, så er himmelen helt blå.

Vi hadde faktisk vår første grilling i dag, om jeg ikke tar helt feil? Så godt, elsker grillmat, og det å sitte ute med familien å spise, syns det er utrolig koselig. Er stappmett nå, er så vidt jeg klarer å røre meg fra sengen som jeg ligger i nå sammen med kjæresten å ser på Bambi som går på Disney Channel. Godt med en god gammeldags klassikker på en lørdagskveld.
Q. HVA GJØR DERE I KVELD?

Villere mennesker kan umulig finnes

Åh gud for en herlig tur, med masse herlige mennesker! Som nevnt i innlegget under var jeg på bowling i Narvik sammen med andre ungdommer fra bygda i går, og rett som jeg sa, så ble kvelden er seks'er. Hadde det kjempe gøy, og jeg håper virkelig vi gjør noe slikt igjen om ikke lenge. Vi spiste pizza på turiststasjonen, og bowlet som bare det.

Det som avsluttet kvelden, og gjorde den helt komplett, var bilturen hjem igjen! Fy faen for en bilgjeng! Med to hylende jenter, og tre ville flirende gutter, kan det umulig bli mulig å finne noen som er sykere i en bil enn det vi var/er. Det tok helt av, med musikken på full guffe, og de fleste vinduene åpen. HE-RE-GUD som jeg elsker slike bilturer, det er de som er minnerike som bare det! Så også verdens tøffeste trailer på tur, og måtte selvfølgelig stoppe å ta bilder med den!Q. LIKER DERE Å BOWLE?

Eksamensforberedelser

Hei søtinger. Har/hadde fri fra skolen i dag. På grunn av at vi har eksamen på mandag, fikk vi denne fredagen som eksamenforberedelses-dag. Egentlig har jeg bare sovet ganske lenge, og sittet her å tastet siden kl. 12, og planene mine videre i dag fram til kl. seks er vel egentlig bare det samme, om jeg ikke er så effektiv at jeg faktisk snur øynene mine til tv-en å heller ser på den.

Kl. 6 skal jeg til Narvik på bowling sammen med ungdomsrådet og andre ungdommer i bygda. Har gjort det en gang før, og det var utrolig koselig, så håper og tror at kvelden i dag skal bli like bra! Skal også på turiststasjonen vår å spise pizza, noe som jeg nesten gleder meg mest til, siden de har så sprudlende god pizza der. I forkjøpet gir jeg kvelden er 6'er, siden jeg egentlig vet at det kommer til å bli en minnerik kveld!

Q. HVA SKAL DERE I DAG?

Dream it. Wish it. Do it
Q. HVA SYNS DU OM BILDENE?

Lenge varer latskapen

Skulle egentlig ned til ei venninne med en nøkkel, men siden latskapen min er så stor og høy, fikk jeg lillebror til å gjøre det, med litt bestikkelse. Godt med en snill lillebror. Han fikk penger av meg til å dra å kjøpe seg en is. Åh, lenge varer latskapen! Å jeg kan med en gang streke under at jeg elsker det! Når jeg først har plantet meg godt i kroken i senga, men god musikk og godt humør, er det altså ikke lett å få meg til å gjøre noe.

Som sagt, så sitter jeg godt plantet i senga, men Nicki Minaj - Super bass på ørene. Har forelsket meg helt i den sangen, den står på 24/7. Og heller klarer jeg ikke la vær å røre meg når jeg hører den. Får den sykeste "move'en" som er mulig å få, og ikke klarer jeg å stoppe. Tror jeg må investere i mitt eget lille dansegulv, så jeg bare kan shake når som helst.

Q. ER DERE MYE LAT?

Outfit 23052011
Cardigan Kappahl // Topp, Bukse & Smykke BikBok

Q. HVA SYNS DERE?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits