New in // 30092011




Bukse Cubus // Sko Sko + sånt // Jakke H&M

Q. HVA SYNS DU OM INNKJØPET MITT?

En gledelig overraskelse

For en koselig dag det har vært i dag! Sto opp utrolig tidlig til å være en høstferie dag, men det må til når man skal på bytur med søskenflokken sin. Storebror og storesøster innviterte meg og lillebror med på en bytur i dag, og herlig var det. Fikk kjøpt inn en del "must haves", som kommer i et innlegg senere. Var koselig å være alle søskene på bytur i dag, har bare koset oss og hatt det hyggelig sammen. 

Da jeg kom hjem fikk jeg meg en overraskelse. Jeg tråkket tærne inn på rommet, og fikk meg et pang midt i ansiktet. Mamma hadde omøbelert, og det til det bedre. Er så glad mamma liker å gjøre det, å så glad for at hun gjorde det for meg og ville overraske meg når jeg kom hjem. Det ble utrolig mye bedre, og virker utrolig mye større også. Tusen hjertelig takk mamma, du er verdens beste ♥ Nå må jeg stikke i dusjen, å gjøre meg klar for åpningen av den nye ungdomsbasen vår, DET gleder jeg meg utrolig mye til. VI blogges senere!





Q. SYNS DU DET VAR BLITT FINT?

Outfit 29092011






Skjorte VeroModa // Jumper, øredobber & bukse BikBok

Q. HVA SYNS DU OM DAGENS OUTFIT?

Tipp topp tommel opp

Tommel opp for at vi får høstferie i morgen, men tommel ned for at den bare varer over helga. Tommel opp for at jeg har så sykt mye energi om dagene, men tommel ned for at jeg sover bort mesteparten av dagen. Tommel opp for at menneskerettighetskurset snart er over, og tommel ned for at ingen vil bake meg peanøttkake. Kjenner en stor trang for å spise peanøttkake nå, og lysten er på det høyeste på en skala fra 1-10. Ikke kan jeg lage det selv, ikke er det noen andre som gidder å lage det, å ikke er mamma hjemme. Livet mitt går under snart.

Nei må slutte å være så negativ, selv om jeg har UTROLIG lyst på peanøttkake nå. Men om det er noen andre som vil lage peanøttkake til meg, får dere lovt! Hvertfall, skal prøve å få den late rumpa mi med ned på butikken for å kjøpe tortilla og dip, nam! Fått helt hekta på det etter å ha smakt det hos en kompis, så nå er det din (du vet hvem du er) feil om jeg blir tjukkas, for beherskelsesnivået mitt har maksimalt lavt!



Q. HAR DERE HØST FERIE NÅ? HVOR LENGE HAR DERE HØSTFERIE?

Outfit 28092011




Skjorte & smykke BikBok // Bukse & belte VeroModa

Q. HVA SYNS DU OM DAGENS OUTFIT?

T to the ungt

Dag to av menneskerettighetskurset overstått, og bare to igjen. Okei, unnskyld for nedtelling, men det er faktisk sykt slitsomt, tro det eller ei. Selv om det er veldig gøy og interessant, er det også utrolig strevende. Det å sitte på en stol, opp å ha noen leker iblandt, gå mellom klasserommet og kantina for å være der noen få minutter, eller ha gruppearbeid og foredrag hele dagen er t to the ungt.

Vel, nå sitter jeg_som vanlig_godt plantet i sofaen min å ser på...*trommevirvel*.. DISNEY CHANNEL. Kom vel ikke som et sjokk det heller. Og ja, jeg fikk tv min til å funke, måtte bare endre på antenna. Grunnen for at jeg ser på disney channel hele tiden er fordi at skal jeg skifte kanal, må jeg flytte på antenna for å få inn de andre kanalene, og det er bare stress. Okeida, så er det mest for at jeg elsker phineas and ferb også.





Q. HAR DERE STREVENDE SKOLEDAGER?

Outfit 27092011




Skjorte BikBok // Bukse VeroModa

Q. HVA SYNS DU OM DAGENS OUTFIT?

One done, three to go

God kveld dere, hatt en fin dag sålangt? Vel, det har jeg, men den har vært utrolig strevsom. Begynte dagen med å dra på skolen, der vi i politikk og menneskerettigheter-klassen hele denne uka, fra i dag av og til og med torsdag (som egentlig er en høstferiedag) skal være med på et menneskerettighetskurs sammen med andre utlendinger og asyl-søkere. Det var utrolig lærerikt og interessant, og kjempe morsomt også. Gjorde en del gruppeoppgaver, hadde en del leker, og noen små foredrag. Men det skal sies at man blir utslitt av dette, å det skal jeg så sannelig skrive under på også.

Har siden middag som var ferdig litt før fem sovet ganske lenge, nesten helt til nå. Er enda ikke våken, men kan ikke sove bort hele dagen heller. Våknet med at en kompis ringte å vekte meg å spurte om jeg skulle være med å trene, men ga han heller nøkkelen, så kan jeg dra ned litt senere. Siden jeg enda ikke er helt våken, har jeg egentlig bare mest lyst til å sitte her å se på disney channel å kose meg med godis.





Q. HVA HAR DU GJORT I DAG?

Når ofte blir til sjeldent

Har nettopp vært i dusjen, og fy så godt det var. Etter å ha vært hos pappa fra i går kveld til i dag, der man er omringet av natur, hunder og hønser, så føles det virkelig herlig med en dusj etter all kosingen med det. Hadde en kjempe trivelig tur til pappa og forloveden hans med storesøsteren og tantungen min. Sist jeg var der var i april eller noe, da jeg og min da-værende kjæreste passet hundekvalpene, så du ser nå selv at jeg ikke er der så ofte. Siden jeg ikke har den beste kontakten med pappa, så blir det litt sjeldent at jeg er sammen med han.

I skrivende øyeblikk sitter jeg å ser på tv min som ikke funker med en stor tåre i øynene. Uff, som jeg savner å se på disney channel. Ikke aner jeg heller hvorfor jeg ikke kan se på tv lengre, men mye mulig han som eier tv-kortet "mitt" har sagt det opp. Sitter også å vurderer om jeg skal lage meg noe godt å spise, siden jeg ikke har spist siden frokost som var kl 10 (?). Vel, får hive meg inn på kjøkkenet, å være litt kjerring for en gang skyld.





Q. HVA GJØR DU I KVELD?

New in // 23092011





Ryggsekk - Bjørn Borg Notabene // Bukse VeroModa // Sminke H&M // Sko DinSko

Q. HVA SYNS DU OM INNKJØPET MITT?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits