I gang med spørsmålsrunde

David Guetta & Chris Willis ft. Fergie & LMFAO - Gettin' over you


I går var det første dag på skolen. Utrolig herlig å se alle menneskene igjen som jeg ikke har sett siden før sommerferien startet. To måneder uten de man er vant med å se hver dag er egentlig ganske rart når jeg tenker over det, så det var herlig å være tilbake på skolebenken, virkelig!

Jeg tenkte også å henge meg på resten av bloggerne, jeg kjører i gang en SPØRSMÅLSRUNDE. Jeg har sett igjennom bloggen min, å ser at jeg faktisk ikke snakker om temaer som omgår meg. Dere har fått et lite innblikk i livet og hverdagen min, men det er jaggu med ikke mye.Så vær så god, sleng på med spørsmål!

Høyere hår enn Eli Hagen & Chris Doliber

Keri Hilson ft. Timbaland - Return the favor


Selv uten hårspray klarer jeg å få høyere hår enn Eli Hagen og Chris Doliber - TILSAMMEN! Vel, null overdrivelser her vel å merke, men det er nå hvertfall ikke langt unna de to hårrøysende menneskene. At håret mitt er helt ødelagt etter at jeg har farget det, skal jeg ikke si noe om!

Både med og uten hårsprsy klarer jeg å få det håret som Eli ønsker seg. Jeg vet hun misunner meg stort når jeg får så stort og høyt hår, det vet jeg bare! Selv mener jeg håret til Eli ser ut som et kråkereir dreg baklengs ned fra ei buske, og håret til Chis er ikke noe bedre .. om jeg kan kalle dette hår!?

Q. BRUKER DU Å HA MYE VOLUM I HÅRET?

Always stay strong - when things go wrong

David Cook - Time of my life (piano cover)


Uansett hva som sårer deg - uansett hva som får deg til å føle deg mindre verdt - uansett hva som ødelegger deg for den personen du er - uansett burde du klare å stå på to ben alene. Du er født for å en dag kunne stå på egene ben, kunne være selvsikker og kunne leve for deg selv. Du skal ikke være like svak som en nyfødt baby, du skal ut alene en dag i den store verden, du skal klare mesteparten selv!

Om noen sårer deg, ikke synk like lavt med å gjøre ting du kommer til å angre på. Hvorfor gjøre ting du vet du kommer til å angre på? Hev deg over det, løft hodet og se videre i livet. Du er ikke skapt for å bli sett ned på, du skal ikke bry deg om hva andre sier om deg. Du er den du er, og den du har blitt skapt til å være! Vær fornøyd meg deg selv, alle er pene på hver sin måte!

Q. AGREE OR DISAGREE?

Redigeringsprogrammene jeg bruker

Blondie - One way or another


I ei utrolig lang stund har jeg brukt gratisprogrammet på nett, picnik.com, som jeg er sikker på at de fleste har hørt om. Det er et utrolig godt redigeringsprogram for de som ikke trenger det så vanskelig og innviklet. Du kan endre farger på bildet, redigere hvitere tenner, fjerne kviser og sette bildet inn i ramme. Et kjempe godt redigeringsprogram som er lett å skjønne seg på, og enklet og begynne med hvis man er nybegynner innenfor redigering!

Jeg fikk senere et tips av ei jente om å laste ned photoscape (last ned gratis ved å trykke på linken). Jeg har ikke brukt det så utrolig lenge, men den lille tiden jeg har redigert bildene mine på det programmet, så vil jeg si meg svært fornøyd. Jeg prøver ut nye ting stadig vekk. Man kan lage animasjoner, redigere farger der også, sette inn tøffe elementer, og gjøre det man egentlig har lyst og bruk for på et bilde. Jeg er kjempe fornøyd!

Q. HVILKET REDIGERINGSPROGRAM BRUKER DU?

Siste feriedag skal nytes på høyt nivå

N-Dubz - ft. Bodyrox - We dance on.. Og jeg har allerede begynt med det! Jeg var oppe i 09-tiden, så jeg skulle få med meg den siste feriedagen for denne elendige (!) sommeren. Hvorfor jeg sier elendig er for at vi i Nord-Norge har hatt sol ca 1 uke delt på disse måndene siden 17.mai, det er ALT for lite for min del som er vant med å ligge å slikke sol i timesvis.

I dag hadde vi faktisk sol. Vel og merke er jeg ganske overrasket, samtidig som smilet mitt går fra øre til øre. Jeg var faktisk så sleip med været i dag at jeg stakk ned på butikken og la meg i solarium. Takk gud for innebygd UV-stråler i en boks når graderstokken bare viser 13grader, og vinteren begynner å nerme seg raskere enn jeg klarer å knipse.

Denne dagen skal virkelig nytes på høyt og bredt nivå! Jeg sitter ute med et glass appelsinjuice, musikken på spotify står på, hunden jager etter forskjellige innsekter som har tatt turen innom hagen vår, og lyden av den lille brisen som rusler i trærne er faktisk bare herlig på en sånn her dag!

Q. HVORDAN NYTER DU DIN SISTE FERIEDAG?

Snakker vi trangen av ny telefon?

Lady Gaga - Dance in the darkFor litt siden klarte jeg å prestere å ødelegge telefonen min, eller som jeg sier "den klarte det selv". Vel, jeg vet egentlig ikke hva som skjedde, den var sluttet å funke. Da måtte jeg ty til en lånetelfon av en kompis av meg. Det så var galt med den, var at når jeg ble fri for strøm, gikk det nesten ikke å ladde den, så jeg byttet.

Jeg byttet fra en SE i dette århundre til en Samsung fra 2.verdenskrig. Vel, ikke at det var så jævlig mye bedre, siden jeg ladder denne telefonen hver dag. Det er en telefon der batteriet enda sitter fast i bakdekslet, der ringetonene er verre en en stukken gris, og antenna enda fantes på toppen av mursteinen. Vel, snakker vi om high-tech, og på tide å kjøpe seg ny telefon? Yeah, think so!

Q. ANNBEFALER DU NOEN TELEFONER?

Hva er vel bedre en shopping på morgenen?

K'naan - Wavin' flag


Jeg våknet i dag med at lillebror kom ropende inn på rommet mitt at han og mamma skulle til byen, og om jeg hadde lyst, kunne jeg få joine. Vel, man takker jo ikke nei til en gratis by-tur med de man er glad i! Vi kjørte ut på morningen, og er sånn ca nettop kommet hjem. Jeg kan si det sånn, det er også siste byturen jeg tar med lillebror - for ALLTID!

Fikk handlet meg denne genseren/jumperen som jeg har drømt om lenge. Har letet utrolig lenge etter en blonde-jumper, men aldri funnet "the one". Har bare sett kortarmete, eller uten armer i det hele tatt. Så denne nydeligheten traff med midt i blinken, I'm in love!

Q. SYNS DU BLONDE-JUMPER ER FINT?

Ubesluttsom? Ja! Brunette igjen

Torbjørn & Helfner ft. Thea - Best way


Her om dagen fikk jeg jo et innfall om at jeg skulle bli helt peise blond, barbie-platina-girl. Jeg begynte å farge det, og har farget det to ganger tror jeg. Bare etter første farging var halve håret mitt av, og jeg følte meg selv ikke helt som den personen jeg egnetlig er på utsiden. Mennesker er vant med å se meg som brunette, og det er vel det som kommer til å være nå for vi håpe.

Siden håret ble så utrolig slitt, og jeg satt igjen med halve parykken i hårbørsten, fant jeg ut at jeg like greit kunne farge det lysebrunt, siden jeg er sikker på at jeg hadde gjort det en stund etter om jeg hadde blitt helt platino. Vel, jeg føler meg mer vel som brunette, trenger jo ikke vise innsiden alt for mye heller.

Q. HVA SYNS DU - BRUNETTE ELLER BLOND?

Outfit 14082010

Shakira - Waka waka


JAKKE//Lindex TUNIKA//Mammas BELTE//GinaTricot TIGHTS//BikBok

Q. HVA SYNS DU OM BURSDAGSPÅKLEDNINGEN?

Klinkekule på både kjeks og kaker

Basshunter - Saturday


I dag har lillebror bursdag, og han blir hele 3,5 år på hvert lår. Vel om du ikke har fulgt med i de kjedelige og langsomme mattetimene, så blir det hvertfall 7 år. Det er hele 7 år siden jeg for første gang så det lille nurket ligge i barnestolen i bilen, nyopperet, men fortsatt like frisk og fin! Jeg var og er den stolteste storessøteren i verden!

Har hatt barneselskap i dag, der temaet var cowboy. Spist meg klinkekule på både kjeks og kaker, og enda mer skal det bli når gulrotkaka kommer på bordet. Om ikke så lenge kommer de voksne, så sitter bare å venter på å ta fotene fatt å springe til det første kakebordet jeg ser. Og siden du kan se kakene/muffinsene over er så fine, vil jeg meddele at det er jeg som har dekorert dem. Virkelig credz til meg!

Q. BRUKER DERE HA TEMAER I BURSDAGER?
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits