My first tattoo

Har enda ikke fått fikset med ledning til kameraet, så det får bli noen mobilbilder i nærmeste framtid. Da jeg dro til Bali var jeg fast bestemt på at jeg ville ta en tattovering der nede (siden det er mye billigere enn i Norge). Når jeg først skal ta tattovering, så skal den også bety noe. Jeg var også fast bestemt på hvor jeg ville ha min første tattovering, så da var det bare å ringe å bestille seg time.

Jeg valgte å ta tattoveringen på det venstre håndleddet mitt siden det er samme siden som hjertet. Tattoveringen jeg tok er evighetstegnet (som de fleste sikkert har sett) med "family" inni. Siden familien min betyr alt i verden for meg, ville jeg ha de med meg for alltid. Betalte 300 norske kroner for den, noe som ikke er dyrt i det hele tatt. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd, elsker min første tattovering. Det er kanskje min første, men det er absolutt ikke min siste. 

Q. HAR DU NOEN TATTOVERINGER?

Norske omstendigheter

Hei dere. Har helt glemt av å blogge (mest fordi jeg har glemt igjen ledningen til kameraet mitt igjen på Bali). Har forresten landet på norsk jord, og vært hjemme i rundt 14 dager. KJEDELIG!

Har hatt et supert opphold på Bali, og møtt mennesker som jeg kommer til å være venner med lenge. Har gjort ting jeg aldri hadde kommet til å gjort hadde jeg ikke dratt, og fått en super opplevelse som varer for livet, og herlige minner. Siden jeg kom hjem har jeg ikke gjort så mye enn å ønsket meg tilbake. Det er virkelig noe jeg annbefaler til alle som vil oppleve noe nytt.

Skal også prøve å få fikset designet mitt å få tak i en ledning så jeg kan oppdatere med nye bilder. Har gjort noen forandringer på meg selv som jeg vil vise, men den tid den sorg. Vel, skal se hva jeg får gjort med denne bloggen, ser jo at lesertallet mitt har sunket drastig mens jeg ikke har blogget - not good. Skal prøve å bli bedre, å komme meg på stien igjen. Noe dere vil jeg skal blogge om?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits