Bilder fra ferien - det mest viktigste

Eminem ft. Rihanna - Love the way you lieNesten hver dag har det vært nydelig solnedganger. Dette er ene gangen, da vi var i Kiruna, første kvelden. Se så sinnsykt vakkert, orgasme for øynene liksom. Det er utrolig nydelig å stå å se på det, og like nesten vakkert blir det på bildene også tydeligvis.

Vi har hatt fine dager med sol. Selvfølgelig kom det dager det det regna og var overskyet, men når solen tittet frem, gjorde den virkelig det. Hadde dager der det var 22grader - på morgenen. Vel, siden vi i Nord-Norge ikke har hatt noe sol siden 17.mai, var det herlig å se den skinne så fint på himmelen igjen.

Besøket på fine "sydenstrender" har vi også hatt. Ja, man kan egentlig kalle det sydenstrender; sanden var akkurat like herlig å føle mellom tærnene, og varmen fra solen gjorde det sånn at det føltes som man var i Afrika - dette har jeg virkelig savnet fra i fjor sommer!

Bading har det også selvfølgelig blitt på oss. Man kan jo ikke unngå å dyppe seg å ta en dukkert når man er på ferie, sant? Vel, man kan ikke akkurat si det var sydentemperatur i vannet, heller som et iskald nord-nord isfiske vann i Lofoten, men man sier jo ikke nei takk til det eller hva? NEI !

Ikea var jo også et selvfølge at vi måtte besøke. Siden vi holder på å pusse opp rommet mitt (skal legge ut bilder av det når det er ferdig), kjøpte vi inn nye mødler og alt dill dall. Jeg liker den butikken, de har virkelig alt mulig man har lyst mellom himmel og jord til huset.

En av grunnene til at jeg likte meg der inne, var at de hadde hybelen eller hva for noe min der. Eller okei, ikke min, men det var jo der Maria bodde, og siden jeg heter det samme, regnet vi med at det egentlig var ment til meg fant vi ut. Det var faktisk ganske fint der inne, og jeg kunne faktisk tenkt meg å hadd en sånn liten ting å bodd i, på 35m2.

For to år siden var vi å besøkte Western Farm i Boden. Det samme gjorde vi i år også. Vet du hvorfor? Fordi det er sinnsykt bra der! Jeg lover dere, om dere ikke har vært der, er det virkelig verdt å ta turen innom dit om du er i nærheten. Det er et utrolig bra opplegg, med mye spenning og morro.

Det er virkelig som å være i en ordentlig western farm. Det er gammelt, det er nytt. det er fresht, og det er rått! Jeg digger bygningene, hvordan alt er satt opp, folkene som driver med det, og ikke minst alt som skjer der. Det er så sinnsykt bra opplegg at man ikke ønsker å forlate der fra. Tro meg, er du kommet inn, vil du ikke ut igjen med det første!

For første gang i mitt liv var jeg å prøvde gokart, og jeg kan love dere at det ikke skal bli siste gangen heller. Det er faktisk noe av det morsomste jeg har prøvd, og jeg angrer litt på at jeg ikke har prøvd tidligere - selv om mulighetene egentlig har vært zero for meg siden jeg bor in nowhere.

Jeg og lillebror kjørte sammen. Siden det var første gangen min, ville jeg ikke kjøre aleine, med tanke på at det var fire andre menn som skulle kjøre sammen med meg på banen, og jeg viste at det hadde kjørt før. At jeg skulle få et sånt press på meg å måtte holde de igjen, følte jeg virkelig ikke at jeg gidda for første gang.


Vi har selvfølgelig også ikke bare vært utekaniner i finværet. På kveldene har det som oftes blitt noen kosekvelder med film og godis sammen med lillebror. Med hver sin dvd-skjerm, ligger vi der med høretelefonene på hodet, hver sin film som spiller på skjermen, og hver si godteskål og maueter oss til det tykkeste.

Det er utrolig koselig, så toppel opp for det som du kan se. Jeg blir nok å savne de kveldene litt, men er utrolig herlig å komme seg ut av senga der det egentlig bare skulle vært lovt til å ha en-mans-soveplass for ei lita mus. Senga var hard, og plassen var ikke den største, med tanke på at lillebror tok over halve senga. Credz til deg vennen, som nesten fikk meg ut av den senga hadde det ikke vært for do-veggen.

Ute på stranden har vi også koset oss som du kan se! Dette var den siste dagen, bare noen timer før vi skulle dra videre. Vi måtte ned å slikke sol før vi skulle sitte i bobil i fler lange timer og mil. Vi fant ut at vi skulle grave ned lillebror og ei som heter Kristine. Vel, du kan godt si at de satt fast der, for der gjorde de faktisk!


Jeg måtte nå ha det litt gøy jeg selv også, så jeg laget min egen drømme-mann med six-pack, heite solbriller, crocs, liten tissefant og noen fine grønne hårstrå på hodet. Etter mange herlige dager md familien må man virkelig slå seg "løs" før man stikker hjem igjen!

Q. HVA SYNS DU OM BILDENE? HAR DU VÆRT NOE PÅ NOEN AV STEDENE?

Hvor skal jeg begynne?

JayKay - Princess


JEG HAR ENDELIG NETT ♥ Jeg har også funnet ut at jeg skal slutte å love dere ting. Jeg har lovet dere i hvertfall to innlegg nå at jeg skal blogge mer, men har jeg det? Nei! Vel jeg skal jo ikke lyve, men det er egentlig ikke min feil. Da jeg lovde for første gang at jeg skulle blogge mer i ferien, forflyttet vi plass dagen etter, å dermed fant jeg ikke nett før  århundre etterpå.

Nå har det seg sånn at jeg er hjemme fra ferien, og vet ikke hvor jeg skal begynne med å fortelle. Jeg har tatt en del bilder jeg vil legge ut, men vet ikke hvor jeg skal starte, eller hvordan av de bildene jeg skal legge ut. Jeg har opplevd en del ting som jeg vil dele. Vel, dette ble jo verre enn 1881 reklamene, så kanskje jeg bare skal avslutte? Think so !

Q. SKAL JEG LEGGE UT BILDER FRA FERIEN, ELLER ER DET HELT NYTTELØST?

Jeg lever - men ikke i Norge

Stromae - Alors on dance


Fredag den .. Vel, jeg husker ikke dato, men i forrige uke en gang pakket vi sakene, satte oss i bobilen vi har lånt av bestemor og bestefar, og kjørte avgårde. Vi snudde nesen mot der resten av familien og bekjente er, nemlig Sverige. Sitter nå plantet med ass'en på en steinhard stol og ser på folk i resturanden spiser. Jeg er ganske sulten selv, og venter bare på at Nokia-ringetonen skal høres ut over hele campingplassen, og at mamma skal si at jeg kan komme hjem å spise.

Er egentlig ganske glad for at vi dro hit til Kalix i Sverige, selv om jeg har sagt det motsatte til de andre som er her med oss. Det er sol. Det er varmt. Det er 20 grader. Det er fint. Det er gode stender. Det er koselig. Det er fint for ungene. Og sist men ikke minst, det er herlig for meg også siden alle disse fine guttene er her - hoho. Men nå ringe mamma, nå blir det mat på meg også. Skal prøve å blogge mer nå, og legge ut bilder FRA Sverige. Bildene over er bilder fra hjemme i stua, men det er jo meg ♥ haha

Q. ER DU PÅ FERIE, ELLER HAR VÆRT?

Chihuahua here - chihuahua there

Dj BoBo - ChihuahuaI godt over et halvt åt har jeg mast på mamma og stefaren min om at jeg har hatt lyst på meg en lite hund. En liten gutte-hund, så jeg kan kalle han "gutten min" - hihi. Vi har snakket en god del om det. Snakket om de positive og de negative sidene ved å ha en hund.  Det eneste negative ved å ha en hund er at lillebror og stefaren min er allergisk. De positive kan dere se selv på bildene.

For ikke så mange dager siden var jeg i Tromsø by å hentet meg denne nydelige chihuahuaen. Det er en blanding av chihuahua & papilon - but still like nydelig! Han heter Marve (ikke jeg som bestemte det), og fyller to år i september. Både jeg og mamma ville ha oss en liten hund, en liten chihuahua - så da ble det det. Den nydelige dogen er nå min, og lykken min er virkelig på det høyeste!

Q. HAR DU HUND, ELLER LYST PÅ?

Blogglysten og jeg gikk hver vår vei

Justin Bieber ft. Usher - Somebody to loveSom du kanskje har merket, så har jeg ikke blogget siden 2.verdenskrig. Hvorfor vet jeg ikke, har bare ikke orket å gådd inn på blogg.no - logget meg inn - skrive et innlegg - for så å poste det for de få leserne jeg har. Ja, lesertallet mitt har synket til havets bunn i det siste pga den dårlige blogglysten min. Ikke det at den var i det høyeste taket heller, men dere skjønner.

Har faktisk ganske mye å fortelle, og mye å skrive ned svart på grått (?). Er en god del som har skjedd. Vel å merke, så er det egentlig bare positive ting, noe som forklarer de små smilene mine på bildene ovenfor. Haha neida. Men har faktisk alt fra hund til nye innkjøp å skrive om - så bare å følge videre med.

Q. HAR JEG VÆRT FOR LENGE BORTE FRA BLOGG?
SKAL JEG BEGYNNE Å BLOGGE MER?
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits