Vannkrig i godværet

Yolanda be cool & DCUP - We speak no americano


Selvfølgelig måtte jeg og lillebror utnytte at vi hadde solen i dag, for om vi er uheldig, er den sikkert borte igjen i morgen, noe som faktisk ikke blir å overraske meg om det skjer. Vel, siden det var sol i dag nå første gang på mange år sikkert, utnyttet vi det med å starte vår første vannkrig for i år, og forhåpentligvis ikke vår siste heller.

Var utrolig herlig å ha vannkrig i et så fint vær, jeg kjenner det på kroppen at jeg blir gladere når det er sol enn overskyet, regn og vind som vi nå har hatt i ørt å førti år. Jeg er en stor smule lei det nå ja, så syns virkelig den sola kan holde seg på himmelen resten av sommeren nå.

Q. HAR DU HATT VANNKRIG?

Et minne for livet


Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne å fortelle. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si eller skrive. Jeg vet ikke helt hvordan bilder jeg skal legge ut, og ikke legge ut. Jeg klarer ikke sitte fingeren på hvor sinnsykt bra Wig Wam-konserten var. Jeg klarer ikke beskrive den gode følelsen av å virkelig slå seg løs etter et år. Jeg klarer ikke fortelle hvor utrolig vondt jeg hadde i halsen etter å ropt å hylt så mye som jeg gjorde. Jeg klarer ikke beskrive følelsen av å stå å danse på scenen før de beste bandene skulle på.
GetUp dansa til Madcon - Glow


Intrigue og noen andre band var også oppvarming


Så kom endelig Wig Wam på scenen å laget urbra show!


GetUp - Madcom - Glow


Lyst å se fler bilder? Legg meg til på facebook HER

Q. HAR DU NOEN GANG VÆRT PÅ WIG WAM KONSERT?

Vi klarte det på første forsøk


Jeg er virkelig stolt over å være Lavangsværing, og få kunne bo på denne plassen. Det er så utrolig betryggende å bo her. Man kjenner alle, og møter alltid på et smil når man er ute av huset. Det er så koselige mennesker, godt miljø, og utrolige vennlige folk. Samtidig som Lavangsvekka blir arrangert av de som bor i bygda, er det utrolig mange som er flyttet herifra som kommer tilbake hvert år bare for å oppleve den igjen, igjen og igjen. Det er også mange turister som tar seg tiden til å oppleve denne minnerike uken.

I går begynte dagen med å dra ned på fotballbanen, og være de stolte danserne av å åpne Lavangsvekka 2010. I år var det den 21. gangen det ble arrangert, og heldigvis var det mange som møtte opp selv om det regnet kattunger. Som sagt, så var vi først ute på scenen, så var det prisutdelinger og pengeutdelinger til nyfødte i bygda.

Det var bare meg, Cathrine & Marianne som stilte opp og kunne danse. For de som leser bloggen min, vet at vi er to til dansere i gruppa 'GetUp', men de kunne desverre ikke komme. Vel, vi klarte oss ganske bra med tanke på at det var bare oss tre, og fikk faktisk mye ros og skryt. Her er en liten videoutsnitt av dansen vår. Som dem sier; enjoy


Q. HAR DU HØRT OM LAVANGSVEKKA FØR?

I kveld går jeg på catwalk

Outkast - Hey yaI dag begynner Lavangsvekka for fult. Den begynner med ungdommenes dag, som er i kveld kl 20.00. Der har vi planlagt å ha vannski-og tubekjøring for de som ønsker det, catwalk, danseoppvisning med dansegruppen vår 'GetUp', pizzaspising og quiz. Tror det kommer til å bli en super kveld, med mange talentfulle og supre mennesker. Dette er virkelig en dag jeg har gledet meg mye til! Men må stikke nå, skal ned å øve litt på dansen før jeg stikker utover og begynner å ordne til!

Q. HVA SKAL DU I KVELD?

Outfit 18062010

Verano - Rhythm of the night


Jakke//Blend Tunika//Maylis'butikk Sko//Bianco Belte//VeroModa

Så var det sommerferie for meg også

Kartrina and the waves - Love shine a light
 

Som de fleste tok vi elever på Sjøvegan VGS også sommerferie i dag. Vel, det er jo en herlig følelse, og lykken er på topp for å få slippe skole i ca to måneder, men jeg vet jeg kommer til å savne de som slutter. Vi er egentlig en ganske sammenspleiset skole, og ikke minst klasse, noe som kanskje merkes på bildet ovenfor. Selv etter bare et år har vi blitt gode venner, og det er enda to år igjen.

Bestevenn ↑♥ Jeg er egentlig ganske klar for sommer nå, med tanke på at det har vært full styr på skolen med tentamener, eksamen og slikt. Det å ikke tenke på skole i en tid fremover nå får meg til å glise fra øret til øret som om jeg har vunnet 20 millioner i lotto. Men uheldigvis har jeg ikke det. Okei, første helga på sommeren 2010 begynnynner med mye rart. Selv ordet 'stress' passer ikke en gang, for det er så mye mer en det.

Q. HAR DERE TATT SOMMERFERIE?

Dette er virkelig noe å være stolt over

Shakira - Gypsy

Vi toppet virkelig oss selv, og toppet virkelig lister. Hadde aldri trodd vi skulle gjøre det så bra! Vel, i fjor da vi gikk i 10.klasse på Lavangen skole, kom vi best ut med eksamens-resultatene. VI var best i Troms, og 7'ende best i landet. Våren 2009 gikk vi VI ut med best resultater, og tro om jeg er stolt.

Vi var en veldig sammarbeidsvillig klasse, og alle var venner. Vi har gått i klasse sammen i 10 år, så gode minner og sterke bånd er blitt knyttet. Vi jobbet om vi måtte, og sto virkelig på til the bitter end. Vi var en av skolens beste klasser, med mest respekt for lærerne og best arbeidsinnsats.

Ja, nå kan jeg stikke på dans med god samvittighet, hihi. Jeg er virkelig stolt av meg selv, og på vegne av alle andre jeg i gikk i klasse med. Den lille klassen vår på 17 elever gjorde det best i hele Troms, vi var BEST! Det er litt rat å tenke på egentlig, at vi som bor i den lille kommunen var 7'ende best i landsbasis. Du kan lese mer om saken HER.

Q. VET DERE HVORDAN PLASS DERE HAVNET PÅ?

Shake what your mama gave yah'

Fame - Get on the floorJa, som dere kanskje har merket, så driver jeg på med dans. Vi begynte som en gruppe før vi meldte oss på UKM i februar, og har drevet på siden da. Gruppen har hatt medlemmer som har gått, og noen nye som har kommet inn. I dag står vi igjen med fem jenter, og gruppen har fått navn 'Get up'. Vi øver så å si hver dag, i fler timer. Både svette, latter og gode minner er blitt skapt inne på treningsstudioet vårt som vi holder til i.

Den siste tiden har det blitt ekstra mye øving, siden vi nå har fått mange forespørsler om vi kan danse på arrangement og sånn. Vi skal danse på Millionfisken, hvertfall tre dager, og to ganger hver dag. Skal også danse på WigWam konserten her i Lavangen, og delta på fler underholdninger. Førskommende fredag skal vi danse for føste gang sammen som gruppe, og fremføre det vi har holdt på med. Gleder meg utrolig mye, men skal ikke si så mye enda om det, kommer et innlegg senere. (trykk på linkene om du vil lese mer om millionfisken og wigwam-konserten)

Bilder hentet fra Salangen-nyheter.com

Q. DANSER DU?
HAR DU HØRT OM ENTEN MILLIONFISKEN ELLER LAVANGSVEKKA?

En photoshoot venter på meg

Pixie Lott - GravityDet er så herlig å ha fri. Være lenge våken, å sove lenge dagen etterpå. Jeg la meg ganske sent i natt, så var et selvfølge at jeg stod opp for ikke så alt for lenge siden. Nå er jeg 110% uthvilt, sovet som en knupp, så jeg er klar for de utfordringene som kommer for denne dagen. Har en del jeg skal gjøre!

Om ikke så lenge er jeg vel på tur til en photoshoot. Jeg og Marianne skal ta bilder med en dame som bor her. Gleden er på det høyeste fra 1 til 10, og smilet er plassert godt om munnen. Ja, jeg gleder meg ganske mye, faktisk første photoshooten jeg skal/har vært på. Etter dette skal vi på dans, å shake ass. Jeg virkelig ELSKER dans av hele mitt hjerte!

Q. HVA SKAL DU GJØRE I DAG?
HAR DU NOEN GANG VÆRT PÅ PHOTOSHOOT?

Siste innkjøp; klær og sminke

Black eyed peas - Rock that body


Topp//VeroModa

Skjorte//H&M

Topp//Cubus

Pudder&Solbriller//H&M

Q. HVA SYNS DU OM INNKJØPET?
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits