Heldigvis er det snart over

Da var julaften over, og nå gjenstår bare di siste festdagene i året. Hadde en super julefeiring i går sammen med familien, besteforeldrene og oldemor, med god mat og en tre timers åpning av gaver. Heldigvis er det bare jul en gang i året, for dette stresset er jeg allerede lei. Som sagt var ikke julestemninga noe på plass, så julaften ble uheldigvis ikke den samme i år som den har vært før med tanke på NULL snø. 

Har nettopp hatt besøk, men siden de er dratt, sitter jeg bare å glor i skjermen. Prøver å finne på noe å finne på å gjøre, men på en søndag, 1. juledag, er det ikke så mye effektivt å ta seg til. Alt er stengt, og alle prøver sikkert å komme seg etter gårdagen for å gjøre seg klar til festlighetene i morgen. Siden jeg er fylt 18 år, bringer denne jula både fram gode festligheter og mye morro. 
Q. HADDE DU EN FIN JULAFTEN I GÅR?

En annerledes jul

Som alle vet er det lillejulaften i dag, og i morgen er den store dagen. Den dagen vi skal kose oss med "reisen til julestrjærna" og "tre nøtter til Askepott" på morningen. Den dagen vi skal pynte oss, og spise god mat sammen med familie. Den dagen der vi skal glede andre å bli gledet selv. Den dagen vi minner oss selv om hvor fint vi har det, og den dagen vi minner de som er tatt fra oss. Den eneste dagen i året hvor man virkelig kan nyte en avslappende dag.

Da jeg våknet i mårrest (på ettermiddagen kl. 15.00), regnet det. Her i nord har vi faktisk hatt minimalt lite med snø til å være Nord-Norge, og at det regnet i dag gjorde det ikke akkurat bedre. Det er første jula vi er uten 1m snø, for ja, det er såvidt det er noen cm snø her. Uvandt, må jeg si, og julestemninga har heller ikke kommet pga. dårlig vær. Jula er ikke det samme uten snø, så denne jula kommer til å bli en del annerledes. 
Q. HAR DU MYE SNØ DER DU BOR? HVORDAN ER JULESTEMNINGEN DIN?

No time for loosers

Som det årlige arrangementet "innebandyturnering" på skolen vår dagen før juleavsluttningen, så er det vanlig at 3ST (siste året allmennklasse) arrangerer det. Og i år som de to forrige årene vi har vært med på innabnduturneringa, kledde vi oss også ut, og denne gangen som "skitne små troll". Første året var vi "underbuksepiratene" og i fjor var vi "Geeks", der vi også vant hele turneringa.

Siden vi er så mange jenter i klassen, deler vi oss opp i to lag, der jeg var med på laget "skitne små troll" som gikk av med seieren for best kostyme, og det andre laget i klassen "Wild West", gikk av med seieren for hele turneringa. Vi klarte målet vårt, å vinne både hele turneringa og kostymet, så der gjorde vi det godt. Er kjempe morsomt å kle seg ut å spille innebandy, så vet jeg kommer til å savne det til neste jul, for det er virkelig en kalssiker.


Skitne små troll; Marianne, meg, Danielle, Anne Lise & Sunniva


En ivrig bloggleser! Neida, bare bestevenninna mi Vanja

Q. BRUKER DERE HA NOE TURNERINGER PÅ SKOLEN DERES?

Årets juleball

Fredag 16.desember arrangerte revystyret på skolen vår juleball for ungdomsskolene i disktriktet. Siden jeg er med i styret, måtte jeg være med å delta med å pynte lokalet og hjelpe til å arrangere det. Siden det årlige juleballet i en av nabokommunene ikke ble arrangert i år, tok vi saken i egne hender å fikset et storkalas selv.

Det kom utrolig mange fler enn vi alle sammen trodde det skulle komme, men plasser ar det nok av. Vi holdte på hele fredagen å styrte med å fikse lokalet (kantina på videregående), lage mat, handle inn premier, og gjøre det så godt som mulig. Alt ble mye bedre enn planlagt, og alt gikk som smurt. Hadde en kjempe fin kveld, noe som jeg tror at de som deltok også hadde.


De fleste som kom på juleballet


Superkokkene; Jenny, Guro & meg


Hadde også innslag fra forskjellige flinke ungdommer i kommunene


Søteflinke jenter fra klassen som satt bak kassa; Guro, Anne Lise & Karoline


Under kvelden tok også jeg og Jenny fram dansefoten


Søte jenter; Henriette, Kamilla & Susann (årets prinsesse)


Fyrte i gang konkurranser og leker også, her er dansebattle

Q. BRUKER DU Å VÆRE PÅ JULEBALL?

Julebord

Hei dere. Har fått kjeft fra venner om hvorfor jeg ikke har blogget, så tenkte det var på tide. Har vært utrolig stresset i det siste, og forrige uke så hadde jeg noe på kalenderen hele tiden. Hver dag så va dagen full med ting som måtte gjøres, og arrangementer jeg skulle på. Det var alt fra julebord til juleball, og litt kjøretimer i mellom her.

Som sagt så arrangerte ungdomsrådet her i bygda julebord for ungdomsrådene i nabokommunene. Det var bare et av ungdomsrådene som møtte opp, men vi klarte å ha det like koselig for det om. Superkokken vår Lasse hadde strevet med matlaging og pynting i ungdomsbasen vår fra tidlig på morgenen til vi ble ferdig, utrolig stolt av han som gjorde en super jobb. Var en kjempe koselig kveld, med god mat, godt humør, og gode mennesker.


Pådekt bord


Hovedretten; pinnekjøtt og ribbe, med godt tilbehør


Superkokken hadde mikset sammen 9 forskjellige desserter

Q. HAR DU VÆRT PÅ JULEBORD I ÅR?

Dagens søting; Marita Steinsvik


En blogg jeg har fulgt en stund, er Marita sin. En jente med verdens peneste hår, og en super blogg du kan besøke HER.

Q.VÆRT INNOM BLOGGEN HENNES FØR?

En deilig følelse

ENDELIG er jeg fylt 18 år, og for en herlig følelse det er. Hadde bursdag forrige onsdag, så grunnen for at jeg ikke har blogget sier vel seg selv. Har stresset med alt mulig, vært på skole, hatt tentamen, hatt familieselskap, og vært ute med venner å festet. Er sålangt fornøyd med å være fylt 18 år, utrolig digg å ikke henge etter ryggen på andre lengre.

Nå sitter jeg å ser på tv i stua helt alene, stilt og rolig. Mamma og stefaren min er dratt til Tromsø, så får noen dager for meg selv. Syns egentlig det er utrolig kjedelig, men får være oppfinnsomå finne på noe. Selv om fantasien min suger fra a til å, så får jeg bare prøve å gjøre det beste ut av det.

Q. HVOR GAMMEL ER DU? HVA HAR DU GJORT I HELGA?

Ny hårfrisyre

God kveld dere. Nå er jeg superfornøyd, superglad, og supergira. Nå har jeg og mamma for ikke så alt for lenge siden kommet hjem fra frisøren vår som holder til i nabokommunen, og smilet mitt er bredt utover ansiktet mitt! Endelig fikk jeg ny frisyre på håret, noe som jeg har ventet på hele livet. Var så utrolig lei håret mitt, hadde 0 frisyre, og de var virkelig like før jeg tok en Britney.

Vel, som dere ser i di øverste setningene, så er jeg veldig fornøyd. Hver gang jeg skal klippe meg ny frisyre, så får jeg mamma til å bestille meg time hos henne, for hun er utrolig dyktig, og hun vet hvordan frisyrer jeg passer til. Kommer alltid smilende og fornøyd ut av frisørstua hennes når jeg har vært der, og like glad hver gang. Kunne virkelig ikke blitt noe bedre, for i morgen er den store dagen, hihi. Forskjellene vises kanskje ikke så mye på bildene, men i virkeligheten gjør den virkelig den.

Q. HVA SYNS DU OM DEN NYE HÅRFRISYREN MIN?

Søndager er undervurdert

Hei dere, hatt en fin søndag så langt? Det har hvertfall jeg. Det å sove til kl to på en søndag kan vel ikke bli bedre, og det å bare ligge i senga å sløve hele dagen med pc på fanget og snakke med koseilge mennesker kan man heller ikke klage på. Sløvesøndager forever, dette liker jeg! Mange syns søndager er kjedelige, men jeg liker faktisk søndager, er så herilg å sløve!

Nå sitter jeg å ser på jul i blåfjell, med en nydusjet kropp, vått hår, og under et varmt og godt ullpledd. Har vært alene hjemme i noen timer, så det å sprade rundt med en stor skjorte etter man har dusjet kan jeg ikke beskrive for en herlig følelse det er. Deilig med litt stillhet å tid for meg selv, jeg elsker det! 

Q. SER DU PÅ JUL I BLÅFJELL ELLER NOE ANNET JULEBARNETV?

Barnevakt for gullfunn

Jeg ble liggende i senga i hele dag, har sløvet totalt. Grunnen for det er for at det ikke er så mye å finne på, å fordi jeg ikke har vært i det beste humøret. Ikke vet jeg hvorfor jeg har vært surken, men jeg blir det når jeg kjeder meg, utrolig nok. Var egentlig godt å bare ligge der helt slaktet, men deilig også å komme seg litt opp.

Nå sitter jeg barnevakt for tantungene mine og lillebror. Siden det er thaiaften i hallen vår, og nesten hele bygda skal dit sikkert, inkludert storesøsteren min og svigerbroren min, så måtte jeg vel være snill å være barnevakt. Er ganske slitsomt med to krangelfanter (lillebror og den eldste tantungen min), men også morsomt med minstekaren som har kledd seg ut som Kaptein Sabeltann å går rundt her å synger.

Q. HVA GJØR DU DENNE LØRDAGSKVELDEN?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits