Leave me alone to dieQ. HVA SYNS DU OM BILDENE?

Natural look

God kveld gullinger. Nå sitter etter en god dusj med hårkur i håret som skulle vært vasket ut for lenge siden, men selvfølgelig med min hukommelse så har jeg glemt det helt av. Det har allerede begynt å blitt stivt, så med en gang dette innlegget er ferdig skrevet må jeg stikke å skylle det ut før jeg håret mitt ser ut som ordentlige dreads.

Dagens planer gikk som planlagt og smurt. Dro ned å tok sol, og ble også igjen i butikken å var litt sammen med en kompis som jobber der. Var herlig å ligge å sove i solariumet, å ta en power-nap nr. 2 for i dag. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg heller ikke til å få sovne i natt siden jeg har sovet så å si halve dagen, men jeg får gjøre forsøket når jeg blir litt mer trett enn det jeg er nå.

Q. BRUKER DU Å SOVE "MIDDAGSHVIL"?

Fargen begynner å komme

Nå er jeg virkelig lei av tentamener, og enda er vi ikke over halvveis ferdig. Har fått unnagjort to tentamener, og det i politikk og nynorsk som vi hadde i dag. Er heller ikke sikker på hvor mange vi har igjen, men vet at det hvertfall er engelsk og norsk bokmål. Å, kjenner at det skal bli så godt med juleferie nå, utrolig klar for å slappe av med familie og venner, møte bekjente og nye mennesker, ta en liten fest og bare kose meg.

Selvfølgelig er det godt med tentamen også, med tanke på at jeg bruker å være ferdig rundt kl 12. Var ikke hjemme i dag før i 2 tiden, å siden da har jeg bare sløvet, tatt meg en power-nap, og nå sitter jeg å ser på tv. Fikk ikke tatt sol i går, så skal prøve å gjøre det i dag. Ser faktisk at jeg har begynt å fått litt farge allerede, er nesten svidd på magen. Liker det jeg ser, virkelig elsker å være brun, hvertfall i juletider når alt annet ellers er så hvitt.

Q. GLEDER DU DEG TIL JULEFERIEN?

Gårdagens festligheter

Åh, god formiddag dere .. eller er det ettermiddag? Vel, har hvertfall klart å stå opp, å sitter nå i sofaen med beina på bordet å ser på frustrerte fruer, usminket og i riktig god form etter gårdags festligheter. Var i nabokommunen å feiret 18årsdagen til en kompis, å jessufader så morsomt det var. Kjempe koselig å bli kjent med nye folk, samtidig som man har det strålende gøy.

Om jeg gidder, så skal jeg ned til treningsstudioet vårt å ta solarium om ikke så lenge, og om noen timer suser jeg over til nabokommunen til gutten min. Blir godt å se han igjen, for er faktisk noen dager siden vi var sammen sist. Mye mulig jeg også må lese til nynorsk-tentamen som vi har i morgen, men kjenner jeg meg selv rett blir ikke det gjort heller. Får bare satse på at alt går bra, og at morgendagen går fort over.

Q. HADDE DU EN FIN LØRDAGSKVELD?

Fredagskvelder er ikke som andre kvelder

Nei, fredagskvelder er ikke som alle andre kvelder, de er mye mer kjedelig. Når uka først begynner med en slitsom mandag, ønsker jeg meg fort til en rolig fredagskveld, men når fredagskvelden først er kommet, så ønsker jeg meg tilbake på skolebenken, der jeg har alle vennene mine og mine sosiale antenner oppe. Det er en sjelden gang jeg er ute med venner på fredagskvelder, og jeg beggynner å bli veldig kjedelig å bare være inne.

Nå ligger jeg bare i senga mi og drømmer meg bort. Er heldigvis ikke mange dagene til jeg fyller 18 år, og ikke lenge til jeg har lappen i boks. Da skal jeg bo i bilen, å kjøre meg ihjel. Jeg kommer nesten ikke til å være hjemme er jeg sikker på, for når jeg får lappen selv, så skal jeg utnytte å bruke sjangsen min som bare det. Skal bli så herlig å kunne være litt selvstendig, å ikke være avhengig av andre hele tiden!

Q. HVA GJØR DU I KVELD?

Skjerpings på gang

Hater virkelig å finne overskrifter til innleggene mine, hvertfall når jeg bare skriver om mas og fjas, og hvordan dagene mine har vært. Siden det ikke skjer så mye innholdsrik i dagene mine for tiden, skal jeg prøve å finne et tema eller annbefalinger å skrive om kanskje 1 gang i uken eller noe, hva syns dere om det? Jeg prøver jo å bli en flinkere blogger, så det må kanskje til med litt forandringer. Å om noen vil lage meg design eller header, rop ut!

Nå sitter jeg som vanlig i sofaen min å ser meg selv i speilet å beundrer skjønnheten min. Neida tulla. Har for ikke så lenge siden kommet hjem fra treningsstudioet vårt der jeg og bestevenninna mi var og tok sol. Vi har sol-date 1 gang i uke, for vi skal virkelig bli grillet nå. Sagt til meg selv at jeg også skal begynne med slanke-rockering (?) hver kveld, så jeg får en stram kropp fram til russetiden, for det kan virkelig trenges. Her skal det bli skjerpings i gårn!Q. HAR DU INNHOLDSRIKE DAGER? TAR DU SOL/TRENER DU OFTE?

This is my heaven

Da var jeg endelig ferdig med å ordne på rommet mitt. Har styrt nå siden jeg skrev det siste innlegget. Jeg har ryddet ordentlig i klesskapet mitt. Har fått oversikt over hva jeg har og laget et godt system. Har også skiftet gardiner, byttet ut putene i sofaen min (alt var rosa før) og hengt opp himmelsenga. Åh, skal bli så herlig å legge seg i den igjen, det er så koselig og romantisk.

Nå sitter jeg å ser på tv, og prøver å slappe litt av. Har spist natchos med storebror, lillebror og fetteren min. Klarer virkelig ikke bli lei nachos, det er så nydelig. I morgen etter skolen drar jeg til gutten min, så det blir neppe noe blogging da siden jeg vil bruke mesteparten av tiden vår sammen med han. Gleder meg til å være med han igjen, har jo allerede gått to dager. Hihi, har det så godt i hans selskap, er så lykkelig å glad.

Q. LIKER DU FORANDRINGER PÅ ROMMET DITT?

Nå skal jeg få det fint

God ettermiddag dere. Må si jeg er fornøyd med bloggingen min i går. Har allerede gitt meg selv et klapp på skulderen, og dere et løfte om å bli flinkere til å blogge. Skal selvfølgelig prøve å holde løftet mitt denne gang, men det er ikke alltid like lett når man faller ut av modus. Skal også prøve å bli mer positiv, å ikke klage så mye. Selv om det er godt å ha en plass å skrive ut om følelser og meninger, skal jeg prøve å holde dere for det.

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen, etter å ha spist litt middag å slappet av med "home and away". Ja, ser dere, har faktisk ikke sett på DIsney Channel i dag, flink jente. Når jeg har skrevet dette innlegget, skal jeg prøve å få rumpa opp av sofaen, og få orden på rommet mitt. Prøve å rydde i klesskapet, kanskje henge opp nye gardiner, og kanskje hente himmelsenga mi på loftet. Nå skal jeg få det fint, hihi!

Q. HAR DU ORDEN PÅ ROMMET DITT?

I just want you to dance with me tonight

Q. HVA SYNS DU OM BILDENE?

En stygg boble med elendighet

Kanskje jeg skulle begynne å blogge normalt igjen, noen ganger for dagen? Er egentlig utrolig uvant å ikke blogge, for jeg merker egentlig at jeg går å tenker på den hele tiden. Får også ofte spørsmål på hvorfor jeg ikke har blogget på lenge, og for det meste er svaret mitt "jeg har bare ikke giddet". Blogglysten min er så lav, og jeg aner ikke hva jeg kan gjøre for å få den opp igjen slik den var før.

Den har bare synket veldig lavt, og orken min har reist på ferie. Jeg klarer ikke fokusere for tiden, alt går bare rett ned. Jeg klarer ikke følge med på skolen, jeg orker rett og slett ikke å gjøre noe på hverdagene, og jeg gidder til og med ikke lese på teorien enda jeg har fått oppkjøringsdato. Hva skjer med meg? Er inne i en stygg boble med elendighet, som jeg håper jeg klarer å sprenge snart. Lei av å være ufokusert og umotivert, det var såvidt jeg gadd ta bildene nedenfor.

Q. HAR DU NOEN FORSLAG PÅ HVA SOM KAN HJELPE?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits