Tweet tweet

Hei dere. Har vel egentlig ikke så mye å meddele med dere, men følte bare for å blogge. Deilig å kunne slappe av i dag uten å dra på skolen, er så sykt lei den nå. Er det foresten lenge til neste ferie? Can't wait. Har bare sløvet i dag, og ryddet litt i klesskapet og på rommet mitt siden jeg får besøk senere av den beste. Har også fått besøk av gudmor og gudfar nå, som skal være over til i morgen, koselig det også.

Har foresten fått meg twitter. Ja, JEG har fått meg twitter. Skjønner vel egentlig ikke så alt for mye av det, jeg bare skriver i hytt og gevær, og followe alle jeg digger, hoho. HER kan dere followe meg foresten, noe som jeg håper dere gjør. Er vel ikke den mest aktive, men det kommer seg vel etterhvert som jeg kommer inn i det systemet. Her er det bare å prøve seg fram, så klarer man vel det også til slutt.

Q. HAR DU TWITTER? I SÅ FALL, HVA HETER DU?

Kosekveld med mamma

God kveld dere! Grunnen for at jeg blogger så sent er fordi jeg har sovet i hele dag. Tenkte det var like greit, siden jeg ikke har noe annet å ta meg til eller å finne på, og fordi det er helg i morgen så gjør det egentlig ingenting. Siden jeg elsker å sove har jeg stor vanskelighet med å våkne også, men det gjør jo ikke meg så mye egentlig. Noen ganger skulle jeg ønske jeg var tornerose, for det å sove i 100 år høres helt herlig ut!

Prøver å skrive så fort jeg bare kan, for når jeg er ferdig med dette innlegget står jeg nesten allerede på kjøkkenet å lager mat sammen med mamma. Skal nemlig ha en mor&datter-kveld. Kan ikke huske sist vi hadde det, så tror det blir utrolig koselig. Må nesten avslutte nå, for hører mamma står å roper på meg å spør om jeg ikke kan begynne. Vel, får bare hive på meg forkelet, og begynne å lage kebab da. Ha en fortsatt fin kveld!

Q. BRUKER DU HA MOR&DATTER-KVELDER MED MOREN DIN?

Landsbyen - vårt eget prosjekt

Som alle andre skoler i dag har vi også hatt OD-dagen. Vår OD-dag er litt annerledes fra di andre skolene. For seks år siden bestemte vår videregående skole seg å gå bort fra det ordinære opplegget til OD og lage sitt eget prosjekt som er kalt "Landsbyen". Dette gjorde vi fordi elevene skulle ha muligheten til å følge utviklingen bedre og for at de kunne se at det de gjorde faktisk hadde resultater. Pengene går til å lage vannfilter i Kambodsja, og opplæring i helse og hygiene. Et utrolig flott prosjekt, som jeg virkelig elsker.

I den anledning har jeg jobbet på skolen i dag sammen med bestevenninna mi å hatt datakurs for voksne asylsøkere på motaket som ikke har så mye tilgang til data og internett. Gøy å kunne lære bort det lille man kan, til noen som ikke har så mye mulighet. Da jeg kom hjem la jeg meg til å sove, og har sovet nå i flere timer - HERLIG. Har 0 planer for senere, så tenkte jeg skulle ta turen nå inn til kjøkkenet for å se om jeg har mer nachos og dip igjen, hihi.

Q. HAR DU JOBBET PÅ OD-DAGEN I DAG?

Søndagstur med familien

God formidag dere! Nå har jeg sittet en stund å prøvd å funnet og lastet ned musikk for å brenne ei ny plate til bilen. Det er ikke alltid like lett å finne musikk når hukommelsen min er på det laveste på en skala fra 0-10, men tror jeg har fått det meste med meg nå. Etter dette innlegget er ferdig, må jeg springe ut i bilen for å se om plata funker, og at all musikken har kommet på den. Det skal faen ikke være enkelt, tydeligvis.

Om ikke lenge tar jeg turen til Bardufoss sammen med familien min for å møte gudforeldrene mine. De tar turen dit fra Tromsø for å fikse noe med bobilen, å siden vi ikke bor langt unna, og det er så sjeldent vi får sett dem, kan vi like godt ta oss en søndagstur sammen for å møte de. Gleder meg mye, for er en stund siden jeg har sett de. Nå må jeg egentlig bare løpe, for å få gjort alt det jeg skal gjøre for vi drar. Vi blogges senere. Ha en fin dag videre!

Q. MØTER DU GUDFORELDRENE DINE OFTE?

Happiness

Jeg er så lykkelig for tiden. Det som hadde skjært seg har ordnet seg igjen, og jeg kan endelig vise meg uten et fake smil om munnen. Jeg smiler fordi jeg er lykkelig, ikke fordi jeg skal vise de andre at jeg ikke er såret og lei meg, som jeg i en tid gjorde. Nå har alt fikset seg, og jeg er nesten mer lykkelig enn noen gang. Det er en så herlig følelse, går alltid rundt med et smil om munnen nå.

For øyeblikket sitter jeg med barne-tv på tven, og det er faktisk ikke jeg som har sett på det, tro det eller ei. Har hatt en liten visit av lillebror og en kompis av han som måtte se på barnetv her. Senere skal jeg prøve å komme meg over til nabokommunen å skjekke en fest som en kompis har, bare synd jeg ikke kan gå ut sammen med de, siden det er litt over 40 dager til jeg faktisk fyller 18 år, det suger hardt!Q. HVA SKAL DU GJØRE I KVELD?

Første kjøretime gikk som smurt

Åh, for en herlig dag! Greit, de tre første timene var kanskje ikke like bra som resten av dagen, siden jeg hadde engelskprøve da, men siden den gikk bedre enn forventet, og ikke så vanskelig som jeg trodde, var det egentlig greit. Resten av skoledagen så vi film, og etter det gikk jeg ned til sentrum det jeg ble påkjøpt chips av en kompis, tusen takk!

Har også hatt mine første kjøretimer i dag, noe som gikk overraskende bra. Var utrolig nervøs i begynnelsen, men med en så flink og hyggelig sjåførlærer gikk det fort over! Kjenner jeg gleder meg allerede til det er over, når jeg sitter å sikler over sertifikatet mitt og kan kjøre lovlig uten å ha noen med meg. Håper virkelig jeg har lappen innen dette året, hadde ikke gjort meg noe i det hele tatt!

Q. HAR DU HATT EN FIN DAG I DAG?

Geek is the new sexy

Er så herlig å kunne kle seg ut på skolen, og være samme som resten av russen. Selvfølgelig er det ikke alle som stiller opp, og det er like skuffende hver gang, men jeg har virkelig ikke tenkt å "slutte" med temadagene, for jeg syns det er sykelig gøy. Ja, som dere kanskje har fått med dere, har russen på skolen vår temadager, for å sprite opp dagene litt, noe som har vært tradisjon i mange år. I dag var temaet nerd, og jeg syns vi klarte å utfylle det ganske bra!

Nå sitter jeg i sofaen min å hører på regnet som slår så hardt ned utenfor vinduet mitt. Syns det er tragisk at det går sakte men sikkert mot vinter nå, det er noe som jeg ikke vil i det hele tatt! For min del kunne det vært sommer hele året, men han der oppe må jo gjøre alle fornøyd og til dags, sant?


Julie & Jenny


Tirill & Jenny


Tirill & meg


Jenny - Tirill - Julie / jentene mine & meg

Q. SYNS DU VI KLEDDE Å VÆRE "GEEK"?

I don't know what to do
Q. HVA SYNS DU OM BILDENE?

Forstuet finger

God kveld dere, eller skal jeg si god natt snart? Vel, må bare oppdatere om den utrolig innholsrike dagen min i dag først. Dro til Bardufoss sammen med noen andre jenter fra skolen som jeg spilte på lag med under skoleturneringa og spilte fotball mot andre skolelag. Kjempe gøy var det, selv om det ikke gikk den beste veien. Vi var bare med for å ha det gøy å spille litt fotball igjen, hadde virkelig ikke vinner-instinkt i oss! Uheldigvis klarte jeg å forstue tommelen min under oppvarmingen, og siden jeg var keeper under den første kampen, ble det egentlig ikke noe bedre. Går rundt med støttebandasje, og det vanskeligste med det er faktisk å bruke venstrehånda etter et dobesøk!

Når jeg kom hjem, slang jeg meg utover hele sofaen min, og sov i flere timer. Så utrolig deilig! Kroppen var helt utslitt, tommelen dunket som bare det, og øynene mine ville ikke åpne seg i det hele tatt fra skjønnhetssøvnen. Våknet av at ei venninne ringte meg å spurte om jeg ville være med i basen å lage kveldsmat med henne og en kompis, og selvfølgelig takket jeg ikke nei til det. Kjempe koselig, og kompisen vår er jo bare den herligste som lager kveldsmat til oss, flinke kokken vår!

Q. HAR DU NOEN GANG FORSTUET ELLER KNEKT NOE?

Kjøretid i mørket

For øyeblikket sitter jeg å trøstespiser nachos og dip mens jeg gjør en innlevering i norsk hovedmål som skal leveres i kveld. Det er om teksten "En folkefiende" som er skrevet av Henrik Ibsen, og med min store interesse av det, kan du tro jeg fulgte lite med da vi leste og hørte igjennom teksten. Takker bare Gud og alle rare skapninger for internett, hadde virkelig ikke klart meg uten det i slike sammenhenger!

Siden den skal leveres i kveld, og sikkert ikke blir å skrive så alt for mye mer på den enn det jeg allerede har gjort, skal jeg få stefaren min med meg å øvelseskjøre med meg. Vi fikk ikke tid til det i går (?), så skal virkelig tvinge han for å kjøre med meg i dag. Gruer meg til å kjøre i mørket, eier virkelig ikke nattsyn, så tror jeg bare skal nevne for alle at de må holde seg inne resten av kvelden, vil jo ikke miste noen innbyggere heller da. Legg merke til den flotte trua jeg har på meg selv..not!

Q. ØVELSESKJØRER DU, ELLER HAR DU ALLEREDE LAPPEN?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits