Outfit 31082011
Cardigan VeroModa // Topp & strømpebukse H&M // Shorts BikBok

Q. HVA SYNS DU OM DAGENS OUTFIT?

Fornøyd med dagens innsats

Åh, nå er jeg storfornøyd med dagens innsats! Har vært på skolen, og faktisk, så holdt jeg ikke på å sovne av en eneste gang. Fikk nesten helt sjokk at jeg var såpass våken som jeg var, i og med at jeg i nesten hver time holder på å sovne av. Enten så har det med at lærerne er kjedelig, eller så har det noe med at jeg elsker å sove, og kan sove uansett hvor jeg er. Jeg velger å tro at det er det første alternativet!

Da jeg kom hjem, laget jeg taco med storebror. Jeg må virkelig si at vi var dream-team der vi sto på kjøkkenet å knødde med alt og ingenting. Heldigvis for meg, så var han faktisk bedre enn meg å lage mat, så hjelpa fra han var stor. Siden vi sjeldent er sammen, var det koselig å være sammen med han i dag. Han har, og skal også hjelpe meg litt til på rommet mitt, så jeg får hengt opp de siste hyllene som mangler.

Q. SOVNER DU OFTE AV PÅ SKOLEN?

Flyvende hybelkaniner

Dagen i dag ble ikke som planlagt. Om dere leser i innlegget under, hadde jeg egentlig tenkt å få besøk av to venninner for å bestille russeklær, men jeg begynte å vaske og rydde på rommet mitt. Ja, som mamma og de andre som bor i huset lurte på, trodde jeg også en stund at jeg var syk. Det er faktisk ALDRI en dag der jeg sitter av til vasking og rydding, for det er jo jeg virkelig ikke ser vits med .. med mindre hybelkaninene har fått vinger.

Å det hadde de gjort nå. Jeg kunne se hybelkaninene mine flyve rundt i rommet, og bare produsere enda mer hybelkaniner. Egentlig veldig ekkelt, men når man har like vondt i orken som meg, så blir man vandt med det etterhvert. Men jeg har faktisk vært flink i dag, og vakset rommet mitt og ryddet litt i saker og ting, og skal snart henge opp hyller som har ligget på skapet mitt å ventet i 1 år på å få plass på veggen min.Og ja, som dere ser, så står yndlingskanalen min på ♥Q. BRUKER DU Å VASKE Å RYDDE OFTE?

For et ensformig liv

Jeg tror egentlig ikke det er vits for meg å si hva jeg gjør, for jeg tror allerede dere har skjønt at jeg gjør det samme hver dag når jeg kommer hjem fra skolen. Om noen ikke har det, så tror jeg dere må være litt innvalid, eller ha hukommelsestap. Nei nå var jeg slem, men siden jeg er så ensformig, og har skrevet det samme i innleggene mine når jeg har kommet hjem nesten hver gang, tror jeg dere vet at jeg har et kjedelig liv.

Senere i dag skal det heldigvis eller forhåpentligvis bli litt morsommere. Får besøk av to gode venninner, og vi skal bare sitte å kose oss med noe godt, kanskje en film, å se på russeklær å kanskje begynne å bestille. Tror egentlig det er lurt, siden jeg har så mye rabatter å bruke før 2.september. Åh, jeg skulle virkelig ønske det bare fantes en russeside, hadde vært så mye lettere!

Q. HAR DU ET ENSFORMIG LIV?

Alone in the bed

Q. HVA SYNS DU OM BILDENE?

En helg uten søvn

For ikke så lenge siden kom jeg snublende inn døra, med høyhælte sko, og en nokså fint antrekk. Etter å ha vært i barndåp i hele dag var det deilig å få av seg finstasen, slenge rumpa i sofaen, og bare slappe totalt av. Etter en liten fest i går, kjente jeg i dag at jeg hadde fått alt for lite søvn, så det var deilig å få låne skulderen til lillebror å sove på, på tur hjem igjen.

I kveld skal jeg bare sitte på samme sted som jeg alltid sitter, godt plantet i enden av sofaen, med tv'en på, og slappe helt av. Er utrolig sliten og trett etter helga, så det skal bli utrolig deilig å sove i natt, gleder meg faktisk til å legge meg. Har ikke fått så alt for mye søvn, så gleden er ganske stor! Selv om det er en stund til, så må man ta gleden på forskud, for det å sove er noe av det jeg virkelig elsker mest!Q. HVA SKAL DU GJØRE I KVELD?

Outfit 28082011


Blazer H&M // Topp VeroModa // Shorts BikBok // Øredobber BikBok // Sko Skoringen

Q. HVA SYNS DU OM DAGENS OUTFIT?

Grønt er skjønt

Som nevt i innlegget under, har jeg i dag også vært på stand med Senterpartiet, og kommer til å være det hvertfall to helger til fremover, tror jeg det er. Der sitter vi fra ni/ti til to og serverer vaffler, kaker, stasj, og som vi mener - bygdas beste program. Samtidig som det er utrolig sosialt, er det kjempe koselig å hilse på så mange mennesker.

Siden vi er inne i "valgperioden", går jeg kledd i grønn t-skjorte hver helg. Egentlig gjør det meg ingenting, siden den er urtøff, og fargen grønn er jo bare til å elske! Har også fått en regnjakke fra SP, som er knasjgrønn - åh, jeg bare elsker den! Laget også noen stilige "øredobber" med pins, syns det ble kjempetøft, så i denne perioden er jeg grønnkledd, LOVE IT!Q. HAR DU VÆRT PÅ STAND FØR?

Kosestund har gull i munn

Hei alle søte lesere. Nå sitter jeg med rumpa godt plantet i sofaen, tv'en på disney channel, der Sharpay's fabulous adveture er på, og med litt godis i fanget. Utrolig lenge siden jeg faktisk spist godteri, så jeg syntes jeg fortjente det på en kveld som dette. Har latt vær å tatt kontakt med noen venner i dag, siden jeg egentlig mest hadde lyst til ha en dag for meg selv, der jeg bare har slappet av og koset meg.

Siden jeg er en travel jente, med mange avtaler og møter, må jeg opp tidlig i morgen for å stå på stand med Senterpartiet igjen. Skal være der noen timer, før jeg møter twin for å finne på noe med henne. Hun har fått lappen, så turen hit skulle egentlig bare mange. Foresten, gratulerer med lappen søta ♥ Skal også på kino i morgen, gleder meg utrolig mye!

Q. HVA HAR DU GJORT I KVELD?

Outfit 26082011


Dressjakke Cubus // Topp H&M // Bukse VeroModa

Q. HVA SYNS DU OM DAGENS OUTFIT?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits