Første, men ikke siste gang

God kveld dere. Har ikke hatt tid til å blogge før nå. Da jeg sto opp tidlig i morrest, hoppet jeg rett i dusjen, fikset meg, å kom meg avgårde til nabokommunen. Twin hadde en del fritimer, så dro over og var sammen med henne på skolen. Er sykt hvor mye jeg kjeder meg her hjemme når jeg ikke har noe å gjøre, å siden jeg savner skolen så mye, gjør det meg ingenting å dra tilbake i ny og ne for å se bekjente og ukjente.

Fikk besøk av henne utpå dagen også. Vi begge lenget etter sukker, så dro ned på butikken for å handle litt snacks. Endte opp med å lage sjokolademikshake, og smelte sjokolade for å dyppe jordbær i. Faktisk første gang jeg smaker det, og jeg kan love dere at det ikke er siste gang. Var utrolig godt, så magen min har noe å kose seg med nå på kvelden. 

Q. HVA HAR DU GJORT I DAG?

3 mnd studier på Bali - 14 dager igjen

I en kjedelig skoletime på vgs, satt jeg å tenkte å leste om studier i utlandet. Jeg har en stund nå hatt lyst til å dra utelands å bli lengre enn bare 14 dager, så dette var jo topp. Siden både jeg og Tirill ikke visste hva vi ville den gang, fåreslo jeg det for henne og var supergira, men hun var ikke særlig begeistret, så jeg la det på is. Bare noen få dager senere fikk jeg en telefon "Maria, vi gjør det! Vi søker oss på skole til Bali til høsten. Siden vi begge ikke vet hva vi skal, funker det jo fint" Du kan tro jeg gliste fra øre til øre da hun endelig tok til vett, hihi.

Så, vi forhørte oss med rådgiver om alle spørsmålene vi hadde, og satt oss ned sammen å skrev "søknad", og trykte på "send" sammen. Ja, vi holdt faktisk begge på museknappen når vi trykte "send". Da var det gjort, og det var ingen vei tilbake. Uker etterpå fikk vi svar fra GoStudy (de vi reiser med), om at vi var kommet inn, og det var ikke tvil om hva vi skulle takke. Vi skal studere ex.phil, ex.fac og kulturforståelse, og altså være der i 3mnd. Vi har 3 timer skole hver dag, 5 dager i uka, noe som passer oss perfekt. 

Akkurat i dag er det 14 dager til vi reiser, så du kan jo tro jeg har nerver. Føler jeg ikke har fått fikset alt som skal fikses og kjøpes inn. Vi reiser den 12. september ned til Oslo og har en hel dag der å kose oss på, for så å dra videre derifra den 13 på ettermiddagen. 14.september på kvelden lander vi på Bali, og 3mnd etterpå er vi på tur hjem, på bursdagen min. Tror detter kommer til å bli 3 herlige måneder med en opplevelse og minner for livet, og akkurat nå er det ingenting annet jeg kunne ønsket meg enn å dra bort herifra. 

Q. HAR DU PLANER OM Å STUDERE I UTLANDET, ELLER HAR DU GJORT DET?

 

New nails

Q. HVA SYNS DU?

En ny start

Humøret mitt har vært litt bedre i dag. Fikk ut litt agresjon og tårer i går etter jeg hadde postet det forrige innlegget, og sovnet etterhvert. Var også ute å kjørte en tur med bestevenninna mi Tirill (som jeg også skal til Bali med), og fikk snakket litt om alt mulig mellom himmel og jord. Utrolig godt, og føler jeg har fått oppklart i en del tanker om hva jeg skal gjøre når jeg kommer hjem igjen. Planen er ikke helt i boks, men jeg vet sånn ca. Akkurat nå kan jeg ikke noe annet enn å glede meg til å komme bort, føler virkelig jeg trenger det. Få tankene på andre ting, og starte på nytt. 

Nå sitter jeg hjemme i sofaen å venter på å dra på forfriskningskjøretime i nabokommunen, siden jeg snart skal ha oppkjøring. Gruer meg utrolig mye, men prøver så godt jeg kan med å holde meg rolig. Er faktisk sykt hvor lite jeg faktisk liker å kjøre bil, syns det er utrolig kjedelig. Men er vel noe helt annerledes når man har lappen selv. Mer befriende og man føler seg vel mer fri. Gleder meg til den dagen jeg kan vifte med lappen selv, og ikke være avhengig av andre. Q. VET DU HVA DU VIL GJØRE MED LIVET DITT?

I feel so alone

Q. HVA SYNS DU OM BILDENE?

Lettere sagt enn gjort

Først vil jeg bare starte med å si takk for støttende kommentarer i det forrige innlegget mitt. Sitter utrolig stor pris på alle som har fått et lite smil om munnen min i dag, og det betyr utrolig mye. Ja, jeg sliter litt for tiden. Som jeg nevnte i det innlegget, hadde søsteren min vært hos en spådame i helgen der hun fortalte henne at "Lillesøsteren din sliter psykisk, men det kommer til å gå bra med henne". Vel ja, jeg sliter psykisk. Det er mye som skjer for tiden, og jeg tenker både på det ene og det andre. MEN, det kommer alltid til å gå bra, etter hvert. Som spådamen også sa, passer bestefar på meg fra der oppe. 

Det hjelper ikke akkurat på den dårlige selvtillitten min at jeg blir kalt hva som helst. Jeg viser det kanskje ikke på utsiden, men innsiden min er helt ødelagt. Jeg prøver så godt jeg kan med å være sterk å ikke bry meg om det, men det er lettere sagt enn gjort. Jeg vet jeg har gode venner (de beste) som støtter meg i hva som helst, men det er slike ting jeg ikke klarer å snakke om. Det er slike ting som får meg til å tenke på å gå tilbake slik jeg var før (problemer med selvskading), men det er pga de at jeg faktisk holder meg unna det. Jeg får den støtten jeg trenger, men jeg føler ikke at det er nok. Jeg føler meg ikke god nok lengre.Q. SLITER DU MED NOE?

Er jeg en hore?

Du har sikkert hørt det før. Hore. Hva definerer du egentlig med det ordet? Ikke bare en gang, men flere ganger, har jeg fått slengt kommentarer på formspring og bloggen at jeg en er hore. Ser du på meg slik? Jeg kan ikke huske en gang jeg har solgt meg selv for sex. Jeg kan ikke huske å ha sett meg selv lettkledd langs gaten i håp om å bli plukket opp av en kunde. Hvorfor er jeg en hore? Folk som ikke kjenner meg, men som tydeligvis vet hvem jeg er, er de som oftes kaller meg. Det er er INGEN som kjenner meg helt. 
 
Det er et stempel jeg absolutt ikke vil ha på meg. Det er en trussel. Kler jeg meg som en hore? Liker du meg ikke? Jeg oppfatter ikke meg selv slik. Jeg blir såret. Det er ikke ofte jeg viser eller sier det, men akkurat det tar jeg faktisk meg nært av. Å være en hore er et stempel ingen jenter vil ha på seg, heller ikke jeg. Skal jeg være et unntak? Det var alt de hadde å kalle meg. Hore. Tårene presser på innvendig, jeg sliter nok psykisk. Jeg er ingen hore, og det kommer jeg aldri til å bli heller.
 
Jeg klarer nesten ikke dette mer, jeg er lei. Har du ikke noe pent å si, ikke si det. Å bli kalt en hore er ydmykende, og trasig. Du synker lavt. Egentlig har jeg ingenting å svare med, jeg blir helt stum. Jeg blir rett og slett paff for at noen kan kalle noen andre for hore når de ikke er nærheten lik. Du skal passe deg for hva du sier. Tenk på hva andre føler. Tenk på hva jeg følte da du skrev det til meg. Jeg er såret. Jeg er tom for ord, og innvendig raser alt sammen. Det er rett det som spådamen sa til søster "Lillesøsteren din sliter psykisk". Hun hadde rett. Ja jeg sliter, og det er mye pga hva jeg blir kalt. 
 
Q. HVA MENER DU OM DETTE?

The time of my life

Som jeg snakket om tidligere, drev jeg og tante å snakket om noe billett-greier. Vel, de var til i går, for etter jobb dro jeg sammen med kusina mi Cynthia på Døgnvill i Tromsø. Festivalen begynte allerede på torsdag, men var bare en gruppe jeg MÅTTE ha med meg, og det var LMFAO. De startet utpå kvelden, og du kan jo tro jeg var gira i bussen der vi satt å vorsjet.

"Champagne showers" er favorittsangen min, og du kan tro jeg ble vill i trusa i går da de spilte den. Det tok helt av, og jeg har aldri hatt en bedre øyeblikk i livet mitt før. LMFAO in my ♥. Da de kastet ut badeballer, tenkte jeg at "En sånn MÅ jeg få tak i", og tror du faen ikke at jeg klarte det også? VILT! Ingenting i livet kan toppe dette, INGENTING. 

 Q. HAR DU EN KONSERT SOM DU ALDRI GLEMMER?

Heldigvis, sier jeg bare

God morgen, for dere som er våken nå. Ble vekt av tante i dag i 10tiden, for å snakke om noe billett-greier til i morgen (skal komme med et innlegg senere om hva), og etter det fikk jeg ikke sove. Da var det bare å stå opp, få i seg mat, å fikse seg. Om en times tid har jeg jobb på hotellet. Er sjamanfestival der i helga, så det strømmer på med folk. Var på jobb der i går i 9,5 time, å når jeg kom hjem var det rett i seng. Har en liten økt i dag, og en liten økt i morgen.

Etter jobb på hotellet er det rett på jobb på butikken. Heldigvis er det bare to timer der, og jeg kan love deg at de to timene går fort. Skal bli godt den dagen jeg ser at all jobbing har lønnet seg, da jeg sitter på Bali med en drink i handa på stranda og tar livet med ro. Kjenner virkelig at jeg er lei av å jobbe så mye, men heldigvis kommer det jo noe godt ut av det også.


Q. HAR DU JOBB? HVIS JA, HVOR?

Outfit 23082012


Bukse BikBok // Skjorte VeroModa // Genser Cubus

Q. HVA SYNS DU OM DAGENS OUTFIT?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits