Pizza-date med lillebror

Har sittet nå i flere timer å prøvd å fått noen av vennene mine med på å bestille pizza fra butikken, men der var det lite respons å få. Siden jeg er så sykt glad i lillebror, og han er så sykt glad i meg også, tok jeg bare tipset ei venninna ga meg, å det var å ha pizza-date med lillebror. Vel, det får bli sånn nå, siden jeg er forever alone. Tror jeg må finne meg nye venner nå, siden ingen vil spise pizza med meg.

Vel vel, koselig var det nå, og pizzaen kan man jo ikke klage på heller. Spar-pizza in my ♥ forever! SYKELIG god pizza, og det at det er med lillebror jeg spiste den, gjør det jo litt eksta koselig også. Er egentlig ganske lenge siden bare jeg og han har funnet på noe, så godt var det.

Q. HAR DERE SMÅSØSKEN?

Nå har jeg vært flink pike

Har nettopp kommet inn etter at jeg har vært ute å vært flink pike. Har nemlig støvsugd og vasket bilen vår. Mamma spurte meg så snilt og fint om jeg kunne gjøre det, og du kunne jeg jo ikke si nei. Selv om jeg hater å vaske, uansett hva det er, er nå jobben gjort, og bilen vår er fin og ren for sommeren. Men med tanke på at jeg har en spinnvill lillebror, som virkelig ser verre ut en gjørma selv, tror jeg egentlig ikke at den er ren så lenge.

Nå sitter jeg i sofaen å bare slapper av, mens jeg hører rare pipelyder ute fra stua. Selv om været er ganske så nydelig i dag, det er sol og ca 20 grader, har jeg klart å latt vær å gå ut i dag. Hvorfor trenger jeg vel ikke nevne engang, men for de som ikke vet det, så er det ikke så veldig mye å finne på i denne kommunen, men jeg skal prøve å gjøre noe med det nå, å stikke ut å se om det er noen i sentrum som jeg kan henge med. Wihu!

Q. HAR DERE TATT EN SOMMERVASK I BILEN ELLER HJEMME?

Outfit 27062011


Cardigan VeroModa // Korsett-topp H&M // Shorts BikBok


Q. HVA SYNS DERE OM OUTFITEN?

Det blir ikke mer morro enn det man lager selv

Siden alle vet at søndager er kjedelig, og at ting ikke blir mer morro enn man gjør det til selv, fant jeg ut at jeg skulle få kusina mi med på en spontantur til nabokommunen. Og siden vi ikke har noen for for kafe'er eller butikker åpne på søndager, gjorde det jo også bare turen bedre siden nabokommunen har det. Jeg hater at alt er stengt her på søndager, men de som jobber må vel også få en dag fri.

Egentlig dro jeg over for å spise meg feit å go på burger, noe som jeg også gjorde, men en annen grunn er for at jeg virkelig hater å sitte inne på rommet mitt dag etter dag å ikke gjøre noe. Det å bare sitte å stirre i skjermen irriterer meg faktisk, og gjør meg sykt rastløs. Heldigvis har jeg fått ass'en opp av sofaen .. eller ikke. I skrivende øyeblikk sitter jeg hos kusinen min og bare sløver, mens musikken står på, og jeg snart er på tur å gå å snike i meg litt mat.Q. HVA BRUKER DERE Å GJØRE PÅ SØNDAGER?

Gårdagens innkjøp


Blazer Cubus // Jumpsuit BikBok


Korsett-topp H&M // Bikini Cubus // + en tights og undertøy som jeg ikke har tilgjengelig nå.


Q. HVA SYNS DERE?

Fra det ene til det andre

Dere aner ikke hvor utrolig sliten jeg er i benene. Nå har jeg tråkket rundt i finsko siden 14.30, men jeg må virkelig innrømme at det var verdt det. Brudeparret var utrolig nydelig, og var så utrolig fine sammen. Og kjolen til bruden, den var til å DØ av, helt ufattelig nydelig! Jeg virkelig elsker brudekjoler, det er jo bare så sykt nydelig! Og med den pene bruden i kjolen, ble jo alt bare helt perfekt. En utrolig fin servering, som gikk som planlagt.

For en stund siden, fikk jeg også melding av bestevenninna mi om jeg ville være med til en kompis på fest. Egentlig har jeg mest lyst til å bare sitte her å slappe av, mens benene mine skal bli "normal" og få følelser igjen, med noe bra på tv og noe godt å spise og drikke, men jeg tror jeg skal ta meg turen. Er jo kjempe koselig å være sammen med venner, så det blir mye mulig at jeg stikker innom der for å se.Q. HVA SKAL DERE GJØRE I KVELD?

Klar for å være servitør i et bryllup

Sto opp for akkurat 1 time siden, hoppet i dusjen, å nå sitter jeg pyntet å klar til å være servitør i et bryllup. Jeg er vel ikke verdens største fan av brylluper, men jeg tror det kan bli gøy og koselig. Gleder meg hvertfall til å se bruden og brudgommen, ingenting er vel med romantisk enn å se et nygitet par, sant? Aldri vært servitør i et bryllup før, så tror det kan bli spennende.

Skulle vel egentlig sittet å spist nå, men siden jeg heller bryr meg om bloggen enn å få i meg mat, så valgte jeg heller å skrive et innlegg før jeg stikker. Jeg får forhåpentligvis tid til å spise når jeg er ferdig skrevet, men alt tar jo sin tid, hvertfall med den farten jeg bruker på å gjøre ting. Anyway, så tror jeg dagen blir super. Været er jo ikke så alt for dårlig heller, å senere får dere et innlegg om innkjøpene mine fra i går, så stay tuned!Q. HAR DERE VÆRT SERVITØR I ET BRYLLUP FØR?

Shoppingtur er ikke galt

Har hatt en utrolig herlig dag sammen med venninna mi Tirill på shoppingtur i Narvik i dag. Eneste minuset var at vi begge var utrolig trette, siden hun hadde vært hos meg til i 03.30 tiden på natten, og det å stå opp kl 08.00 gjorde det ikke akkurat bedre. Vel, det gikk heldigvis ganske greit, ingen som besvimte eller sovnet av i butikkene, og vi fikk jo også shoppet det vi skulle. Innlegg om innkjøpene mine kommer også senere, om dere vil se?

Nå sitter jeg bare å sløver med kusina mi ved siden av meg. Godt å se henne igjen, med tanke på at hun ikke bor her i kommunen lengre. Sitter også med farge i håret, og krysser både fingrer og tær for at hele håret nå skal bli blondt, men så langt jeg kan se, ser det faktisk ikke slik ut. Det mørke håret jeg har under det lyse, vil ikke samarbeide med meg, og egentlig har jeg jo forståelse for det siden jeg har farget det så mye, men for å bli helt blondine må jeg jo bare prøve å ta sjangser.Q. HVA HAR DERE GJORT I DAG?

Skål skalle så drikker vi alle

Vel, som jeg sa i innlegget under så skulle jeg lage god mat og bare slappe av på en dag som dette, men planene ble helt endret. Nå har jeg gjort meg klar til fest for en kompis som uheldigvis snart flytter sørover, men koselig tror jeg det kommer til å bli uansett. Siden sist har jeg bare sittet å tastet og trykket, fikset ny header som dere kanskje også ser, og ringt hit og dit etter mamma og ei venninne.

I morgen skal jeg og ei venninne til Narvik for å shoppe og ha jentedag, det kommer til å bli knallbra. Jeg gleder meg utrolig mye, for ganske lenge siden jeg og hun har vært sammen bare vi to. Det at jeg får shoppet også er jo bra, siden jeg snart drar til varmere strøk trenger jeg nye klær som jeg kan valse rundt med i den heite varmen. Forhåpentligvis kommer mamma snart å henter meg så vi kan kjøre til festen, for nå har jeg virkelig ventet i snart to timer. Og for de som kjenner meg, så vet de at jeg hater å vente.Q. HVA SKAL DERE GJØRE I KVELD?

Sankthansaften er ikke som før

Da jeg var lita brukte jeg å dra med familien og venner å grille å kose meg på en dag som dette. Som alle vet er det jo Sankthansaften i dag, og den skal jeg feire med meg selv. Siden årene har gått, er jeg ikke den største fan av å dra på samlinger som egentlig ikke betyr så mye, så da skal jeg heller sitte hjemme å kose meg med et iskaldt glass appelsinjuice med isbiter, forhåpentligvis lage noe god mat og be ei venninne på besøk, og senere ut på fest. 

Jeg har fått med meg at statistikken min har steget, selv om jeg har blogget som ei nonne den siste tiden, noe som vil si ganske lite blogging. Egentlig er det utrolig bra, så jeg må prøve å ta meg selv i tøylene å prøve å blogge mer. Siden livet mitt ikke har inneholdt så mye fabulous den siste tiden, så har jeg heller spart på crap å heller latt vær å blogget. Forhåpentligvis skjer det noe stort snart, så jeg får pumpet ut litt ord og små innlegg.Q. SKAL DERE FEIRE SANKTHANSAFTEN?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits