Det skal godt gjøre seg å drikke bare en

Mariah Carey - All i want for christmas is you

Med hånden på hjertet, kan jeg virkelig si at jeg elsker grønn eplete fra Tyrkia. Da vi var der i fjor i sommerferien, var faktisk en av de første gangene jeg smakte det, og det tok virkelig kaka. Å få servert varm eplete i butikkene må jo være et godt lokkemiddel, regner jeg med, for jeg gikk virkelig på den. Det er noe av det beste jeg kan drikke, å det er ikke mange te'er jeg liker, så det sier vel sitt.

I dag har jeg vært syk. Kvalme å hodepine hadde inntruffet kroppen min, og jeg ble sengeliggende og var hjemme fra skolen i dag. Heldigvis er det over nå, og jeg er forhåpentligvis på beina i morgen. Har en del lekser jeg skulle gjort, og skulle virkelig studert til matte-tentamen som er på torsdag, men det får jeg ta i morgen, om orken min er på plass til da. Har også inntatt en del kopper med varm te, så vi får se om det virker. Det er ihvertfall veldig beroligende å drikke når man slapper av med julemusikk.Q. HAR DU SMAKT DEN NOEN GANGER?

Som å gå naken i offentligheten

Cascada - Evacuate the dancefloor (wideboys radio hit)

I fjor til bursdagen min eller julegave, fikk jeg denne Bjørn Borg nattbuksen av pappa og stemoren min. Den har vært brukt nesten hver dag/kveld etter det, og er blitt en stor favoritt blandt klesplaggene mine. Den er sykt herlig og bruke slappe søndager og andre daffedager i, og med en utrolig søt babyblå farge, gjør den nattbuksen enda bedre. Jeg virkelig elsker den.

Men så har det jo sine negative sider med å bruke en bukse ofte også. Da vi var på UKM på Finnsnes for en god stund tilbake, brukte jeg nattbuksen til å øvedanse i. Det var ikke det lureste jeg har gjort! Det endte opp med at mamma måtte sy et hull som var like langt som Nilen, og virkelig slå til med å prøve å reparere den. Det gikk, og jeg brukte den like mye som før.

Til den dag i dag, da jeg må legge den på sybordet igjen. Jeg klarte selvfølgelig å få hull i den igjen. Det er ikke den smarteste tingen å sitte å skræve som om man skulle føde for å i det hele tatt klare å sitte å trykke på tastaturet. Vel, håper mamma klarer å fikse det fort som fy, så jeg får min dagligdagse dose av buksen. Jeg er virkelig like avhengig av den som alkoholikere er for alkohol.Q. HAR DU NOEN KLÆR DU ER AVHENGIG AV?

Arbeidsplassen begynner å ta form

Mariah Carey - Hero

I alt for lang tid nå har vi holdt på med å pusset opp rommet mitt. Stefaren min startet på det, så klarte han å begynne på et annet prosjekt, sånn at rommet mitt ble seende ut som en arbeidsplass. Vel, det har ikke vært like ille hele tiden som på bildene, men jeg har verken hatt panel på veggene, ensfarget tak og vegger, og ikke et ensidig gulv helle på gud vet hvor lenge.

Nå har jeg vist stefaren min de store musklene jeg har, han har fått hørt på sintestemen min, og jeg har beglet på både kne å albuer på gulvet om å ha det ferdig til bursdagen min som er i neste uke. Har har satt i gang, å det går virkelig fremover, sakte men sikkert. Nå er det heldigvis ikke lenge igjen til jeg å kjærestenkan få begynne å male veggene, og innrede rommet mitt. Du kan tro jeg gleder meg like mye som et barn på julaften.

Q. HAR DU STORT ROM?

Det er undervudert å sove etter skolen

Nelly - Just a dream

Jeg tror jeg har sovet siden jeg kom hjem fra skolen, som var sånn ca kl. 16. Heldigvis klarte jeg å få med meg home & away før jeg sovnet av i stolen fremfor tv'en, der jeg nå har ligget siden det var ferdig. Lurer virkelig på hvordan det blir å gå i natt, blir sikkert å ligge å telle sauer og se stjerner. Jeg egentlig hater å sove etter skolen, siden det ødelegger nattesøvnen mi, men også elsker jeg det for det er så sykt herlig!

Nå sitter jeg helt slapp i trynet, kroppen og alt av kroppsdeler. Har store problemer med å bevege skuldrene å armene, siden vi hadde styrketrening i gymmen i går. Jeg er kanskje ikke av den beste sorten til å tøye ut, så det sier vel litt hvorfor jeg så vidt klarer å i det hele tatt tørke meg bakfra etter jeg har vært på do, eller bare det å blogge for dere søte små.

Q. BRUKER DU Å SOVNE AV ETTER SKOLEN?

Den verste er heldigvis over

Brandy ft. Ne-Yo - Little too late

I går hadde vi spansktentamen, noe som jeg tror gikk helt greit. Skal ikke skryte på meg for mye, for jeg virkelig hater spansk, og gidder heller ikke jobbe med faget siden jeg vet jeg ikke kommer til å trenge all den gramatikken som læreren skal ha oss til å kunne. Unødvendig stoff å lære mener nå jeg, men må vi så må vi. Det er et nydelig språk, men det er den jævla gramatikken som får meg til å ikke en gang gidde å sitte meg ned å studere det, men det får bare gå sin gang!

Nå har vi bare heldigvis matte, engelsk, nynorsk og norsk igjen. Den førstenevnte hater jeg kanskje enda mer enn spansk, bare fordi jeg er sykt dårlig i det. Matte har aldri interessert meg, og kommer neppe til å gjøre det uansett hva som måtte skje. De tre siste går greit, for der har jeg hvertfall stabile karakterer sånn at jeg slipper å gjemme meg under senga av skam. Får vel kanskje begynne å gjøre leksene mine igjen, nesten to år siden sist jeg gjorde det.

Q. HAR DERE HATT TENTAMENER?

Med hjertet over halsen

Rostade bävrar ft. Cherry - Du var mitt allt

Jeg er vel ikke den eneste som er innstilt på helg på fredager når man sitter i kjedelige timer på skolen? Vel, tydeligvis ikke. Da vi hadde vår tre timers økt i media, de tre siste timene før helga kom, var det ikke så alt for mye å finne på. Læreren preiker, og elevene sitter med fjeset plantet godt inn i de mursteinene av datamaskin vi fikk i fjor for å kunne overleve skoleårene vi har på vidregående.

Siden jeg har fantasien min på topp, og tegnekunstene mine på det høyeste på en skala fra en til ti, fant jeg ut at jeg skulle melde meg og ei venninne inn i "the heart girls"-teamet. Et team jeg fant på, som betydde at vi skulle ha et hjerte i ansiktet som den andre hadde tegnet. Hun ble heldigvis med på det, så jeg slapp å kjede meg alene. Nå har jeg gått rundt med et hjerte tegnet med spritusj på kinnet siden jeg kom hjem fra skolen, og både krysser fingrer og tær på at det går bort når jeg nå snart går i dusjen.

Q. ER DU INNSTILT PÅ HELG PÅ FREDAGER?

Han må være den beste av dem alle

Howie Day - Collide
Jeg kunne ikke blitt mer takknemmelig enn det jeg er nå for den stefaren jeg har. Helt siden jeg var 6-7 år, da han og mamma ble kjærester og samboere, har han alltid stilt opp for meg. Jeg husker den gangen jeg hadde tatt meg et langt bad, og mamma hadde fyrt i ovnen. Jeg satt meg fremfor den, så kom han å ballet på meg med et ullpledd så jeg ikke skulle fryse. Det er bare en av de tusen gode tingene har han gjort på disse årene.

Når han er borte, kommer han alltid hjem til oss med noe til en hver som bor i huset. Denne gangen hadde han tatt turen til et kurs på Gardemoen, og var borte i 2 netter. Da hadde han kjøpt meg Naomi Campbell - parfyme. Ble utrolig glad, for den siste dråpen av parfymen til mamma som jeg hadde tatt til meg, ble oppbrukt på morgenen samme dagen han kom hjem. Han er virkelig den beste av dem alle stefarer som finnes.Q. HAR DU EN PAPPA/STEFAR SOM BRUKER Å GI DEG GAVER?

Snart braker helvette løs

Hinder - Lips of an angel

In this moment sitter jeg med kjæresten i den andre enden av sofaen, som ligger som en sløvis å spiller. Tok meg turen til han i dag, siden det ikke er mer å finne på hjemme. Skulle egentlig begynt å lest på historienotatene mine som er til framlegget mitt i morgen, men orken min har virkelig tatt juleferie - allerede! Kjenner jeg orken min rett, tror jeg den kommer til å være borte til langt etter sommeren. Det blir å komme som en stor overraskelse om den faktisk noen gang kommer tilbake imens jeg går på skole, men det tror jeg skal være umulig.

Snart starter vi med tentamener, og om ikke lenge er det også eksamen som står i kø. Det er noe jeg gruer meg sykt mye til. Har planlagt siden forrige eksamen å kanskje prøve meg på alt så lite selvmord,  bare akkurat den tiden der vi har tentamener og eksamener, også komme til live igjen når alt stresset er ferdig. Eller bare brenne ned hele skiten, sånn at vi alle slipper det? Flott tanke, flott tanke - jeg vet (ironi) , men sånn helt serriøst så liker jeg ikke tanken på å kanskje stryke, å må ta opp fag igjen. Vi får håpe jeg består, så jeg slipper det!

Q.HAR DERE, ELLER HAR HATT NOEN TENTAMENER OG EKSAMENER?

Det er ikke siste gangen dere får høre det fra meg

Shakira - Gypsy

I hele helga har jeg hatt vist mine sykt gode kokke-skilz. Jeg regner med kjæresten min er ganske så imponert nå. Eller ikke. Jeg duger ikke et sekund på kjøkkenet, og jeg kunne virkelig tenkt meg at i min nærmene fremtid at jeg får meg en matlager og husvasker. Vel, har hatt besøk av kjæresten hele helga, noe som var sinnsykt koselig, og noe som også tilsvarte at jeg måtte vise med udugelighet på kjøkkenet, samt det å fyre i ovnen. Hva skal det bli av meg, når jeg verken kan fyre i ovnen eller lage mat? Tror jeg ender opp som vasker på skolen sammen med de sykt gamle og sure damene, noe som ikke står så veldig høyt opp på lista mi over hvordan min fremtid vil se ut. Okei, sist jeg skjekket sto det ikke der engang, men hvem vet?

Ja, det var det jeg skulle si, som dere har hørt 1334548579 ganger før, og sikkert får høre like mange ganger igjen, har jeg ikke nett hjemme. De få gangene jeg har nett, har jeg lånt det mobile bredbandet fra min snille svigerbror som lar meg skjekke facebook og blogge for dere søtinger en gang i året. Høyst på ønskelista mi når er vårt eget nett og en ladder som får på den forbaskade pc'en vår. Høy applaus til meg som har klart å ødelegge to laddere. Får ikke blogget noe senere i dag heller, for tar nemmelig bena fatt og sitter meg i bilen på tur til Harstad for å se på ei boble etter skolen sammen med familien min. Med meg har jeg sosiologiboken min, siden vi har prøve i morgen, og hjernen min ikke engang klarer å husker hvordan farge jeg har på mitt eget undertøy. Yey me!

Q. SLITER DERE MED NETT? HAR DU GOD HUKOMMELSE?

Tre måneder med kjæresten i dag

Ke$ha - We r who we r

Sykt herlig å være tidlig ferdig fra skolen i dag, og siden jeg og to venner la på sprang opp fra den nederste etasjen til den øverste på skolen, som tilsvarer hele tre etasjer, rakk vi akkurat tidligbussen som gikk hjem. Da kan du tro det var deilig å komme hjem å slenge seg i godstolen, chille med reprisen fra gårdagens Home and away, og etter det ta seg en liten høneblund på to timer. Om jeg er heldig, sovner jeg i kveld.

Om ikke så alt for lenge er kjæresten min på tur over på besøk til meg. I dag har vi vært sammen i tre måneder, og tro meg, det har vært tre herlige måneder. Gutten er jo bare så skjønn. Skal prøve å få han med meg på å lage noe godt å spise, så vi kan slappe av med det og en god film til kvelds.Q. HVILEN PLANER HAR DU FOR KVELDEN?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits