Angående håret mitt

Sitter nå i sofaen sammen med twin'en min Marianne og bare sløver med hver vår pc og tv'en på disney channel. Hun skal sove over hos meg hele denne uka, noe som jeg tror kan blir ganske morsomt i og med at vi er bestevenner. Koselig å ha henne på besøk, siden hun er flyttet herifra, og vi ikke får vært så mye sammen ellers. Skal snart ta turen inn til kjøkkenet å hente et glass brus, for så å sitte meg ned i sofaen igjen med potetgulposen under armene og kose meg bare verre. Her i gården har vi aldri hørt om slanking vettu.

Men, tilbake til overskriften, og det jeg egentlig skulle blogge om. Har fått en del spørsmål og kommentarer angående håret mitt, om jeg bruker extension, og hvordan jeg har fått det så lyst. Det første svaret er nei, jeg bruker IKKE extension. Alt håret er mitt, og ja, det kan se fake ut, men det er fordi ikke alt er helt blondt/lyst enda. Det andre svaret er depend blondering, og det er så blondt fordi jeg har farget det en del. Ja, det har blitt slitt, men bruker man gode produkter går det bra!

Q. HAR DU EXTENSION?

Outfit 30072011


Topp H&M // Bukse VeroModa (selvklippet)


Q. HVA SYNS DU OM OUTFITET?

Hva skjedde med været?

Plutselig snudde været seg om, og ble til tidenes knall-vær. Jeg skal ikke klage, for jeg tror det har noe med skjebnen eller noe å gjøre. Da jeg satt på jobb sammen med en kompis, satt vi å snakket om at vi ønsket godt vær, sol og varme, siden vi de siste dagene bare har hatt dritt-vær, skyer og regn. Vel, ønsket vårt gikk i oppfyllelse, så vi får bare håpe det varer noen dager, og er vi riktig heldig, så gjør det det.

Har vært ute sammen med venner i dag, utrolig koselig, siden det ikke er hver dag det skjer. Satt en god del folk utenfor butikken og bare nøyt godværet mens vi kunne. Sol og skyfri himmel er ikke noe jeg sier nei takk til, skulle virkelig hatt det slik hver dag i hele året. Ble kaldt å sitte ute i shorts, så tar heller å nyter resten av dagens sol innenfra, og så heldig som jeg er, så får jeg også med meg solnedgangen inn gjennom vinduet.


Q. HVORDAN ER VÆRET HOS DERE? 

Et tips i disse vonde dagene

Selv om at alt fortsatt er uvirkelig, urettferdig, umennesklig og en stor storg, så må vi klare å komme oss på bena en gang. Jeg vet veldig godt at det norske folk er sterke, og det er det ikke bare jeg som har sagt. Vi klarer å røyse oss igjen, og bli en like sterk nasjon som vi alltid har vært. Som en prøve har vist, hjelper det faktisk å jobbe. Man får bort tanker, og tenker på noe annet. Et godt tips i disse vonde dagene.

Det er nettopp det jeg har gjort. Jeg har begynt å jobbe. Heldigvis er det bare sommerjobb, for jeg er dødssliten hver dag etter jobb. Jeg føler meg som en pudding, og det føles som om kroppen har synket til havets bunn. Jeg har jobb i 14 dager i tekninsk etat i kommunen, men denne uka går til vasking, og forhåpentligvis i neste uke får jeg gjøre det jeg egentlig skal gjøre.

Tiden står stille, alt er så uvirkelig

Jeg klarer ikke tenke. Jeg blir irritert. Jeg ER irritert. Jeg har en klump i hele kroppen, som bare strammer på. Ingenting har gått opp for meg, alt er helt uvirkelig. Som en vond drøm, jeg skulle ønske det var det. Er det Norge vi snakker om? Hvordan kan noen gjøre noe slikt? Hjerteløst. Hvorfor skade uskyldige mennesker? Urettferdig. Det er trist, jeg føler en stor sorg. Jeg har for mange tanker, alt er så urealistisk.

Vi står alle midt oppi det, vi er ett. Vi SKAL stå sammen, vi må alle være sterke for hverandre. Jeg klarer ikke tro at mine venner var en del av det, en del av Norges verste mareritt. Jeg er glad de har det bra, men fortsatt så lei for for alle liv som har gått tapt. Jeg kan enda ikke tro det har skjedd, hvordan kan noen være så kald mot uskyldige mennesker?

Mange liv har gått tapt, og mange tanker og meninger har blitt delt. Vi skulle alle ønske dette var unnagjort, vi skulle alle ønske vi våknet fra en vond drøm. Hvorfor? Det finnes ingen svar. Vi står alle tomhendte med mange spørsmål. Spørsmål som aldri vil bli besvart. Det er så meningsløst, så ufattelig meningsløst. Ord blir så fattige, men som noen sa "Idag eksisterer kun et parti, og det heter Norge ♥"

Frokost på den kalde elva

Noe så digg! Og noe som vi aldri har gjort før heller, men det sier vel seg selv. Da vi var på kjøretur med følget vårt, tok de oss med til en plass som er kalt dim-dale, der man sitter ute på elva i slags "båser" og spiser, og der man kan bade i isvann om man vil. Var et sinnsykt kaldt vann, men selv om det, så stoppa det ikke oss i å prøve å ta ei sklie. Selvfølgelig måtte jeg prøve det, når jeg først var der, for om jeg ikke hadde det, vet jeg at jeg hadde kommet til å angret noe sykt. Var utrolig kaldt vann, ca 5-7grader, men det var så absolutt verdt det.

Og det å sitte ute på elva i di båsene å spise sammen med den andre familien og guiden vår, var utrolig koselig, jeg følte meg virkelig som en inder. Du vet, de som sitter på gulvet på puter å spiser, det var akkurat sånn vi gjorde det. Ganske kult å se hvordan de hadde laget det også, og helt sinnsykt at det var ute på en elv. En så absolutt annbefalt plass å dra til om man er i Tyrkia, eller om man har det noen andre plasser også.

Q. HAR DU GJORT NOE LIGNENDE FØR?

Jeg gjorde det store i dag

Jeg må ha noen avstikkere i blandt fra all denne Tyrkia-skrivingen, og denne gangen bare for å fortelle at jeg faktisk har kjøpt min alle første avis noen gang, og muligens min aller siste. Jeg kjøpte den egentlig av god grunn syns nå jeg, for det er vel ikke mer stas enn det å havne i avisa selv?

Yes, jeg er i avisa. I Troms folkeblad faktisk. Jeg fikk en telefon en dag av ei som heter Ida som jobber i bladet, der hun spurte noen spørsmål angående det å ha ei så ung SP-liste i kommunen, og hvordan det er å stå på den osv (på siste bildet kan dere lese artikkelen om dere klarer). Utrolig morsomt egentlig, er jo blitt lokalkjendis nå. Haha nei lol, jeg bare tulla, men det er jo stas å havne i avisa da.Q. HAR DU VÆRT I AVISA FØR?

What a beautiful view

Jeg og familien min bruker å ha en dag når vi er i utlandet at vi leier en bil å kjører rundt å opplever og ser nye ting, og det gjorde vi på en måte i år også. Ikke helt på samme viset, men noe lignende. Siden bestevenninna mi og familien hennes også var i Tyrkia når vi var, dro vi heller en tur sammen med dem, og fikk en god venn av dem til å være guiden vår. En utrolig opplevelse, og jeg/vi fikk sett mye mer enn det jeg tror om vi hadde dratt alene, siden reisefølget vårt nesten er innflyttet i Tyrkia, hihi.

Vi dro opp til et fjell (?), der vi kunne se utover Alanya, og fy flate så stort det var. Det var mye større enn jeg trodde, og mye mer fint. Om det er noen som er i Alanya nå eller skal dit, oppfordrer jeg virkelig dere til å ta dere tiden til å ta turen opp dit, for det var virkelig et syn for seg selv. Et syn jeg sent kommer til å glemme, å en tur som har laget masse minner som vil vare.


Den lille søte familien min


Bestevenninna mi og meg


Late dager i strandkanten

Løper ned til stranda med solkrem i handa, sola skinner på toppløse kvinner .. Så herlig å ligge å grille bacon dagen lang på stranda, det var noe jeg virkelig hadde savnet på to år. Det å bare ligge på solsenga, se utover havet, på alle båtene som kjører forbi, alle ville menneskene som kjørte vannscooter, og de enda mer ville menneskene som tok parasailing, og de solbrune guttene, det er virkelig en herlighet i seg selv.

Stranda var helt nydelig, og det var alltid stappet med folk. Havet var gorgeous, og temperaturen i det var til å bli forelsket i. Lukten av ferie, steiket ass, og forfriskende brunfarge er noe jeg virkelig kunne vent meg til hver dag, for det er virkelig det beste som finnes. Jeg kan med hånden på hjertet låve dere at jeg skal ha meg ei leilighet eller et hus i Tyrkia når jeg blir pensjonist, for det er virkelig livet å være der.


Q. LIKER DU DEG OGSÅ LKE MYE PÅ STRANDA SOM JEG GJØR?

When the sun goes down

Noe av det peneste man kan se på sommeren, er jo selvsagt solnedgang, noe som vi også fikk med oss hver kveld når vi var i Tyrkia. Den kom rett på terassen vår, og det var helt sykt nydelig å se på. Jeg kunne sitte å bare se på den, å drømme meg bort. Drømme meg bort til et land langt der borte. Et land som ikke finnes. Et land for mine drømmer, tanker og meninger.

Jeg kunne sovne av, sovne slappende av. Solnedgang er noe av det nydeligste som finnes. Det er som dratt rett ut av en eventyrbok. Noe som er finere skal man virkelig lete lenge etter. Både solnedgangen og månskinnet som var på kvelden/natten var helt fantastisk å se på, nesten sånn at jeg ikke klarer å skrive det, bare å se på bildene så skjønner dere sikkert hva jeg mener.Q. LIKER DU SOLNEDGANG?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits