We are the champions

We are the champions, remix

I går startet vi dagen med en kjedelig film-time i spansk-timen. Jeg kan ikke si jeg vet hvordan film det var, eller hva den handlet om, siden jeg inspiserte øyelokkene mine så og si under hele filmen. Jeg bare klarer ikke se film tidlig på morgenen! Heldigvis var det snart juleferie, så håper virkelig det ikke har noe å si! Vi skulle etter det starte med to timer matte, men siden ingen var motivert til det, fikk vi avslutte, og fikse oss til innebandyturneringen som skulle være.

 

Å ha innebandyturnering dagen før juleavsluttningen har lenge vært en tradisjon på Sjøvegan vgs, og det er hvert år like morsomt. I fjor var første gang vi deltok, siden det var første året vårt på den skolen, og jeg kan godt si det bare var en oppvarming og prøvelse til dette året. I fjor forsøkte vi mest på å vinne kostymer med å være underbuksepirater, men i år slo vi på storkølla, vi skulle vinne hele dritten!

 

Og sant som det skal sies, så klarte vi å følge opp til det vi hadde sagt - vi vant innebandyturneringen i jenteligaen. Utrolig morsomt og vinne, er ganske så stolt. Vi hadde også selvfølgelig kledd oss ut, siden det kanskje er det morsomste med innebandyturnering, og draktene våre ble ganske så gjennomførte. Vi tråkket oss inn i pyjamasbukser, skjorten ned i den, seler, og stygge nerdebriller. Vi var geeks, og rocket virkelig banen for fult!


Geeks klar til turnering; Maria, Karoline, Danielle & Tonje-Marie. Manglet to stykker.


Snart klar til første kamp: Karoline, Maria & Tonje-Marie


Ute på luftetur etter en hard kamp; Maria, Tonje-Marie, Karoline & Danielle


Vi var to jentelag fra vår klasse, dette er ninjas; Katrine, Julie, Sunniva, Tirill & Anne Lise

 

Q. BRUKER DERE Å GJØRE NOE DAGEN FØR JULEAVSLUTTNING?

Pepperkakehus er en tradisjon i julen

Mia Rose - What would christmas be like

Mamma kom hjem, med pepperkakehus som jeg og lillebror skulle bygge og pynte. Hun og stefaren min er vel de mest klumsene jeg kjenner, siden de klarte å knuse veggene, og miste pipa i gulvet. Heldigvis klarte de lime det sammen, og huset ble nesten like bra som ny. Var sykt morsomt og høre og se på de to stå å knø sammen på kjøkkenet, med hver sine deler i hendene. For et syn!

 

Nå er vi nettopp ferdig med å pynte huset, og jeg må si jeg virkelig ikke liker melis. Det er noe av det mest grisete og styggeste som finnes. Klarte selvfølgelig få hull på den tingen man har melis i, og dermed satt jeg med melis i begge hendene. What a great job! Er standard for oss å pynte pepperkakehus i julen, syns det er sinnsykt koselig, samtidig som det får opp den lille julestemningen som jeg har.

 Q. BRUKER DERE PYNTE PEPPERKAKEHUS I JULEN?

Det er ikke det samme å komme hjem lengre

Miley Cyrus ft. Nick Jonas - Before the storm

alt er så stille, så fredelig, så rolig.

du er enda for meg, helt utrolig.

en dag uten deg, er som et liv uten mening

du var som oksygen, vår families pening.

 

i sommer du kom, nå i julen du dro

jeg og du, var som carl & co.

nesten alltid sammen, til en hver tid

du var og er, en del av min heltid.

 

nå sover du godt, i himmelens rike

jeg vet at Gud, tar vare på de i hans dyrerike.

en dag vil vi møtes, og minnes som før

om vi ikke gjør det, blir jeg helt ør.

 

at jeg savner deg, er ikke noe å skjule

nå er hjertet mitt, bare en halvkule.

jeg ønsker deg alt, godt i verden

måtte du sove, rolig på ferden.

 HVIL I FRED, MARVE. JEG SAVNER DEG MYE!

Q. SAVNER DU NOEN MYE?

Man vet ikke hva man har før man har mistet det

Miley Cyrus - I miss you

Stille å fredelig sitter jeg i kantina på skolen, da jeg kjente det vibrerte i telefonen. Det var mamma som ringte. Hun fortalte at hun var hos dyrlegen med hunden min Marve. Han hadde sprunget rett i en bil, og klarte såvidt å gå. Jeg hev på meg jakken og skoene, og gikk til dyreklinikken i det kjappeste tempoet jeg kunne. Heldigvis var også kjæresten min med meg, og min gode venninne Tirill og støttet opp, tusen takk til dere gullknupper.

 

På klinikken ventet mamma, storebroren min og kjæresten hans, samt hunden min som lå så rolig og redd i buret. Jeg har aldri sett han så rolig, på den alt for korte tiden jeg har hatt han. Han så så redd ut, med øynene halvåpen, og kroppen helt i ro. Jeg kunne se at han hadde smerter, han hadde det virkelig ikke godt.

 

Det ble tatt røntgenbilder, som viste at han hadde fått et brudd i venstre bakben. Siden operasjonen hadde kostet så mye, og vi ikke er rik, var det beste å la han sovne inn. Han hadde heller aldri blitt helt ordentlig i benet, siden det var et uvanlig brudd. Sprøyten ble satt, og tårene raste ut av meg. Jeg klarte ikke stoppe, klarte ikke holde tårene tilbake!

 

Det var det verste synet jeg har sett, men jeg kunne ikke la han pines. Han lå død rett foran meg, og jeg kunne ikke gjøre noe med det. Tårene presset bare enda mer på, og mammas skulder var den eneste tingen jeg klarte å feste meg til. Jeg fikk tatt et ordentlig farvel, og heldigvis sett han for en siste gang, men jeg vet at det ikke er siste gang jeg møter han. R.I.P Marve'gutten min, sov godt kjære venn - skal aldri glemme deg!

FIneste hunden på jord!

Q. HAR DU MISTET NOEN DYR DU ER GLAD I?

Malernes konge er snart uten hender

Tone Damli ft. Vinni - Stuck in my head

Nå er endelig rommet mitt snart klart til å vises fram i brukelig og nyoppusset tilstand! I går fikk jeg med meg kjæresten min og kusinen min til å male noen vegger, og takk gud for at de hjalp meg. Skal personlig sende ut takkekort, for uten dem hadde jeg ikke hatt hender igjen. Tok siste veggen i dag, og sykt som det tar på. Lurer på om jeg skal amputere bort armen min, pga. smerten malingen har påført seg. Ja, det gjør virkelig så vondt!

Nå sitter jeg med en god del maling i håret, plaster på fingrene og et vondt håndledd. Maling skal snart ut siden dusjen er neste stopp, nye innkjøp av plaster må jeg også gjøre om alle mine gnagsår ikke skal være vonde, og håndleddet mitt får bare kjøre i sin egen retning. Det til virkelig på å være maler, aldri om jeg hadde giddet det i lengden! Jeg har offisielt gitt meg navnet "malernes konge", og det er ikke uten grunn!
vakre øyner, jeg hater dem!

Q. LIKER DU Å MALE?

Typisk å være syk på bursdagen sin

Britney Spears - My only wish this year

Fra mandag til tirsdag sov jeg over hos kjæresten min. Hadde det kjempe koselig med filmseing og julemusikk. Dagen etter våknet jeg med mageknipe, og første turen min ut av senga gikk til vasken der jeg spydde. Vi valgte å bli hjemme fra skolen siden jeg var så dårlig, og godt var det. Jeg lå så å si med hodet ned i bøtten hele morgenen, og det ga seg heller ikke. Heldigvis ble det bedre etter hvert!

Den 7. desember hadde jeg bursdag. Hadde besøk av familien, og spiste meg tykk og feit på kaker som min flinke mamma hadde bakt til meg. Jeg var ikke i den beste formen, men bra nok til å kunne sitte i stua sammen med dem og feire bursdagen min. Fikk utrolig mye fine ting, og stadig overrasket kjæresten min med gaver. Jeg er virkelig verdens heldigste som har han.


Fikk klestativ som jeg har ønsket meg lenge, og hjemmestrikket ullsokker fra moren til Patrick


Fikk også en kjempe god parfyme, og nydelig sminke


Og kjæresten overrasket med roser og et nydelig armbånd.

Q. HAR DU VÆRT SYK PÅ BURSDAGEN DIN?

Man blir aldri for gammel for julekalender og barne-tv

Jul på månetoppen - Hvilken dag i desember

I år, som alle andre år siden jeg sluttet med smokk og bleie, er jeg avhengig av å ha en sjokoladejulekalender og et godt barne-tv program å følge med på i julen. I år går det faktisk ganske mye bra på tv'en, men siden jeg elsker jul på månetoppen og slikt, er det en selvfølge at jeg skal følge med på det. Det er et så sykt koselig program, det kan jo nesten ikke beskrives!

Har åpnet luken for i dag, og jeg kan godt si jeg gleder meg til de neste 23 skal åpnes, sjokolade er jo så godt i denne vinterkulden! Tenk, det er bare 23 dager til julaften. 23 dager til vi må vente et helt år til for at denne nydeligheten skal komme igjen. Siden julen ikke varer så alt for lenge, skal jeg nyte den så lenge jeg kan. Jeg virkelig gleder meg til julaften. Se på barne-tv sammen med lillebror, spise god middag, og åpne julegaver. Må jo være den beste dagen i året, vil jeg tro!

Q. HAR DERE JULEKALENDER? HVORDAN BARNE-TV SKAL DU FØLGE MED, OM DU SKAL?

Nå kan jeg endelig si det jeg har ventet på

Maria Mena - Home for christmas

Nå har jeg ventet siden i fjor på å si "God Jul", og nå kan jeg endelig det. Det er 1. desember i dag, og takk Gud for at det er snø på bakken. Julen er ikke det samme om den ikke har snø. Her i Nord-Norge er vi vant med at snøen begynner å dale i oktober/november, så for oss er det et selvfølge at vi får en hvit jul. Kan ikke huske en jul der det var like lite snø som det er i California, så godt er det at det er vinter egentlig.

Siden jeg hater vinteren, kan det egentlig oppmuntres med at jeg elsker julen ganske høyt. Bursdagen min, julekalendere, julelys, julestjerner, julemusikk, julebarne-tv, den fine rød-fargen, julemat, og sist, men ikke minst - julenisser. Julen er virkelig en herlig tid i året, og så absolutt den nest beste - etter sommeren selvfølgelig. Jeg har virkelig sett fram til denne tiden i en god stund nå.

Q. HAR DU GLEDET DEG TIL JULEN? OG HAR DU PYNTET MYE?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits