Dette kan jeg venne meg til

Gjett om jeg ble glad da vi kjørte fordi burger king da vi var på tur til hotellet når vi først kom hit. Gnisten sto så å si i øynene på meg, og gliste gikk så langt at man sikkert kunne telle alle tennene mine. Åh, man må jo bare elske BK. Vet at det er utrolig mange som ikke liker maten der å mener den er crap, men jeg synes serriøst det er den beste i verden, no kidding!

Jeg og min kjære samboer Tirill fant ut at vi skulle ta oss turen dit i dag siden det ikke er så alt for langt, og glad er jeg for det. Nydelig mat, også var det utrolig deilig å endelig spise noe annet enn bare brød og egg. Er allerede lei maten vi får her på hotellet, og jeg har bare vært her 1uke. Billig også, betalte ca 20 kr for burger, chips og brus, og Tirill betalte ca 10 kr for løkringer og brus. Dette kan jeg bli vant med!Q. HVA SYNS DU OM MATEN PÅ BURGER KING?

Let's go to the beach

Det å ha stranden bare en liten spasertur rett nedenfor seg i 3mnd, er virkelig herlig. Det er absolutt noe av det vakreste jeg har sett. Deilig sand, store surfebølger, surfebrett på stranda, deilige solsenger og ikke minst en skinnende sol på en skyfri blå himmel - her kan jeg ikke klage. Livet stråler!

Kan ikke beskrive den følelsen av å ligge på stranda i september, iført bikini og solkrem, og bare kjenne at brunfargen suger seg på. De få timene jeg har vært der, har jeg allerede klart å forelsket meg i alt. Temperaturen i vannet er perfekt, og så er resten også. Gikk virkelig opp for meg at jeg faktisk skal være på Bali i 3mnd når jeg tok meg turen ned dit - og den følelsen er faktisk uvirkelig herlig!Boattrip

God kveld dere..eller, er vel ettermiddag hjemme i Norge. Hvertfall, klokken har passert 22 her, og varmen er på 35 grader. Kan ikke klage akkurat, når man kan sitte ute i bare topp og shorts. Jeg og Tirill tok oss en tur på stranda i dag for å grille oss, og det kan jeg love dere at vi gjorde. Er solbrent på de sykeste plassene (i panna, under armen, og under brystet). Vel, får trøste meg med at det går over til brunfarge etterhvert. Deilig var det hvertfall!

I går var vi hele dagen på båttur. Åh, så nydelig. Det er virkelig livet å ligge på båttaket, med en liten bris som flyver over kroppen mens solen steker som bare det. Tok 1times tid med båt, og ankom en nydelig øy etter det. Spiste nydelig mat, snorklet (utrolig morsomt og minnerikt), også var vi en tur inne i landsbyen. Kjempe fint, og gøy å se hvordan folk lever. Var i et underjordisk hus som en mann hadde grevd ut for hand, sykt! Alt i ett, en herlig og minnerik tur!Living in Paradise - Bali

Har helt glemt å fortelle dere at jeg har dratt til Bali, og ankommet en nydelig plass. Flyturen var i seg selv så som så, men sånn er det vel med over 20 timer på fly. Hotellet er helt fantastisk flott, og gjengen (klassen jeg skal gå i), virker helt super. Ankom i går kveld, og har allerede rukket og skjekket ut stranda litt. Jeg, Tirill og Simon tok oss en kveldstur i går for å skjekke, og på morningen i dag var vi allerede i farta og tok oss en joggetur der. Deilig! 

Nå er kl 22.30, og varmen er ubeskrivelig herlig. Det har vært ca 40grader i dag, og samtidig er lufta veldig klam. Sitter i caféen nå og slapper av mens de fleste av de andre (ca 40 stk) er ute på byen. Skal opp kl 7 i morgen for å spise frokost, etterfulgt av en båttur til naboøya. Gleder meg utrolig mye, tror det blir herlig. Skal prøve å få blogget så ofte som mulig, men ikke bare-bare å finne tid til det når jeg er i paradis. 


ROMMET


HOTELLET

Q. HAR DU NOEN GANG VÆRT PÅ BALI?

DIY: Fra bukse til shorts

Siden jeg driver å pakker, må jeg se igjennom alle klærne mine. Fant en bukse jeg nesten ikke brukte pga for stor sleng nede, men elsket livet på den. Buksa satt utrolig fint på, og var i sg selv ganske fin. MEN, siden jeg ikke klarer "slengbukser", så gikk det til at jeg alltid måtte bruke buksestrikk på den buksa, og det ser faktisk ikke så bra ut med tanke på at det er en høytlivsbukse.

Vel, da tok jeg fatt saksa og begynte å klippe. Fillene fløy overalt på rommet, og etter en stund så jeg en ende. Hadde også en gammel shorts som jeg har fikset før som jeg ikke likte helt med noen nagleting på, som jeg tok av, å festet på denne shortsen. Den ble utrolig mye kulere, og med noe "riper" framme på låret, ble den jo komplett. Bare å pakke den rett ned i kofferten, for den skal med!

Q. HVA SYNS DU OM RESULTATET?

Innkjøp 03092012


Balerinasko H&M // Finsko ØKONOMISKO 


Shampoo - Balsan - Dusjsåpe H&M


Pudder - Mascara - Øyenbrynstegner - Hårspray H&M


Hårbørst - Sjingelnåler - Belte H&M


Barberhøvler - Deodorant - Remover sticks H&M


Hårfarge H&M


Verdens fineste rosa koffert (♥) COOP OBS

Q. HVA SYNS DU OM INNKJØPENE?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits