Følelsen av å dø innvendig

Vet ikke hva jeg skal skrive, vet faktisk ikke om jeg klarer å skrive riktig engang. Sto opp tidlig i dag for å dra på jobb på hotellet, med da jeg hadde vasket to av fire rom klarte jeg nesten ikke mer. Kvalmen kom stigende på, og mageknipen var intens. Svetten begynte å renne selv om jeg tok alt rolig, og kroppen begynte å skjelve. Jeg tvang meg selv til å gjøre meg ferdig med de to siste rommene, før jeg bare måtte komme meg hjem å legge meg. 

Etter jeg kom hjem har jeg fått noen timer søvn, hengt over bøtta, og spist både paracet og ibux. Det hjalp en stund, men magesmerten går ikke bort. Jeg skjønner ikke hva det er, kjenner ut som om alt bare har ballet seg sammen i magen min, og at noen skjærer meg opp med en kniv innvendig - HELT jævlig. Vet ikke hvordan jeg skal sitte eller ligge for å minke det, ingenting som funker. Håper bare jeg er bedre til i morgen og helgen, for har en fullbooket timeplan allerede. 

Q. HAR DU NOEN GODE FORSLAG MOT MAGESMERTER?

Workaholic

Åh, god kveld dere snuppetupper. Har hatt noen hektiske, men herlige dager di dagene jeg ikke har blogget. Fredag dro jeg ut sammen med jenta mi Julie, noe som faktisk var helt sykt gøy. Helgen startet virkelig god, og det førte til en fin helg videre. Lørdagen ble også storesøsteren min med ut, noe som jeg elsker. Selv om det ble mye drama i slutten (gidder ikke nevne), så hadde jeg en super kveld alt i et.

I dag startet jeg med å dra i ny jobb, og herlighet så koselig. Ble oppringt av en dame i forrige uke som visste at jeg var interessert i jobb, og ville ha meg til å jobbe der. Kunne ikke takke nei, for penger er penger, og må bare ta alt jeg kan få. Men, i denne jobben så gjør det ingenting for meg, for var utrolig bra. Jobben er på hotellet vårt, så varierende er det hvertfall. Gjør alt fra å servere til å vaske rom, så går ganske greit. Begynte kl.13, og avsluttet kl.19, så det går i ett. Nå skal jeg avslutte dette innlegget, og faktsik gå enda mer, siden mamma ville ha meg med å gå tur. Vi blogges.


Meg & Julie.


Storesøsteren min Marlen & meg.

Q. HAR DU HATT EN FIN HELG?

Graduated

Nå har jeg endelig sommerferie og er ferdig med tre år på videregående. Egentlig helt uvirkelig at jeg har klart meg igjennom tre år med studieforberedende (der jeg har bestått i alle fag), men jeg er faktisk stolt over meg selv. Har hatt supre år på Sjøvegan videregående skole, og tror virkelig ikke jeg kunne valgt en skole som er bedre. Er storfornøyd, og jeg kommer virkelig til å savne alt med den.

Avsluttningen i går var fantastisk. Å avslutte en skolegang med herlige elever og personell kan jo ikke bli bedre. Bare det å sitte i kantina å se de fleste som har gått på skolen og alle de ansatte er jo et vakkert syn i seg selv. Utrolig koselig også at det var bildeframvisning med klassen fra disse tre årene, og bildeframvisning i kantina med minner fra våren 2012. Kommer til å savne alle og en hver, og vet at det ikke er siste gang jeg sitter med ben innenfor di dørene.


3STA - klassen min.


Jenny - meg & Julie.


Meg & Jenny.


Jenny - Julie - meg & Emily


Jentene mine; Jenny - Julie & meg.


Meg & Emily.

Q. HADDE DU EN FIN AVSLUTTNING?

Avsluttningen av et langt løp

Nå er det sommerferie for mange. Jeg tok vel egentlig sommerferie 16.mai, men på grunn av eksamene så har jeg måtte vært på skolen. Vi har vært permitert, så har hatt fri både her og der. Men i morgen tar jeg offisielt sommerferie, og jeg kjenner jeg gruer meg. Jeg skal avslutte en 3.årig skolegang, et langt løp, der jeg har hatt både oppturer og nedturer, der jeg har funnet de beste vennene mine, og der jeg har utviklet meg som person. Jeg skal forlate den fineste skolen med de beste folkene og personalet, og det er ikke noe koselig.

Nå sitter jeg i stolen å klapser til mygg å ser igjennom bilder fra disse 3 årene, samtidig som slankekrigen står på tv. Skal se om jeg ikke finner meg noe godt å lage å spise, for både kjenner og hører det romler i magen min. Senere skal jeg opp til ei venninne av mamma å hente en bunad som jeg skal låne i morgen på avsluttningen, og det er vel det jeg gleder meg mest til i morgen. En dag skal jeg selv eie min egen bunad, for det er vikelig det fineste anntrekket som finnes.

Q. HAR DU TATT SOMMERFERIE?

Butterflies

Q. HVA SYNS DU OM BILDENE?

En inspirasjon til trening

Hatt en fin uke så langt? Det har hvertfall jeg. Onsdagen hadde muntlig eksamen i engelsk literatur og kultur, og bestod heldigvis, så tok meg helg med god samvittighet. Torsdag dro jeg til kjæresten min å var, å kom hjem i dag morres å bare gikk rett å la meg. Kan også si at den søvnen var velfortjent, for etter en uke med lite søvn føler jeg at jeg hadde godt av det.

Nå sitter jeg å ser på "slankekrigen". For en viljestyrke og for noen sterke mennesker. De er virkelig en inspirasjon til treningen min som jeg skal begynne nå før jeg drar til Bali. Har innsett at jeg ikke kan se ut som en gris når jeg skal sprade rundt med modeller og bodybuilders, hah. Har akkurat 3 mnd. på meg til å få en strammere kropp, og det tror jeg faktisk at jeg kan klare.

Q. TRENER DU MYE? OG HAR DU NOEN TIPS TIL HVA SOM KAN FUNGERE GODT?

Gratis sol på kroppen

God formidag, dere. Sto opp halv 9 for å gjøre meg klar for å dra på skolen å høre på muntlig trekkene til eksamen. And guess what? Jeg kom ikke opp i dag, så til min fortvilelse må jeg tilbake på skolen i morgen, og høre på et til trekk, der jeg tror uflaksen min slår inn og at eksamensveilederen sier at jeg har kommet opp i engelsk muntlig. Det er virkelig det siste jeg vil, blir å grave min egen grav da! Får bare krysse fingrene for at det går på skinner og at jeg har like flaks som jeg har hatt siden 1.året.

Nå sitter jeg i sofaen å ser på tv. Endelig er det fint vær her i Nord-Norge også, så skal gå ut å få meg litt gratis sol på kroppen. Når jeg ser ned på kroppen min, ser jeg virkelig at jeg trenger litt farge, står jo i stil med snøen nesten. Jeg føler meg utrolig uvel med å være hvit, syns det er pent med litt farge på kroppen, og siden solariumet vårt er lagt ned, får vi ty til den virkelig solen når den først er oppe.

Q. SKAL DU HA MUNTLIG EKSAMEN?

En sunn mandag

God kveld dere! Kom meg trygt og godt hjem i går etter ei vill helg i Tromsø på hotell sammen med fine jenter, og med en gang jeg så snurten av sofaen havnet jeg der, og ble liggende til langt utpå natta. Det førte til en sen natt, og ei trøtt Maria som sto opp kl 2. Vet ikke helt hvilken form jeg har etter helga, men er sykt forkjølet, og hodet mitt føles helt ør.

Vel, siden det blir så alt for mye alkohyler og junkfood når man er på bytur, så tenkte jeg å kjøre en litt mer sunn mandag. Derfor, etter jobben min på 2timer, handlet jeg inn vannmelon, moreller og ei flaske med appelsinjuice som jeg kunne kose meg med. Må si det var utrolig herlig, virkelig elsker frukt så kjempe høyt. Nå som kveldsmaten min er oppspist, får jeg bare ty på vann videre i kveld, skal virkelig skjerpe meg inn nå før jeg drar til Bali.

Q. BRUKER DU Å HA KVELDER MED FRUKT?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits