Muffins som kveldsmat er ikke dumt

Sean Kingston - Dumb love


Jeg lovde tantebarnet mitt Thea at vi skulle bake muffins en dag, men da fikk vi ikke tid til det. Siden hun var på besøk hos oss nå, tenkte jeg at vi kunne liksom ta det nå, og ta to fluer i en smekk i samme slengen. Vel, det er alltid like koselig å være sammen med henne, hun er så utrolig nydelig!

Nå venter ve bare på at de skal kjøle seg litt ned sånn at vi får koset oss med de. Muffins er så sinnsykt godt, så dette er noe jeg har sett fram til siden jeg sa til henne at vi skulle lage det. Vel, har hørt søsteren min og svigerbroren min si at hun har snakket om det hver dag, så tror hun sett like mye fram til det som det jeg har.Q. LIKER DU MUFFINS?

Diamant på tanna

Jay Sean - Tonight


I mer enn et år har jeg hatt min søte lille rare bling-bling på tanna. Mange lurer på hva det er, hvor jeg tok det, og hvorfor jeg tok det. Vel, jeg kan begynne med å si at det er en slags diamant som er limt fast på tanna som en pynt. Jeg tok det hos frisøren min i nabokommunen, og betalte heller ikke flesk for det, noe som jeg er glad for!

Hun sa det skulle vare mellom 3 måneder og 1 år, og det har det gjort - og vel så det. Tror jeg har hatt den siden slutten av 10. klasse, eller begynnelsen av 1. året VGS, så den har holdt seg ganske lenge! Når jeg tok den syns jeg den var utrolig fin og det var ganske fint å se på .. og jeg har ikke endret mening siden da. Jeg er enda like forelsket i den som jeg var da jeg tok den, og jeg håper den ikke detter av før jeg dør. Love you lille bling-bling!

Q. HAR DU DIAMANT PÅ TANNA? HVA SYNS DU OM DET?

Anbefaling; Gliss shampoo & balsam

Cee lo green - Fuck you


For en stund tilbake tenkte jeg å begynne å prøve ut en ny shampoo og balsam, noe som jeg er sinnsykt glad jeg gjorde. Denne "GLISS, hair repair" er jeg utrolig fornøyd med og blitt helt avhengig av å bruke! Ikke bare det at den lukter helt himmels, men den funker faktisk sånn som den skal.

Håret mitt blir utrolig mye glattere, glinser mer og er mer "oppbyggende" etter å ha brukt den. Lett at denne er favoritten blant tusenvis av shampoo- og balsamer jeg har prøvd. Annbefalte denne for en venninne, og fikk i respons at hun er glad jeg gjorde det. Den er virkelig et must for håret!

Q. HVORDAN HÅRPRODUKTER BRUKER DU? HAR DU PRØVD DENNE?

Våkn tidlig - og få dagen med deg

Plumbo - Møkkamann


Regner med alle har fått med seg at vi skal stille klokken i dag? Det hadde jeg helt glemt, og fikk sjokk da mamma sa at klokken bare var 10.00, når den på min telefon viste 11.00. Hvorfor jeg våknet så tidlig har jeg ingen peiling på, men godt er det å få dagen med seg!

Nå sitter jeg helt lam i beina pga. at rommet mitt er på en minusgrader som sikkert ikke finnes på graderstokken engang. Det er sykt kaldt her, og tro meg - den lille ovnen jeg har som liksom skal gjøre det varmt her inne, ikke er til stor hjelp! Jeg får vel ty til min tykke dyne, store ullsokker og en varm og god kjeldress.Q. NÅR VÅKNET DU? HVORDAN ER TEMEPERATUREN HOS DEG?

When we first met - I had no idea you would be so important to me

Agnes - Relase me

Dette er en historie om de tre små fisk, som endte sine dager .. Neida, nå tulla jeg fælt. Skulle bare innom og fortelle om forholdet til meg og kjæresten min, og fortelle han hvor mye han betyr for meg! Har fått mange forespørsler om jeg ikke kan fortelle om oss, så da kan jeg vel gjøre det på en søt og romatisk måte som å brett ut hele forholdet vårt på blogg.no.

12. august 2010 , en gang mellom 20.00 og 23.00, ble jeg og kjæresten min Patrick sammen, over msn vel å merke. Det var ikke sånn "skal vi bli kjærester?", men det egentlig bare ble sånn at vi ble sammen da! En dato som betyr, og alltid vil bety mye for meg, uansett hva som kommer til å skje i denne unike store verden!

Jeg har det utrolig bra sammen med han, og han utfyller dagene mine med kjærelighet, latter, glede og morsomheter. Vi har diskutert en god del i begynnelsen, men jeg er utrolig glad for at det har endret seg. Selvfølgelig har vi små diskusjoner innimellom, men jeg ser det på som en styrke for forholdet!

Vel, jeg skal ikke skrive en hel novelle her, så skal begynne å avslutte. Ville bare fortelle deg Patrick gutten'min hvor utrolig glad jeg er i deg, hvor mye du betyr for meg, og alltid kommer til å gjøre! Du har fått en stor plass i livet mitt, noe som jeg verdsetter utrolig høyt! Skal jobbe for å få det her til å fungere, for det vil jeg virkelig! You know I love you honey , forever and ever! ♥

Q. HAR DU KJÆRESTE?

Halloweenfest førte til redusert lørdag

Bruno Mars - Just the way you are

Turen gikk ned til Brio-butikken sammen med noen andre jenter i klassen min. Siden det er Halloween på søndag, var det meste satt ut og hengt opp. Alt fra masker , maling, stygge dukker til spray-hårfarge, var blitt populært. Fikk nesten hakeslep og redsel for å gå inn i butikken igjen etter alt vi så og oppleve. Vel, de stugge dukkene kan et med å skremme livskiten ut at meg , creds til dere!

Klassen min arrangerte Halloweenparty for oss selv og en gjest som vi selv fikk ta med. Vi leide ungdomshuset her i bygda, og fikset huset opp med t-skjorter, levende lys, Magda (ei skumme dukke vi kjøpte inn) og plakater. Med høy musikk og mange mennesker ble det en ganske så gøy, minnerik og uforglemmelig Halloweenfeiring. Dette må virkelig gjentas!


Magda

Tirill & Siw

Simon & Siw

Danielle & Håvard

Klassen & de innviterte

Q. HAR DERE HATT HALLOWEENPARTY ELLER SKAL PÅ ET?

2.verdenskrig er borte fra rommet mitt takket være mamma

Tinie Tempah ft. Eric Turner - Written in the stars

Når mamma er alene hjemme på dagene, vet vi aldri hva hun kan finne på. Å omøbelere stua helt på tværs, rydde på loftet, rydde - vaske og pynte opp rommene til meg og lillebror er bare småting hun kunne funnet på å gjort. Tror det har med at hun har fritids, eller bare ganske lite å finne på når hun har huset for seg selv!

Siden rommet mitt enda ser ut som er gammelt dass fra 1873, og stefaren min ikke har gjort noe med det (noe som irriterer meg grønn), tenkte mamma at hun skulle være litt snill å piffe det opp med en av mine yndligsfarger, nemmelig lilla. Hun hang opp ny gardin, og la på nytt sengtrekk på senga. Hun har også ryddet rotet mitt som lå å slang på gulvet, og til og med ryddet 2.verdenskrig bort i fra klesskapet mitt. Tusen takk mamma, du er verdens beste! ♥

Q. BRUKER MOREN DIN Å GJØRE DET FOR DEG?

Beautiful monster

Ne-Yo - Beautiful monsterQ: HVA SYNS DU OM SANGEN?

Det skal bare en dans til for å gjøre meg glad

Selena Gomez & The Scene - Naturally

Som nevnt i tidligere innlegg, var jeg i Tromsø pga. workshop'et til Irlin, der jeg nærmest ble forelsket i jenta. Ja, da mener jeg ikke det på den "følelsesmessige" siden, men på måten hun var på. Ei ganske så sprudlende, glad og ikke mist utrolig vakker jente har jeg ikke møtt på lenge, og den gleden hun haddde/har av å lære bort sin kunnskap om dans er jo bare å forgude.

Dette var en helg jeg virkelig aldri kommer til å glemme. Jeg lærte utrolig mye nytt som jeg vet jeg kommer til å ha bruk av i min egen dansing, og i tiden fremover som jeg kommer til å drive med dans. Dette hadde jeg virkelig bruk for. Å få nye ideer og enda mer kunnskap kan jeg jo ikke takke nei til, så dette var et strålende tilbud!


Sitter å venter på bussenGodis må man ha for å få energi

Alle som deltok på dansekurset. Ser du meg? hihi

Q. HAR DU NOEN GANG MØTT IRLIN? NOEN GANGER VÆRT PÅ DANSEKURS?

Jeg skifter design nesten oftere enn jeg skifter undertøy

Lazee ft. Mohombi - Do it

Nå har jeg, atter en gang skiftet design, og som overskriften sier, så skifter jeg design nesten oftere enn jeg skifter undertøy. Vel, ikke ta det helt bokstavelig, men dere skjønner. Jeg blir vel aldri helt fornøyd. Selv om det ser bra ut, vet jeg at det kan bli mye bedre. For første gang på lenge, er jeg faktisk fornøyd, og vurderer å ha det sånn her en liten stund. Headeren er søt, fargene er orginal og brukbar, og alt passer bare helt perfekt sammen. Thumbs up for designet mitt nå!

In this moment sitter jeg å ser på X-faktor sammen med Marianne som er sammen med meg her i helgen siden vi begge skal på dansekurs på søndag. Har hamstret inn hele verden med godis og brus, så vi skal virkelig kose oss i kveld når vi skal sitte barnevakt for lillebror. Gleder meg til å ha litt kvalitetstid sammen med tvillig, er så stilt uten henne i hjembygda siden hun er flyttet, så godt å være med henne!

Q. SKIFTER DU OFTE DESIGN? HVA SYNS DU OM DET NYE DESIGNET MITT?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits