Late dager

Endelig har jeg klart å knødd meg til å kjøpe meg usb moden, så nå har jeg nett på rommet - noe som kanskje tilsier mer blogging. Vi er allerede halvveis i oppholdet vårt, og dagene går unna som bare det. Rart å tenke på at det er snø hjemme, når vi sleiker sol dagen lang med rundt 30-40 varmegrader. 

Skulle egentlig ut i kveld. men ble så mye "kela", så valgte å heller bli hjemme på rommet sammen med Tirill. Greit er det, siden vi har en oppgave som skal leveres på fredag, og formen burde være så mye på topp de her dagene. Onsdagen skal jeg prøve å henge meg med ut, for da er det nemlig halloween. GLEDER MEG.

Once in a lifetime

Hei dere. For ikke så alt for mange timene siden kom jeg hjem fra noen herlige dager på Gili. Siden vi har ferie i 1 uke, så dro jeg sammen med de fleste andre til Gili på lørdagen, og leide villa sammen med Tirill, Frida, Tonje og Maria. Nydelig øy, og morsomt det at de faktisk bare har hest og kjerre som transport. Syklene våre ble også brukt flitting, GØY!

Har gjort de sykeste tingene som jeg aldri trodde jeg skulle gjøre. Dro ut på "byen" sammen med Maria i bare morgenkåpen. Dagen etterpå var det på'an igjen med noen jenter, og denne gangen som ninjaer. Hadde det sykt herlig de 3 dagene vi var der, med de herligste jentene på jord. Dette er noe man bare opplever en gang!En tur til barnehjemmet

Søndagen som var, var jeg sammen med barnehjemsgruppen til Sanatana Dharma Orphanage. GoStudy (som jeg reiser med) er med på å sponse dette barnehjemmet. Turen i seg selv tok ca 3 timer en vei, så ble en lang kjøretur. Men, det var så absolutt verdt det. Bare det å se ansiktene til ungene når vi kom, var eudaimonia (lykke) i seg selv. 

Fikk en omvisning på barnehjemmet. Var ikke av beste kvalitet, men det ser ut til at ungene trives der, og det er jo det beste. Etterhvert hadde de danseoppvisning, og for en teknikk. Alt det de gjorde med kroppen og hendene var sykt å se på. Alle de som var i barnehjemsgruppen ble også tatt opp til dans (bilde nr 3), utrolig gøy, selv om vi sikkert dummet oss ut. Hadde en koselig tur alt i ett, og jeg gleder meg allerede til de 120 barna skal komme hit til oss!

Safari

Hei dere. Så alt for lenge siden jeg har blogget eller i det hele tatt gitt lyd fra meg. Nettet her er helt klikk, og bildene har ikke villet lastes opp - derfor ingen blogging. Sitter i restauranten nå, skal snart gå opp på rommet å lese til eksamen som vi har på fredag. Kjenner jeg begynner å bli lei av alle disse filosofene, men har nå valgt det selv. Har det bare flott, og alt er fryd og gammen. Lever livet med sol, festing og skole, og jeg kunne ikke bedt om noe bedre.

Siden jeg ikke har blogget, har jeg ikke fortalt om den fantastiske turen vi har vært på i en safari. Gud for en minnerik opplevelse, og for noen fantastiske dyr. Turen begynte med at bussen vår punkterte ikke så alt for langt unna, og vi måtte vente i hvertfall 1 time. Når vi kom fram, innså jeg at det virkelig var verdt all ventingen, for denne turen ville jeg ikke byttet i noe annet. Har kost med både en løve og en ape, og sett sikkert all slags dyr. Hadde en super dag med herlige jenter, dette blir jeg ikke å glemme!


De herlige jentene; Elise - meg - Malin - Tirill - Tonje - Maria - Frida + Marianne (fotograf)

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits