Vinter i mai?

ILLE å bo i Nord-Norge nå. Før jeg la meg i går kveld, hadde snøen lagt seg langflat over bakken, og det så virkelig ut som en vinterdag i desember. Bildene er foresten tatt før det verste hadde lagt seg, så mye verre ut. Hvorfor må værgudene hate oss å indelig? Nå har vi så og si hatt snø siden vinter, og når det faktisk skal bli sommer, så kommer det bare enda mer? Jeg skjønner virkelig ingenting! Ikke lenge før jeg pakker sakene å flykter..

Jeg får bare krysse fingrene å håpe at været blir bedre i helga, for da stikker jeg til Tromsø sammen med søster og to av bestevenninnene mine. Har bestilt oss hotell for helgen, og fredag er Sirkus Eliassen på en av uteplassene som vi har skaffet oss billett til, heldigvis. Vel, det var jo en av grunnene for at vi skal dra til Tromsø, men bare det å være der å komme seg litt bort hjemmefra er jo godt det også.

Q. HVILKEN PLANER HAR DU FOR HELGA?

Litt lykke på en regnfylt dag

ENDELIG ferdig med alle mine skriftlige eksamener, og dere trenger ikke høre meg mase eller sutre mer over det. Overlykkelig! Tilbake til en litt mer normal hverdag, selv om jeg ikke har lagt så alt for mye bry i det. Vel, deilig er det hvertfall, en ubeskrivelig følelse. Endelig er jeg snart ferdig med slitsomme, men herlig år på vgs. Gleder meg til å komme meg ut i den virkelige verden.

Nå ligger jeg som en hvalross spredd over halve sofaen. Har til og med klart å skaffet meg en liten powernap på denne regnværsdagen etter jeg kom hjem fra eksamen, så alt for lenge siden jeg har tatt en middagshvil kjenner jeg. Ja, og dere som har nydelig vær, NYT det. Her oppe både regner og snør det på samme tid, og kjeldressen må jeg snart hente fram igjen. Ber til Gud om at det snart må bli sommervær her i Nord også!

Q. HVORDAN ER VÆRET HOS DEG?

Et glis fra øre til øre

For litt over to timer siden, satt jeg, storesøster og tantungen min å kjedet oss. Når vi kjeder oss, havner vi som regel bak rattet og kjører oss en tur, og det var ikke noe unntak denne gangen heller. Vi fant ut at vi skulle dra over til nabokommunen, som tar ca 15-20 min å kjøre til, for å kjøpe is. Da vi kom inn i butikken, og tittet ned i isboksen, sto gliset mitt fra øre til øre.

VANILJESTANG ♥ HER-RE-GUD som jeg har letet etter den isen urlenge nå. Har gått å tenkt så lenge at jeg har lyst på de igjen, siden det er den beste isen jeg vet om, og endelig fant jeg de - superglad! Vi har de ikke på vår butikk, uheldigvis, så neste gang jeg drar over til nabokommunen, tror jeg at jeg må hamstre inn, for denne esken blir å gå bort bare i kveld, hihi.Q. HVA ER DIN FAVORITTIS?

Blogglisten

På tide med nytt design

Dere som er innom titt og ofte, ser kanskje at jeg har fått meg nytt design? Var endelig på tide, helt sykt hvor lei jeg var det gamle. Syns dette var mer oversiktlig og ryddig, samtidig som det har en lys farge, og en helt nydelig skrift i overskriftene. Skal prøve å endre, mixe og trixe litt for å få det LITT bedre. Det enete jeg mangler nå er en fin og sommerlig header, men siden været er så utrolig varierende her oppe i Nord, skal jeg vente til en dag da det virkelig er sommervær for å ta bilder.

Var foresten en tur på skolen i dag for å hente forberedelseshefte til politikkeksamen min som er i morgen, og jeg vil si meg storfornøyd. I forberedelsen står det "Du skal forberede deg på å skrive en opgave om sentrumspartienes (Senterpartiets, Venstres og Kristelig Folkepartis) rolle i norsk politikk". For de som kjenner meg og har lest bloggen min en stund, vet at jeg er Senterpartist, så denne oppgaven syns jeg passet perfekt. Håper bare det går like greit i morgen som jeg føler meg nå.

Q. HVA SYNS DU OM DESIGNET? HVA KUNNE VÆRT ENDRET?

Som en slaktet gris

God kveld søtinger. Kjenner det verker i både tær å fingrer etter å ha vært på jobb, men godt å endelig komme hjem for å slappe av, å tenke på at man har fri i morgen før man går på jobb igjen på fredag. Vel, ikke like koselig å komme hjem til et rotete hjem (søsteren min har ikke lært å rydde opp etter seg, og hun er 25...) Ja, da måtte jeg bare ta fatt rydde litt, klarer virkelig ikke se på rot (bortsett fra på rommet mitt), hihi.

Sitter som en slaktet gris i godstolen og venter på Paradise Hotel. Syns det programmet har gått utrolig fort, det er jo snart ferdig. Vil ikke akkurat si jeg er fornøyd med årets sesong eller deltagere, så håper virkelig på noen godbiter til neste år! Om ikke, så skal jeg faen melde meg på, å vinne hele dritten! Haha nei nå det det mye tull, men det værste av alt er at jeg faktisk har tenkt tanken.

Q. FØLEGER DU MED PÅ PARADISE HOTEL? NOEN FAVORITTER?

Første eksamen unnagjort

Endelig er vi i gang med eksamenstiden, og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til den er ferdig. Hadde min første eksamen i dag i media, noe som jeg tror gikk helt greit. Ikke så alt for vanskelig oppgaver, det største problemet er jo bare å få det fra hodet å ned på papiret. Vel, jeg krysser fingrene for at det gikk greit. Har min andre eksamen på fredag, så i morgen er det bare å bruke tiden godt til forberedelse.

Kom hjem fra skolen for ikke så alt for lenge siden. Har stappet i meg noen pizzastykker til middag fra i går (ja, sånn går det når man er alene hjemme å ikke gidder å lage middag), og skal snart slappe litt av før jeg skal på jobb kl 5. Har foresten glemt å nevne at jeg har skaffet meg jobb. Har blitt vaskekjerring på butikken vår, woho. Ikke det beste, men ikke det verste heller - penger er penger.

Q. HAR DU HATT EKSAMEN, ELLER SKAL DU HA?

Fuck what people think

Q. HVA SYNS DU OM BILDENE?

Kan ikke klage

At formen er så bra som den er, er faktisk vanskelig for meg å tro. Planene mine for i går kveld var å dra ut med venner i nabokommunen, men kom meg ikke lengre enn til senga. Vet hvertfall til neste vors at jeg skal ta det roligere så jeg klarer å henge med. Det eneste positive med dette, var vel at jeg sparte penger. Det mest negative, er vel at jeg faktisk ikke husker en dritt, haha.

Nå sitter jeg å ser på tv. Skulle vel egentlig lest til eksamen, men hodet mitt er ikke akkurat i stand til det. Har bare slappet av i dag, og det er vel også planen min for resten av dagen. Er alene hjemme i en uke også nå, så ro og avslapping er jeg ikke så bekymret for. Heldige meg at de reiste bort midt i eksamenstiden, kan jo ikke klage på det akkurat.

Q. HVILKEN PLANER HAR DU FOR I DAG?

Tiden flyr avgårde

Har såvidt kommet meg fra årets russetid, men jeg kjenner faktisk at jeg savner den allerede. All den sosiale tiden sammen, alle festene - russetreffene, alle de herlige menneskene, de morsomme russeknutene, og ikke minst; bare det å være russ i seg selv. Har hatt en herlig, uforglemmelig og minnerik russetid. Samtidig som jeg kommer til å savne denne tiden, er jeg glad jeg bare er russ en gang, hihi. Tusen takk russ 2012 for å gjøre russetiden min komplett (♥)

Nå er det på tide å henge russebuksa på knaggen, og gå tilbake til den normale hverdagen. Vi har allerede fått vite våre skriftlige eksamener, og så heldig som jeg var, kom jeg opp i norsk bokmål, politikk -og menneskerettigheter og media. Starter onsdag i neste uke med mediaeksamen, og fredagen med politikkeksamen. Uka etter er det bare norskeksamen, så bare muntligeksamen igjen. Tenkt at 3 år allerede har gått, og at jeg er ferdig med videregående, tiden bare flyr avgårde.

Q. HVA GJØR DU TIL HØSTEN?

Tirsdagskveld med tv3 og Zahid Ali

God kveld dere! Begynte dagen med en utrolig tretthet i hele kroppen, siden jeg og andre russ overnattet utenfor skolen i natt, og det ikke ble særlig med søvn. Heldigvis har jeg en så snill storebror som kom å hentet meg, så jeg fikk dra hjem å legge meg. En powernap på nesten 6timer er ikke galt det, og det er heller ikke galt å bli vekt av en telefon fra tv3.

Zahid Ali har ankommet bygda, for å lage en ny serie eller noe for tv3, der han tester ut forskjellige yrker. I den annledningen, tok ei hyggelig dame kontakt med meg på facebook å spurte om jeg ville være med på det her, og siden det ikke er hver dag vi har kjendiser her, sa jeg selvfølgelig ja. Denne dagen har altså gått til å vært med medruss og Zahid Ali og gjort noen russeknuter, samtidig som vi ble filmet. Utrolig gøy dag, og for en mann, så herlig!

Q. HAR DU NOEN GANG MØTT ZAHID ALI, ELLER VÆRT MED EN KJENDIS?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits