Toppen av kransekaken

Skulle nesten tro at det var fredag 13 i går. Skjedde meg noe i går som jeg ikke skal gå nærmere inn på her, men som har såret, skuffet og ødelagt meg helt - og toppen av kransekaken, så fikk jeg øyebetennelse. Hvorfor skulle alt dette skje med meg på engang? Husker jeg sa til en kompis på fredag at jeg aldri har hatt øyebetennelse eller noe før, og dagen etter fikk jeg det. Tror du faen ikke karma bitchslapper meg midt i trynet? Åhjoda!

Nå sitter jeg i stua å ser på tv med ett øye. Det ser ikke så ille ut på bildene som det er, men jeg garanterer dere at det er helt jævlig. Skal også på jobb om noen strakser, så får vel ringe Pelle eller Pysa og høre om jeg får låne øyelappen deres, for det kjennes virkelig ut som jeg trenger det. Ikke har jeg noe som kan få det til å forsvinne fortere, så får bare vente å se hva som skjer videre. Foresten, så kan dere vinne Jeffrey Campbell HER.

Q. HAR DU HATT ØYEBETENNELSE? VET DU HVA SOM KAN HJELPE?

Fredag 13 - en lykkedag

Åh åh åh, guess what? Jeg har ENDELIG klart å prøvd meg på teorien igjen, og gjett hva? JEG BESTO! Åh, begynte nesten å skrike når det poppet opp på skjermen "Gratulerer, du har bestått", og haken er jeg sikker på hang ned til knærne. For min del så er alle gode ting tre, og fredag 13 er ikke så ille likevell. Det er også akkurat 2 mnd til jeg og Tirill stikker til Bali. Ai, denne dagen kunne vel ikke blitt bedre.

Nå sitter jeg i sofaen å venter på å dra på jobb. Twin skal heldigvis bo hos meg når familien stikker på ferie, så jeg slipper å være alene. Hun flyttet vel allerede inn her i forrige uke, men kan ikke klage - elsker det jo. Vel, må hive i meg noe mat så jeg ikke besvimer på jobb, så vi blogges senere puser. Pusshej :-*Q. ER FREDAG 13 EN LYKKEDAG ELLER UHELLSDAG FOR DEG?

We are too young to be this sad

Q. HVA SYNS DU OM BILDENE?

En skolskinnsdag

Våknet i halv to tiden, spiste frokost, og fikk øye på at mamma hadde satt frem støvugeren. Tenkte å være en snill datter, så tok derfor fatt å støvsuget huset. Dagens gode gjerning. KIkket ut av vinduet, solen strålet som bare det. Hva gjør vel ikke vi nordmenn for å få litt sol på kroppen? Det var med en gang ut, kaste av seg klærne, og hive seg i solinga. Det er 20grader, unger leker, radioen står på, og arbeidet til folk er i full gang.  Deilig, deilig, deilig. Det er slik en "morgen" skal være på sommeren.

Sitter enda ute, med øynene halvveis åpen. Vanskelig å se når skolen skimter bak skyene (ja, skyene kom å ødela den perfekte stunden). Har forresten glemt dere å fortelle at twin (bestevenninna mi) har flyttet hjem igjen etter noen år borte. Åh, så deilig. Endelig har jeg noe å gjøre på fritiden, hihi. Ironisk nok med å flytte hjem, har hun vel også flyttet inn her hos meg igjen. Hun er mammas datter nr. 3, og blir vel boende her når jeg stikker til Bali, haha. Ble kalt nå, så skal inn å hive på meg noe mer før jeg tar turen til butikken og brygga en tur. Sommersuss. 

Q. HAR DERE FINT VÆR?

Stiv som en stokk

Sliten kriger, sliten kriger. Dagene går i ett med jobb jobb og enda mer jobb. Jeg går fra den ene jobben til det andre, så er det rett hjem å legge seg. Bena mine verker, og nakken er stiv som en stokk. Hadde storslagen arrangement på hotellet i går som jeg serverte i, over 100 stk til middag, og enda fler kom når festen virkelig begynte. Trivelig kveld, og det kjentes virkelig på kroppen. Enda mer jobb venter i løpet av uka, så det kommer ikke så alt for mye blogginnlegg. 

Nå sitter jeg i godstolen å ser på "Spotlight", som man kan følge med HER. Kjempe gøy å se på jentene mine kose seg på programmet, hihi. Kjenner det skal bli godt å se de igjen, for er lenge siden. Om bare to uker så blir jeg alene hjemme - IGJEN. Jeg virkelig hater det, er så kjedelig. Noen som melder seg frivillig til å ville komme å bo hos meg de alt for mange ukene familien min er borte? Vel, krysser fingrene for at jeg overlever. 

Q. HAR DU NOE JOBB I SOMMER?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits